Šta je Access Bars?

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Jasna

Stara legenda
Banovan
Poruka
89.439
Access Bars je tehnika za lični razvoj i deo je jedne mnogo obimnije metode
koja se zove Access Consciousness (Pristup svesti). Zapravo, Pristup svesti
je set alata i tehnika verbalnih i telesnih, dizajniranih kako bi ljudima omogućili
više svesti. Access Bars je prva i osnovna radionica koja se uči u Access
Consciousness-u.

(eng. bars = rešetka, šipka) Access Bars je telesni proces energetskog delovanja
na 32 specifične tačke na glavi tzv. „Bars“. Barsi se aktiviraju laganim dodirom.
Svaka od tih tačaka predstavlja jedno naše životno područje. Sva područja našeg
života pokrivena su ovim tačkama, te tako postoje tačke za: kreativnost, isceljenje,
novac, tuga, radost, seksualnost, telo, kontrola, forma, struktura, dobrota, zahvalnost,
mir i staloženost… U tim tačkama mi memorišemo i sakupljamo sve naše misli, ideje,
stavove, odluke, uverenja, brige, sve ono sa čime smo se složili ili usprotivili, kao i
sav energetski naboj koji je vezan uz to. Onoga časa kad se tačke aktiviraju sve to
se lagano otpušta i poništava. Znači, prilikom dodira ovih tačaka otpuštaju se stari
obrasci života i blokirana energija u telu, pohranjeni u mozgu. Sve naše misli, osećaji i
emocije imaju električni naboj polariteta. Aktiviranjem Barsa putem prijatne manualne
stimulacije tačaka, otpušta se taj elektromagnetni naboj u mozgu i telu, te se rastvaraju
nakupljene blokade i ograničavajuća uverenja.

Osoba koja prima tretman:
  • ne mora da zna šta se otpustilo i iz kog je to vremena,
  • ne treba da se suoči sa prošlošću da bi promenila sadašnjost,
  • treba da zna da nema neželjenih efekata i kontraidnikovanih stanja
  • ne treba da veruje u Bars tretman da bi on delovao …
Imam nekoliko prijatela koji su završili za instruktore ove tehnike, ali meni tu baš
ništa nije jasno. Kakva je to tehnika koja dovodi do više svesnosti, a da ne moraš
da znaš ni šta ti se prilikom tretmana dešava. Dešava se samo od sebe? Kako?

Da li imate iskustva sa ovim tretmanima i kako vam se čine?

Mozda pistoji cakra za religiju.Ovaj ti dirne nesto na glavi i tebi se otvori duhovno oko.Na svasta mozes navesti coveka al da bi mu yzeo pare a pritom znas potrebe coveka dobar si psiholog.Ovaj tretman 1000 evrica.

Poslednja izmena od moderatora:

Back