Sta da uradim????

dollarqueen

Iskusan
Poruka
5.226
Dobijam sms-ove uzasnog sadrzaja,koje neki ludak misli da salje sestricini....ja ne mogu da vam objasnim kolicinu bljuvotina,koje ta budala iznese u jednoj poruci....iz par poruka je jasno da pise detetu i da mu je ona sestricina....

Posto sam mu,sa jednom porukom,zapretila prijavom i policijom,prekinuo je,ali danas mi je stigla nova poruka sa drugog broja...."Ujkina princeza"... :evil::evil::evil:

Oba broja su u aplikaciji koja blokira pozive i obicno slanje sms-ova,ali sam ih ostavila u telefonu.

Pokusala sam da pratim sms,uz pomoc nekih drugih aplikacija za mobilne telefone,medjutim,pise da mu je gps ugasen.Imam moju lokaciju,imam lokaciju jos nekih ljudi iz kontakata,ali njegovu ne mogu da vidim.....Razmisljala sam da prijavim u Vip(jer su oba broja 061),ali sta ce oni da urade : Da ga opomenu...on ce uzeti drugi broj..itd....Pozvala sam ga sa drugog broja i budala se javila-zvuci kao osoba od 30-ak godina,ali,opet,glas ne znaci nista.

Najiskrenije,volela bih da mu polomim vilicu!

Sta da radim?Da li da ga zaista prijavim policiji??????????Jel' postoji mogucnost naci nekog preko poruka i poziva???

Mozes otici u vip/telenor/mts i zatraziti da blokiraju potpuno taj broj zbog uznemiravanja. Dalje, mozes otici u policiju direktno i prijaviti ga zbog uznemiravanja, a oni ce dalje da se obracunaju sa njime. Kontam da je to neki pedofil, takvi obicno ne salju samo poremecene sms poruke.
Nace ga policija preko broja opusteno, to moze i mobilni operater bez po muke, tako da policiji tek nece biti problem.

koji broj da blokiraju kad su vec 2 u opticaju i potencijalnih zilion

pa to je jedna od opcija, da svaki put kad joj posalje sa nekog broja ode i prijavi ga za uznemiravanje...
Naravno, alternativa je da ga prijavi policiji i resi problem njen, a i problem drustva uopste... posto taj lik je definitivno prso s mozgom

- - - - - - - - - -

Ali najgluplje bi bilo da ne uradis nista i nadas se da ce proci :roll:

sta ti je bre sta imas ti da ga nalazis, oces da te izbode sta se kurcis otkud znas s kim imas posla,svrati do prve murije pa ces videti kako ce se smejati kreteni kao nemaju pametnija posla nema mrtvih
Pa,covece,da li mislis da bih ja sama isla kod njega?
Jednostavno me zanima ko je..verujem da bi svaku normalnu osobu zanimalo.Moze biti i neko iz mog okruzenja,ko me ima u imeniku i slucajno je poruku poslao meni,umesto toj devojcici...

@Ultra_Big .I. ne znam odakle mu broj...ovo gore moze biti resenje....

pa cekaj jel i ovde da uhapse andjelka sto salje fotke na pp:lol:nema tu nista konkretno jer moze reci da je pogresio br..znaci ni uznemiravanje..samo licno da ga okrene muskarac i kaze da mu je to poslednji put da je ukucao njen br

Jednostavno me zanima ko je..verujem da bi svaku normalnu osobu zanimalo.Moze biti i eni,neko iz mog okruzenja,ko me ima u imeniku i slucajno je poruku poslao mumesto toj devojcici...

au koji triler scenario..mene uopste ne zanima kad me neko cimne ili bilo sta posalje ko je u pitanju..nekad se ni ne javljam na nepoznat br..da salje tebi licno pa i da nekog angazujes

pa cekaj jel i ovde da uhapse andjelka sto salje fotke na pp:lol:nema tu nista konkretno jer moze reci da je pogresio br..znaci ni uznemiravanje..samo licno da ga okrene muskarac i kaze da mu je to poslednji put da je ukucao njen br

Ne bi se slozio ;) Ako stalo salje na isti broj, iako ga je zena upozorila da ce zvati policiju, ne moze proci prica da je pogresio broj... Ako ga neki njen muskarac nazove i zapreti, to moze uspeti.. Ali bi taj bolesnik samo presao na drugu zrtvu.
U policiju na razgovor, po savet i onda odluciti sta i kako.

Ne bi se slozio ;) Ako stalo salje na isti broj, iako ga je zena upozorila da ce zvati policiju, ne moze proci prica da je pogresio broj... Ako ga neki njen muskarac nazove i zapreti, to moze uspeti.. Ali bi taj bolesnik samo presao na drugu zrtvu.
U policiju na razgovor, po savet i onda odluciti sta i kako.
on ce reci da ga nije upozorila da ce zvati policiju?i da realno neko zove policiju zbog par takvih poruka je besmisleno,kad se setim stizale su i meni neke sale koje nisam znao od koga poticu..zamisli da sam se cimo za svaku a bude neko poznat kog prijavim:lol:ok ovo nije slucaj ali on do nje ne moze doci a ocigledno ga ne poznaje

Jednostavno me zanima ko je..verujem da bi svaku normalnu osobu zanimalo.Moze biti i neko iz mog okruzenja,ko me ima u imeniku i slucajno je poruku poslao meni,umesto toj devojcici...

Zar on ne zna kome salje poruke ? :mrgreen:

Da se nisi ti malo zaigrala :zper: sa pogresnim :lol:

Dobijam sms-ove uzasnog sadrzaja,koje neki ludak misli da salje sestricini....ja ne mogu da vam objasnim kolicinu bljuvotina,koje ta budala iznese u jednoj poruci....iz par poruka je jasno da pise detetu i da mu je ona sestricina....

Posto sam mu,sa jednom porukom,zapretila prijavom i policijom,prekinuo je,ali danas mi je stigla nova poruka sa drugog broja...."Ujkina princeza"... :evil::evil::evil:

Oba broja su u aplikaciji koja blokira pozive i obicno slanje sms-ova,ali sam ih ostavila u telefonu.

Pokusala sam da pratim sms,uz pomoc nekih drugih aplikacija za mobilne telefone,medjutim,pise da mu je gps ugasen.Imam moju lokaciju,imam lokaciju jos nekih ljudi iz kontakata,ali njegovu ne mogu da vidim.....Razmisljala sam da prijavim u Vip(jer su oba broja 061),ali sta ce oni da urade : Da ga opomenu...on ce uzeti drugi broj..itd....Pozvala sam ga sa drugog broja i budala se javila-zvuci kao osoba od 30-ak godina,ali,opet,glas ne znaci nista.

Najiskrenije,volela bih da mu polomim vilicu!

Sta da radim?Da li da ga zaista prijavim policiji??????????Jel' postoji mogucnost naci nekog preko poruka i poziva???

ko je se to nama zaljubiska? :heart:

Prijavi muriji i neka oni prate pozive odakle dolaze....neka pozovu mobtel i zahtevaju da se taj broj prati i prisluskuje ;)

Zavisi kako je kupio karticu, da li je ostavio neke podatke pri kupovini iste :)

Poslednja izmena:

Back