DOC HOLLIDAY
Legenda
- Poruka
- 73.855
A sad' se " lebac beli " naziva " tako " ?!?![]()

ma jok, lebac je standard
pod tako spada dezerata nekoliko i malo vinca (mast da razgradim)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sad' se " lebac beli " naziva " tako " ?!?![]()
Ako malo ( ili osetno malo više ) vinca tako dobro razgrađuju mast, onda da Proki damo nadimak " posni " Proka, a ?!?
ma jok, lebac je standard
pod tako spada dezerata nekoliko i malo vinca (mast da razgradim)
Proko, sad je opkoli i ne pušćaj, dok si još trezan, a posle će joj biti kasno da se kaje !!!ta bas volim sosu da je tako jesna kao ti![]()
ja se tesko jedimahahaha, e onda smo se nasli.. mada, moj tata ima obicaj da kaze: nemoj sedati za sto sa onim ko ti nije obecao brak...
kaze da bi mu manji trosak bio da uzgaja dinosaurusa... a ja pitam: mesojeda ili biljojeda?
i trepkam, a on se nervira...![]()
Proko, sad je opkoli i ne pušćaj, dok si još trezan, a posle će joj biti kasno da se kaje !!!![]()
nijedna se nije nikada kajala posle mog frustuka
elem, upravo smisljam kako da ga pojacam posle kifle sa medom, jede mi se nesto prelazno tj sa slatkog na slano, pa bi zato sltako slana kombinacija bila idealna kao napr, mozda malo sunkice sa dinjom?![]()
Pa, posle ove njene teme, na Lj & sexu, čime god da ga pojačaš, pitanje je da li će biti dovoljno !!!da li mozda nesto sto je u svima nama malim delom a u njoj velikim?
da voli sex vise od svega, i sta to znaci u opste..
naime, momku sa predlozila trojku sa njegovim drugom, obojica su rekli da nisam normalna... momak stalno govori da sam nimfo... ja i dalje ne mislim tako... priznajem da volim sex, jako, mozda PONEKAD resavam probleme pomocu sexa, i sve je dobro u toku dana ako imam dobar sex...
sad, da li je to bolesno sto se desi da se pogubim totalno od napaljenosti kada dodje takav dan, ili je to normalno... da napomenem: sex moram da imam svakodnevno u suprotnnom ne znam da funkcionisem.
Hvala Vam ako Vas zainteresuje ova tema, meni bi bilo od pomoci...![]()
Ma, daaaaa, od tog tako jako virtualnog, ja sada 'ranim dvoje dece i strepim da ne stigne i treće !!!ta mani se duboke filozofije, ovoj je virtuelni svet, znam i da ti nisi takav kakav se ovde predstav ljas, nego si bas naprotiv mio i fin
tako i ona, samo se zabavlja ovde, kao i ja, a u stvari, jedi se sto postar jos nije doneo penziju![]()
'eeeeeebo te, tek sada sam uklavirio da je to u onom Dok Holideju ( šarpšuteru, itd. ) opet prevladala njegova ženska strana ličnosti !!!lebac,
Ma, daaaaa, od tog tako jako virtualnog, ja sada 'ranim dvoje dece i strepim da ne stigne i treće !!!![]()