Šta imati za samoodbranu?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
385.320
Kako žena a i muškarac da se odbrane , posebno žene ako se nadju u neprijatnoj situaciji
Biber sprej,elektrošoker ili šta još a da je legalno

Šta preporucujete i da li ste imali takva iskustva ?
p-22-oc_1.jpg

Ovu sliku sam našla na netu pod biber sprej..nikada to nisam koristila a ni znala kako izgleda

Kako žena a i muškarac da se odbrane , posebno žene ako se nadju u neprijatnoj situaciji

Pogledajte prilog 1573553
Ovu sliku sam našla na netu pod biber sprej..nikada to nisam koristila a ni znala kako izgleda

Ništa više nije legalno; šta ima pod šta još?

da cela istorija sa sve oružjem na gotovs.
presmešno.
Recimo scena iz witchera. U knjizi vilgefortz sve vreme pokušava da ubedi geralta da ne dođe do sukoba, da se rečima izvuče iz konflikta. Jer to je poenta priče, i tek onda kada je video da nema smisla ćaskati, on je prizvao oružje i prebio ga ko stoku. Dok u seriji vilgefortz odmah priziva oružje i vodi dijalog. A u tom dijalogu pokušava da ga namami na svoju stranu. logika :D

Pogledajte prilog 1573553
Ja sam koristio, tako sto sam prsnuo bukvalno sam sebi u oci pre 20tak godina, nisam ni znao sta je dok nisam procitao kasnije.

Recimo scena iz witchera. U knjizi vilgefortz sve vreme pokušava da ubedi geralta da ne dođe do sukoba, da se rečima izvuče iz konflikta. Jer to je poenta priče, i tek onda kada je video da nema smisla ćaskati, on je prizvao oružje i prebio ga ko stoku. Dok u seriji vilgefortz odmah priziva oružje i vodi dijalog. A u tom dijalogu pokušava da ga namami na svoju stranu. logika :D
Pustiš filmove da se ljudi smire?

Back