Sta igrate trenutno?

I ja dosta cepam FIFU u ovom periodu, ali to je FIFA 23 jer je ona poslednja koja je krekovana. Tako da nemam original i ne mogu da igram onlajn, pa stoga ne mogu da izazovem @vatra u mraku ili nekog drugog ko je zainteresovan da opalimo neku partiju. No dobro, lepo se zabavljam i kad igram sâm, ili sa prijateljem. ⚽

I ja dosta cepam FIFU u ovom periodu, ali to je FIFA 23 jer je ona poslednja koja je krekovana. Tako da nemam original i ne mogu da igram onlajn, pa stoga ne mogu da izazovem @vatra u mraku ili nekog drugog ko je zainteresovan da opalimo neku partiju. No dobro, lepo se zabavljam i kad igram sâm, ili sa prijateljem. ⚽

Konami je dzabe, jedino sto ima jako malo timova i standardni problem sa licencama.
Mada Master liga je sada online i mozes sa tim timom da igras sa nekim.

Meni se raniji naslovi nisu dopali, suvise su spori i tesko se daju golovi dok PES tu daje vise slobode. Generalno mi je igriviji fudbal, narocito kada sednem sa bratom kada sam na odmoru.

Ovako mi stoji RDR2 dok ne ocistim laptop i zamenim termalnu pastu.
pa nije fora da bude lako
meni se sviđa, igrala sam i ranije fifu nešto malo
ali sad prvi put igram solo onlajn
i nije lako ni malo
mada da imam više vremena mislim da bih je brzo savladala

i da me izazoveš, teško da bih pristala, neću da se brukam
možda za koju godinu, kad budem naučila da igram
i kad budem imala bolji net, jer lag je ozbiljan problem

i da me izazoveš, teško da bih pristala, neću da se brukam
možda za koju godinu, kad budem naučila da igram
i kad budem imala bolji net, jer lag je ozbiljan problem
Pa ako misliš da sam ja neki ekspert, varaš se. :mrgreen: A i pred kim bi se brukala? Govorim o igranju iz čiste zabave. Samo što ja svakako ne mogu kad nemam legitimnu kopiju igre, nego samo onu skidanu sa torenta.

Igra se online ili je kao stari?
Mislim da sam to igrao pre 15-20 godina i nisam dosao do kraja, moj blesavi brat je bio nenormalan za prva 2 dela.
Treci deo je bio razocarenje za obojicu, narocito jer smo probali da igramo neki sa torenta.
imaš i online do osam igrača i sezona je online.
A može i solo oflajn tu nema sezone.

ja igram po malo od kada je izašao rimejk a isto sam igrao pre 20 godina ali tada nisam stigao preko 90 lvl od max 99.

Uglavnom neke starije naslove. Skoro sam sa prijateljem preko MAME-a najpre obrnuo Super Pang...

61085290e6818043c2.jpg

...a zatim i jedan naslov koji je on odnekud izbunario, Ninja Baseball Batman. Beat 'em up igra, ali dosta blesava sa zanimljivim i uvrnutim dizajnom likova.

maxresdefault.jpg

Od novijih naslova, tu je još uvek FIFA 23. Uspeo sam, nakon malo muke, da ažuriram verziju igre da bih mogao da koristim modove koji ljudi prave za nju. Dopao mi se Main Mod koji donosi brdo novih timova i liga, uključujući i našu, ali kad pokreneš taj mod, ne možeš da učitaš prethodno snimljene sastave timova, kao ni ni započete lige, karijere i ostalo. Ipak, urađen je dosta impresivno.

Poslednja izmena:
Presao glavnu pricu Hogwartz Legaacy. Ostalo je jos nekoliko side quest-ova kako bi se kompletirao story. Opcija je da se i dalje istrazuje, mozu se gurati i challenge dio na 100% ali mislim da nece biti potrebe jer sam vecinu tih stvari odradio. Najbitnije da se prica izgura na 100%.

Iskreno jedna od boljih igrica koje sam igrao, combat sistem je odlicno uradjen, mnostvo kombinacija a sve je dosta dobro prilagodjeno za dzojstik. U pitanju je PS4 verzija.

maelle paintress.jpg

Sta reci, sigurno igra godine i decenije. :ok:

Poslednjih 20 godina je veliki problem kreativnost i originalnost u igrama.

Sve je vec vidjeno, ali ovo je nevidjeno. :D

Vise ludaka se skupilo na jednom mestu da napravi ovu igru, od price, muzike, sistema borbi, animacija, bukvalno filmova u igri.

42 sata do sada i tek sam zavrsio drugi akt.

Clair Obscur Expedition 33 ;)

Back