P
papa
Gost
ja sam bubnjar i slusam metal,rock,jazz,blues,fusion itd, sta vi mislite o tome kao pripadnice zenskog pola
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hehehe znachi ne verujem....pa...kao sto rekoh ranije...100 ljudi 100 cudi :wink:Corey:jer volis narodnjake
Sh*t you call a heart...
sto da ne nenushka moj E-mail je miloskontra@yahoo.comAnonymous:ja najvise volim umetnike svih vrsta, bez obzira dal su slikari. fotografi muzicari...meni je sve to jako interesantno i zanimljivo...jos ako decko ima neko posebno interesovanje...
O, konacno neko sa mojim misljenjem! :wink:
papa:ja sam bubnjar i slusam metal,rock,jazz,blues,fusion itd, sta vi mislite o tome kao pripadnice zenskog pola
inica:Nemam bas lepo misljenje o muzicarima(imam lose iskustvo).Oni u svakom mestu imaju po neku...I nemojte mi reci da nisu svi takvi kada znam da jesu!!!ODVRATNI SU!!!!
SisaDaPimp:Ne kapiram sta bi imale da misle, i muzicari su ljudska bica kao i mi nisu neka super rasa.. I ne kapiram to lozenje, e on je muzicar sa njim bi da budem, a ovaj ako je obican lik ko ga *.. Mislim trulo, svi smo mi ljudi niko nije savrsen, ma sta god bio.. A to sto se neke pacenice loze na popularnost, zele da budu vidjenje sa nekim poznatim, ili da se hvale kako im je decko muzicar.. Jadno, stvarno veoma jadno..
Keeper:je8ote, stvarno ne razumem zenske, u srednjoj me nijedna nije fermala nimalo, a kad smo jednom doneli gitaru i izasli u dvoriste i ja uzeo malo one sladunjave hitice, sve sam navukao na vrat .....
strasno. sviras nothing else matters, zalepe ti se metalke ..... sviras under the bridge, zalepe ti se jos neke ....... itd itd ..... strasno
Bleak WinterFullMoon:Keeper:je8ote, stvarno ne razumem zenske, u srednjoj me nijedna nije fermala nimalo, a kad smo jednom doneli gitaru i izasli u dvoriste i ja uzeo malo one sladunjave hitice, sve sam navukao na vrat .....
strasno. sviras nothing else matters, zalepe ti se metalke ..... sviras under the bridge, zalepe ti se jos neke ....... itd itd ..... strasno
Ma bruka,al ne mogu to da sviram vala muka mi je od toga.Umesto toga uzmem da ih smaram nekim morbidnim instrumentalima (za koji provereno nisu culi) i onda svi pobegnu u fazonu 'smaras'.Eto ti korisnog saveta :wink:
Leeloo:pokucaj na moja nebeska vrata Keeper...
ChuvajSeLiluMangupa:eh ti matorci... pa kako da ih ne Folim?