Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Uvek su likovi koji se bave muzikom mnogo zanimljiviji jer iskaču od ostalih. Muzika je jedna od najboljih stvari na svetu, pa ako se još baviš njom i imaš talenta...uglavnom, sve najbolje!
mora. svim devojkama koje prate grand show i vecini onih koje se pale na r`n`b i prate BRAVO top-listu momci koji vole punk/rock/reggae/ska/metal i sviraju gitaru (bilo koju) ili lupaju bubnjeve su odvratni
mora. svim devojkama koje prate grand show i vecini onih koje se pale na r`n`b i prate BRAVO top-listu momci koji vole punk/rock/reggae/ska/metal i sviraju gitaru (bilo koju) ili lupaju bubnjeve su odvratni
PA OK,MADA JA LICNO NESTO NE GOTIVIM BUBNJEVE...AL SKORO SVE CURE MISLE DA SU MUZICARI MEGA,IN I...DOSTA NJIH SE LOZI NA ROCK INSTRUMENTE POPUT GITARE,BUBNJEVA,PA CAK I SAKSOFONA,JEDINO NISU IN HARMONIKASI,ONI NA FLAUTI I VIOLINISTI,STO DOBRO ZNAM JER SVIRAM VIOLINU U MUZICKOJ,MADA SU,STO TAKODJE DOBRO ZNAM,TAKVA SHVATANJA GLUPA...RECIMO AKO SI LEP I NORMALAN DEVOJKA TAKO I TREBA DA RAZMISLJA O TEBI BEZ OBZIRA NA BUBNJEVE...ILI HARMONIKU...
Izvini,sta harmonikasi?????
Ja sviram harmoniku 8 godina a klavir samo dve godine.
Harmonikasi nisu ono sto se tebi cine.
Tacno je da ima fanatika ali su harmonikasi stvarno ok i zabavni i NE ZNACI da svi vole NARODNJAKE!