Sta devojke traze,,,

ulli:
ja samo da ti kazem sta ja trazim a ako znas takvog nekog javi...dovoljno je da znam da postoji( :D ):visok,zgodan..nabildovan(ne previse),lep(lepi zubi)..zabavan,duhovit,nacitan..zavrsen fax..,prijatan glas,svoj stil u oblacenju...da je dobar u krevetu("dovoljno" obdaren),da je uvek raspolozen za sex ..svuda..da je pun razumevanja..uvek spreman na kompromis..da je situiran..da ima dobar posao....uhhhhh ..pa mislim da je to to .. a, da i da nema "traume iz detinjstva" u vidu bivsih ne prezaljenih zena..i da ume da bude veran... e pa ako takav postoji..(a da je pritom anonimus-"smrtnik"..poznate licnosti se ne racunaju) :D

Savrseno "prazna" osoba.

Vitez ili Princ?
Princ je za princeze a vitez za MENE :P

Svaka Lilit bi trebala da dobije svog Samaela, a svaka Eva svog Adama. Savrsena ravnoteza! I sa ovim bih zavrsila svoj elaborat na temu TRAGACA I TRAGACICA :D

Zdravko_Dren:
Snezna_kraljica:
Razni ljudi, razne cudi... Ne generalizuj, ne pitaj sta devojke zele, vec sta JEDNA devojka zeli, zato sto je svaka osoba svet za sebe.

Takodje, "ono sto je trazeno" (potraznja) cesto se mora modifikovati i uskladiti sa ponudom.
Slazem se sa tim sto velis...
Ali moramo da podelimo i ponudu i potraznju na
1. Materjalno
2. Duhovno
Pa da onda vidimo ko sta trazi a ko sta nudi...
Osoba koja ima “duhovne” potrebe, a zivi u materijalnom svetu ce pre ili kasnije promeniti svoje kriterijume, ako ni zbog cega drugog, onda barem zbog teznje ka uklapanju u svet.
U stvari, mnogo zavisi od sredine. Ali i od sklopa licnosti. Od njega zavisi u kojoj meri cemo prihvatiti razmisljanja koja se namecu.

A zasto je pitanje postavljeno samo devojkama? Bilo bi zanimljivo proucavati potrebe i jednog i drugog pola i izvesti neke paralele…

Ja trazim – ljubav. I sve sto proistice iz nje – postovanje moje licnosti i interesovanja, razumevanje za nase razlike. Poverenje. Da mi bude podrska i oslonac u zivotu. Ali, i da dozvoli da ja budem njegov mir i utociste od svih problema. Da moze da mi se prepusti citavom dusom, jer ZNA da ga ja ne mogu povrediti. Da moze da mi kaze najskrivenije probleme. Da me smatra sebi ravnom. Da uvazava moje misljenje. Da me podrzava u ostvarenju mojih ciljueva u zivotu, i da ne pokusava da me sputa.
Dakle – ipak su u pitanju stvari koje se ticu duse. Duhovnog. Odnosno, duhovne slodobe, jer tek ako si duhovno slobodan mozes se za nekoga potpuno vezati.

Ne, ipak sam pogresila kad sam rekla da potraznja zavisi od ponude…. Mi trazimo nekog – SLICNOG SEBI. Ja od decka ocekujem sve ono sto sam ja u stanju da njemu pruzim.

-taratata.........skljoc....skljoc...njihihi..
(Alex_Cool silazi sa svog usplamtelog pastuva i ostavlja sekiru u futrolu na ledjima vernog sarca)
-Pozdrav seljani! (ovo izgovara gromovito i muzevno)
-Eto Ubih Azdahu! Prokleta da je, ulubila mi je oklop svojim smrtonosnim plamenom....
(uz to pokazuje krv i ostatke azdahinog mozga, pored ulubljenja, na svom srebrnasto/sivom oklopu sa narandzastim tufinicama)

-nego......
-Gde je ta princeza Jekyll_doesn't hide nesto, koja trazise mene? (uz ovo zateze svoje muzevno razvijene misice ispod svog valiantnog viteskog oklopa, pritom razmisljajuci o formuli hladne fuzije i njenoj prakticnoj primeni)
-Nije tu?
-Bez obzira! (odbrusi on Gromovito)
-Cekacu je ovde, dok bude vremena, jer vitez ne gazi rec svoju. (uz to seda pokraj kamena, i spusta svoj glomazni mac na kolena, zauzimajuci cekajuci stav)
-Cekam te.......
-Ovde sam.....
-nadji me. :P

alex_cool:
-taratata.........skljoc....skljoc...njihihi..
(Alex_Cool silazi sa svog usplamtelog pastuva i ostavlja sekiru u futrolu na ledjima vernog sarca)
-Pozdrav seljani! (ovo izgovara gromovito i muzevno)
-Eto Ubih Azdahu! Prokleta da je, ulubila mi je oklop svojim smrtonosnim plamenom....
(uz to pokazuje krv i ostatke azdahinog mozga, pored ulubljenja, na svom srebrnasto/sivom oklopu sa narandzastim tufinicama)

