sta dame misle o muskarcima

Iako se ti možda i trudiš da je privučeš svojim šarmom, stavom i izgledom, istina je da se taj "klik" između tebe i nje dešava mnogo pre nego što i kreneš u akciju. Ključnu ulogu u svemu igraju priroda i biologija koje sviraju uvodne taktove igre zvane "muvanje", a na tebi je da melodiju ispratiš do kraja. Šta to žene privlači na muškarcima?

...i smisao za humor (sto ne ide bez inteligencije) sam si odgovorio :D :) a jos nesto, zameram im zaboravnost, nepronicljivost, neprincipijalnost (sa izuzecima afkors :p )

Ja ne znam dokle ovih priča, ako ćemo se i dalje igrati žene objekta koji se ništa ne pita nego čeka da postane smuvan onda i ne zaslužujete bolje.
Nekim ženama se svidi muškarac koji uopšte nije hteo (niti pokušao) da ih muva. Mnogim ženama se svidi takav muškarac. Takav često pokušajem muvanja razuveri dotičnu da je uopšte interesantan. Missim, htedoh reći, nismo na pijaci pa da birate krušku bez mane, i kruška ima već formirano mišljenje o vama, kao i vi o njenoj "ružnjikavoj" drugarici.

Iako se ti možda i trudiš da je privučeš svojim šarmom, stavom i izgledom, istina je da se taj "klik" između tebe i nje dešava mnogo pre nego što i kreneš u akciju. Ključnu ulogu u svemu igraju priroda i biologija koje sviraju uvodne taktove igre zvane "muvanje", a na tebi je da melodiju ispratiš do kraja. Šta to žene privlači na muškarcima?

Postoji nekoliko nivoa privlacenja. Bazicni je onaj kada se prepoznamo u gomili. Pregovaracki definise kako se slazemo kao osobe, kada nam se preklope fino price, a vrhunski se odnosi na fizicki kontakt koji sve to fino popuni.

Ukoliko bih odgovorila na osnovu iskustva, mogu reci da sam sve momke koji su bili slabiji od mene nekako na silu ostavila, bolje receno na silu sam pri kraju i bila sa njima...najveca ljubav mi se desila sa mesavinom prijatelja, ljubavnika i podstrekaca, neke vrste mentora ali to sam ja, nikako ne vazi kao pravilo...

Back