Sta dobijete izigravanjem napaljenih nedostiznih riba???

AcaBg82:
Drage nase devojke,

Mene zanima sta vi dobijete izigravanjem nedostiznih riba. Posebno je ta pojava vezana za Beograd. Sve manje momaka prilazi, to i citam i cujem. I onda kad izadjem zaista vidim istinu, sve devojke ajde ne bas sve ali 99% paraju nosevima nebo, izigravaju neku nedostiznost, izraz lica im je "zaklacu te ako mi pridjes" i od nas se onda ocekuje da im pridjemo. I ne samo da tako izgledate tako se i ponasate. Odbojno, napaljeno. Niko od nas nema problema da bude odbijen naravno sve je to ljutski, ali vi odbijete coveka tako arogantno, tako drsko i tako bezobrazno i napaljeno da mu se slosi zivot, ili ga naterate da vam vrati istom merom. Ne poznajem momka koji nije doziveo neprijatnosti i to vise puta. A pri tome prilazi sasvim ok i normalno.

Pa me zanima sta dobijete takvim ponasanjem?

ja se potpuno slazem s tobom iako sam zensko! Za sve si upravu! tako, reci im, i treba da ih postavis na mesto :-D

AcaBg82:
Drage nase devojke,

Mene zanima sta vi dobijete izigravanjem nedostiznih riba. Posebno je ta pojava vezana za Beograd. Sve manje momaka prilazi, to i citam i cujem. I onda kad izadjem zaista vidim istinu, sve devojke ajde ne bas sve ali 99% paraju nosevima nebo, izigravaju neku nedostiznost, izraz lica im je "zaklacu te ako mi pridjes" i od nas se onda ocekuje da im pridjemo. I ne samo da tako izgledate tako se i ponasate. Odbojno, napaljeno. Niko od nas nema problema da bude odbijen naravno sve je to ljutski, ali vi odbijete coveka tako arogantno, tako drsko i tako bezobrazno i napaljeno da mu se slosi zivot, ili ga naterate da vam vrati istom merom. Ne poznajem momka koji nije doziveo neprijatnosti i to vise puta. A pri tome prilazi sasvim ok i normalno.

Pa me zanima sta dobijete takvim ponasanjem?

Za svoje godine si trebao nauciti da se seljankama ne prilazi.

Bad_Wolf:
Bas je sumnjivo da "99% njih"... "...para nosom nebo...", zar ne? Jednostavno TI primecujes samo takve ribe. Hocu reci: ti pravis tu podelu u glavi. Skupi hrabrost pa pridji nekoj.

Jedan moj drug je ovako govorio kada smo bili klinci: "Probaj jednom, probraj drugi put, probaj 100 puta, 101 put ima da ubodes!".

Nista nece samo, pa ni ribe same ne padaju. To sto ti se cini dobra kola, lova - ima toga, ali svakako nije 99%.

Tu si upravu ;)

uopste ne razumem zbog cega momci (posebno iz bgda) ovako pricaju! pa to je stvarno grad prepun prelepih devojaka... ali ne devojaka koje se vidjaju na splavovima, skockane i nasminkane lepo... pricam o devojkama koje sretnem na ulici... velika vecina je lepa k'o san... i skroz su ok... a sve mi se cini da je u muskarcima problem! zalite se da vam ne odgovaraju takve devojke... sto se mene tice, draza mi je devojka koja je neosvojiva tvrdjava (cak i ako 'popijem korpu') nego neka koja je 'spremna na saradnju' posle 1/2h price... mislim, cemu sve to?

Сви сте се овде упустили у дубоке анализе да бисте открили у чему дечко греши, а грешку је направио и пре првог корака:

AcaBg82:
izigravaju neku nedostiznost, izraz lica im je "zaklacu te ako mi pridjes" i od nas se onda ocekuje da im pridjemo.

Значи, девојка му изразом лица јасно стваља до знања да не би баш била пресрећна да јој он приђе, а он то ипак уради. Зашто? :-?

Back