STA IM RADI???

Признајем, признајем! :lol:

Па пази, све време се полази до тога да оне на нешто ''пристају'' јер им он нешто ''ради''... И не помишља се на то да су оне то изабрале јер им се то свиђа!

Hehehe, pa jeste... To je zato što muškarci vole da biraju i da su ubeđeni da su oni izabrali :D

Ајдее?? :lol:

А зашто иначе жене ''пристају'' да буду у вези са мушкарцем???:P

О мај гад, жена не бира, него ''пристаје''...:roll:

Mislila sam na to da su pristale na taj cirkus.
A inace zene razlicite stvari privuku kod razlicitih muskaraca i vidis meni npr. ove tri nabrojane stvari nisu dovoljne da bi bila sa nekim,pre svega bi mi nedostajalo da mogu na nekog da se oslonim,da znam da je moj,da smo tim i u dobru i u zlu,a sa ovim muskarcem zene mogu da dobiju pored tog pretpostavimo dobrog keksa i uzbudjenje i neizvesnost,a po meni to je ok za avanturu,ali ne i za zivot:)

Па пази, све време се полази до тога да оне на нешто ''пристају'' јер им он нешто ''ради''... И не помишља се на то да су оне то изабрале јер им се то свиђа![/QUOTE]

Poenta cele price i jeste u tome da se njima to ne svidja i da nikada nisu mogle pomisliti da ce se naci u takvoj ulozi,ali da se seku na njega i da zato gube razum i pristaju na sve uslove,samo da bi bile pored njega:lol:

Mislila sam na to da su pristale na taj cirkus.
A inace zene razlicite stvari privuku kod razlicitih muskaraca i vidis meni npr. ove tri nabrojane stvari nisu dovoljne da bi bila sa nekim,pre svega bi mi nedostajalo da mogu na nekog da se oslonim,da znam da je moj,da smo tim i u dobru i u zlu,a sa ovim muskarcem zene mogu da dobiju pored tog pretpostavimo dobrog keksa i uzbudjenje i neizvesnost,a po meni to je ok za avanturu,ali ne i za zivot:)

Ma otkud ti znas o cemu se tu radi. :)
Meni ovo lici na Opstanak - matori vodja copora koji ce uskoro da rikne pa zeli da se namnozi sto vise moze.
A za te zene stvarno nemam pojma. Da su mladi i da je zaj.ebancija u pitanju (bez srcki i slicnog), mogla bih da se zamislim u situaciji ali da tu postoji jos koji muskarac, zbog ravnoteze. :D:

Ovako, sa bolesnim matorcem u kokosarniku, tja. Ko zna sta im je u glavi (nasledstvo? :lol:)

Muskarac i zena se vole i zive zajedno. Negde opet dve zene se vole pa zive zajedno. Ovde slucaj da se troje ljudi voli i zive zajedno.
Prica da se te dve zene ne vole ili barem intimno ne privlace mogla bi liciti na istinitu samo ako bi je potvrdila jedna od njih dve, ovako je smesno. Mozda su njih dve biseksualne a on bigamista po prirodi ( kao i velika vecina muskaraca ali hajde sad da ne pocnemo opet o preljubi, poverenju i uzajamnom postovanju :) ) i pronasli nacin da zive srecno do kraja zivota.
Da su izasli onako goli na ulicu i paradirali zasmetali bi mi ,( zbog dece samo) ovako me savrseno ne zanima i ne bih obratila paznju na njih ni da su mi prve komsije. Sve sto se desava u cetiri zida sopstvenog doma izmedju odraslih i svesnih ljudi ne moze me iznenaditi, zacuditi pa cesto ni zainteresovati.

Nije zavera,ali ona svezija je posle mesec dana dosla i rekla:"Je...e,ja nisam normalna u sta sam se upustila,ovo je bolesno,bezim ja odavde!" Ona starija ce izgleda biti prinudjena da ode jer je baja provalio da hoce da se zeni i dobije dete i to sa nekom oko 25:per:
A ja dodjoh do zakljucka da su zene na to pristale i da im je neodoljiv zato sto:
1.je dobar ...ac
2.zato sto je mocan i dive mu se
3.zato sto misle da ce one biti te koje ce ga uhvatiti i da ce se pored njih(jedne)skrasiti

A npr pretpostavka....rivalivstvo izmedju njih dvije ? :think:....kad se jedna "povuce"..."povuce" se i druga...tj batalice ga...opet mislju sto je ona bolja od mene...:lol:

Znas dok nesto il' neko djeluje nedostizno dotle je i zanimljivo....:lol::lol::lol:

Muskarac i zena se vole i zive zajedno. Negde opet dve zene se vole pa zive zajedno. Ovde slucaj da se troje ljudi voli i zive zajedno.
Prica da se te dve zene ne vole ili barem intimno ne privlace mogla bi liciti na istinitu samo ako bi je potvrdila jedna od njih dve, ovako je smesno. Mozda su njih dve biseksualne a on bigamista po prirodi ( kao i velika vecina muskaraca ali hajde sad da ne pocnemo opet o preljubi, poverenju i uzajamnom postovanju :) ) i pronasli nacin da zive srecno do kraja zivota.
Da su izasli onako goli na ulicu i paradirali zasmetali bi mi ,( zbog dece samo) ovako me savrseno ne zanima i ne bih obratila paznju na njih ni da su mi prve komsije. Sve sto se desava u cetiri zida sopstvenog doma izmedju odraslih i svesnih ljudi ne moze me iznenaditi, zacuditi pa cesto ni zainteresovati.
Tačno. Pogotovo što sigurno ima daleko većih bizarnosti u naizgled običnim brakovima...

Bolje uvesti po dva muskarca....ja umorna, oni se voze... :lol:

(ajde sad opet o balkanskom mentalitetu i malogradjanstini)

...ma mozhe i tako...stvar afiniteta...i ostalih moguccnosti...ja napisah svoj (afinitet)...a i ti...oba su za ljude...:)...dok su u granicama da ne predju u fizichku prisilu...(ili neku drugu)...
...a da je SrBija malogradjanska i licemerna...to pokazuje i poslednje deshavanje oko uplitanja Popa Ironija i Popa PeDUnija da se ne izglasa 1 zakon...jer je protiv prirodan (kako kazhu)...a sami ga primenju (to je OK, za njih)...:mrgreen:

...ma mozhe i tako...stvar afiniteta...i ostalih moguccnosti...ja napisah svoj (afinitet)...a i ti...oba su za ljude...:)...dok su u granicama da ne predju u fizichku prisilu...(ili neku drugu)...
...a da je SrBija malogradjanska i licemerna...to pokazuje i poslednje deshavanje oko uplitanja Popa Ironija i Popa PeDUnija da se ne izglasa 1 zakon...jer je protiv prirodan (kako kazhu)...a sami ga primenju (to je OK, za njih)...:mrgreen:
Paaa, zna se od vajkada, što nije izrečeno, nije se ni desilo...

Ti znaš ko šta primenjuje :roll:

E bas. :neutral:. I sta se crkva gura tako gde joj nije mesto (a i bukvalno :lol:).

Back