DarkMoon Legenda Poruka 54.590 03.12.2024. u 20:35 - Šta danas slušaju mladi? #26 GrdobanS: Ona njakala 90-ih, sa sve kokainima, bi-em-dabljuima i gacama su za njih izmislili muziku. Kliknite za proširenje... "Rodices mi sina kralja kokaina, ti rodices mi decu belu kao snegggg o mamaa....."
GrdobanS: Ona njakala 90-ih, sa sve kokainima, bi-em-dabljuima i gacama su za njih izmislili muziku. Kliknite za proširenje... "Rodices mi sina kralja kokaina, ti rodices mi decu belu kao snegggg o mamaa....."
DarkMoon Legenda Poruka 54.590 03.12.2024. u 20:36 - Šta danas slušaju mladi? #27 Kad rece kokain i 90te odmah se setih Moby Dicka.
Жижи @ White Queen ❤️ VIP Poruka 35.801 14.12.2024. u 02:44 - Šta danas slušaju mladi? #28 DarkMoon: Kad rece kokain i 90te odmah se setih Moby Dicka. Kliknite za proširenje... Ajd da vidimo i to Wtf?Nmg ovo da slušam
DarkMoon: Kad rece kokain i 90te odmah se setih Moby Dicka. Kliknite za proširenje... Ajd da vidimo i to Wtf?Nmg ovo da slušam
loptica doskocica Ističe se Poruka 2.489 28.02.2025. u 09:38 - Šta danas slušaju mladi? #29 Sensei: Kažu da su kod nas omiljeni među mladima: Džala brat, Buba Koreli, Rasta, Devito, Vojaž, Breskvica, Teodora Džehverović itd. Kažu da muzika nije u prvom planu. Pažnja se pridaje scenskim efektima i izgledu izvođača, a manje tekstu pesama i samoj kompoziciji. Kliknite za proširenje... Повраћ повраћ
Sensei: Kažu da su kod nas omiljeni među mladima: Džala brat, Buba Koreli, Rasta, Devito, Vojaž, Breskvica, Teodora Džehverović itd. Kažu da muzika nije u prvom planu. Pažnja se pridaje scenskim efektima i izgledu izvođača, a manje tekstu pesama i samoj kompoziciji. Kliknite za proširenje... Повраћ повраћ
loptica doskocica Ističe se Poruka 2.489 28.02.2025. u 09:42 - Šta danas slušaju mladi? #30 DarkMoon: "Rodices mi sina kralja kokaina, ti rodices mi decu belu kao snegggg o mamaa....." Kliknite za proširenje... Да, као против кокаина, а оно у славу част белила
DarkMoon: "Rodices mi sina kralja kokaina, ti rodices mi decu belu kao snegggg o mamaa....." Kliknite za proširenje... Да, као против кокаина, а оно у славу част белила