Sta god da kazem, prodajem vam nesto

Umri_muski

Legenda
Poruka
72.508

Svi , ama bas svi , uz izuzetke, koji su bas retki , su se pretvorili u influensere...
Bilo da uzimaju procenat , da im se placa fiksno , da dobijaju indirektno preko klikova na mrezama ili da vam uvaljjuju direktno preko referala...

Nije ni cudno to sto su svi manje vise povezani sa manipulacijama oko Litijuma, jer na ovaj ili onaj nacin, za 10 dinara ili za trosoban stan u BG , oni ocekuju nesto zauzvrat..

To se toliko namnozilo da ni lekari nisu odvojeni od toga, ni profesori, evo sad ces morati da imas njihove vezbanke za srednju skolu , moras od njih da kupis, sa njihovim pecatom....kao da se spreci prepisivanje..

Pa do razgovora uz pivo pre i posle utakmice....
Treba ti majstor...tu je..pozovi se na ovaj ref kod...
Pijaca , kupujes spanac, evo pozovi se na ovaj ref kod...

Ima izreka, reklama je reklama, brend je direktna prodaja...

Zanimljivo je kako ljudi reaguju na neku reklamu. Uglavnom kupuje ono što nude preko telefona. I uglavnom kupuju stariji ljudi, lakše im je kad im se kaže da neki proizvod kupuju na rate.

Mladi su uvek u redu kada izađe neki novi model mobilnog telefona. Jure, žure da ga kupe.

Zašto ljudi veruju tim reklamnim manipulacijama? Zašto kupuju i ono što im, nije potrebno?

To se toliko namnozilo da ni lekari nisu odvojeni od toga, ni profesori, evo sad ces morati da imas njihove vezbanke za srednju skolu , moras od njih da kupis, sa njihovim pecatom....kao da se spreci prepisivanje..

Slažem se. Ali to ne može da utiče na prepisivanje. Deca su oduvek prepisivala, danas posebno.

Gadi mi se materijalni svet i po cemu se ljudi vrednuju,nikad nisam pitao nekog cime se bavi ,sta radi ,sta je zavrsio, koliko ima para niti mi kroz glavu prolaze takve misli ,dok danas ortak baca takvu opasku ,kako se ne vidi koliko imam kao super je maskirano, ne znam odakle mu pomisao na to, trebalo mi je preko sat vremena da mu pojasnim u nekom zajednickom ulaganju, da treba isto da zaradimo i podelimo robu ,on sve vreme pokusava da uzme neku nebuloznu sitnicu vise i usput da mi uvali njegov deo,jos nesto doneo da mi proda,jbt slog ga strefio nije bas dobro podneo realnu podelu

Back