-nego......
-Gde je ta princeza Jekyll_doesn't hide nesto, koja trazise mene? (uz ovo zateze svoje muzevno razvijene misice ispod svog valiantnog viteskog oklopa, pritom razmisljajuci o formuli hladne fuzije i njenoj prakticnoj primeni)
-Nije tu?
-Bez obzira! (odbrusi on Gromovito)
-Cekacu je ovde, dok bude vremena, jer vitez ne gazi rec svoju. (uz to seda pokraj kamena, i spusta svoj glomazni mac na kolena, zauzimajuci cekajuci stav)
-Cekam te.......
-Ovde sam.....
-nadji me. :P

:lol: :lol: :lol:
A cime je ubi...mislim azdaju...sony play station-om 8)
P.S. trenutno nisam u potrazi 8)

introitus:
ulli:
ja samo da ti kazem sta ja trazim a ako znas takvog nekog javi...dovoljno je da znam da postoji( :D ):visok,zgodan..nabildovan(ne previse),lep(lepi zubi)..zabavan,duhovit,nacitan..zavrsen fax..,prijatan glas,svoj stil u oblacenju...da je dobar u krevetu("dovoljno" obdaren),da je uvek raspolozen za sex ..svuda..da je pun razumevanja..uvek spreman na kompromis..da je situiran..da ima dobar posao....uhhhhh ..pa mislim da je to to .. a, da i da nema "traume iz detinjstva" u vidu bivsih ne prezaljenih zena..i da ume da bude veran... e pa ako takav postoji..(a da je pritom anonimus-"smrtnik"..poznate licnosti se ne racunaju) :D

Savrseno "prazna" osoba.
.. :D :D :D :D :D ..pa ti sigurno ne posedujes ni jednu od gore navedenih osobina...naravno da sam za tebe onda "savrseno prazna osoba"..

Kako sam je ubio............
pa..........
neka ostane profesionalna tajna.......
izmedju mene i azdaje, i sonija t.j
haha
glupa azdaja nije znala da igra Warcraft-3
Ali u svakom slucaju....
Budi dobro "ti koja nisi u potrazi". 8)
A ja cu ostati Vitez, obecavam.

-Otpozdrav seljani, i....... bolje bi vam bilo da placate porez..!
(uz to uzjahuje svog plamteceg pastuva i odgalopirase ka najblizem internet cafee-u)

alex_cool:
Kako sam je ubio............
pa..........
neka ostane profesionalna tajna.......
izmedju mene i azdaje, i sonija t.j
haha
glupa azdaja nije znala da igra Warcraft-3
Ali u svakom slucaju....
Budi dobro "ti koja nisi u potrazi". 8)
A ja cu ostati Vitez, obecavam.

-Otpozdrav seljani, i....... bolje bi vam bilo da placate porez..!
(uz to uzjahuje svog plamteceg pastuva i odgalopirase ka najblizem internet cafee-u)

8) :lol: Ser Zile :P

Well. Temica koju sam namerno malo izignorisao na pocetku, ali ne kazem da nije interesantna... Sta zene zele? Bese to naslov muvija sa Mel Dzibsonijem u glavnoj ulozi? Jes'... Ono sto sam ja uocio posmatrajuci ulice Beograda je da nase Belogradjanke slabo znaju sta zele... Zato i stalno lutaju trazeci ideale ili, sa suprotne strane, jurcaju za prvim koji naidje... Samo one, koje su cvrsto na nogama i znaju sta hoce, mozda to i dobijaju... A, ostale nazalost zive izmedju nade i razocarenja... Moj utisak. Non deve essere essato. ;)

Jekyll_doesnt_Hyde:
Mozda svako treba da trazi nekog slicnog sebi, bliskog sebi, a ne interesantnog, kako to obicno biva... :?

Nije lose ni traziti nekog interesantnog. ;) Mada, onda provedes dosta vremena otkrivajuci tu osobu... I tad kad je "razotkrijes" moze postati dosadno... Da, bliskost... Ali, da li se to lako nalazi? Da li mi to uopste mozemo to da prepoznamo?

Bilo bi lepo da da. :D

Back