Sta da uradim???????

dollarqueen

Iskusan
Poruka
5.226
E,ovako.Stavila sam ovu temu u podforum Dom i porodica,jer ovo,svakako,spada u poremecene porodicne odnose...ali nadam se da ce mi pomoci i neko sa podforuma Mobilne telefonije...

Dobijam sms-ove uzasnog sadrzaja,koje neki ludak misli da salje sestricini....ja ne mogu da vam objasnim kolicinu bljuvotina,koje ta budala iznese u jednoj poruci....iz par poruka je jasno da pise detetu i da mu je ona sestricina....

Posto sam mu,sa jednom porukom,zapretila prijavom i policijom,prekinuo je,ali danas mi je stigla nova poruka sa drugog broja...."Ujkina princeza"... :evil::evil::evil:

Oba broja su u aplikaciji koja blokira pozive i obicno slanje sms-ova,ali sam ih ostavila u telefonu.

Pokusala sam da pratim sms,uz pomoc nekih drugih aplikacija za mobilne telefone,medjutim,pise da mu je gps ugasen.Imam moju lokaciju,imam lokaciju jos nekih ljudi iz kontakata,ali njegovu ne mogu da vidim.....Razmisljala sam da prijavim u Vip(jer su oba broja 061),ali sta ce oni da urade : Da ga opomenu...on ce uzeti drugi broj..itd....Pozvala sam ga sa drugog broja i budala se javila-zvuci kao osoba od 30-ak godina,ali,opet,glas ne znaci nista.

Najiskrenije,volela bih da mu polomim vilicu!

Sta da radim?Da li da ga zaista prijavim policiji??????????Jel' postoji mogucnost naci nekog preko poruka i poziva???

Poslednja izmena:
a da postavish na josh koji pdf da odgovori budu raznovrsniji ? :lol:

nije mi jasno zashto trazish odgovor na forumu kad postoji par opcija koje verovatno i sama znash - ili je neko koga poznajesh, u tom sl pokushaj sa se setish kome si dala broj, ili je neko ko te ne voli bash nekome dao tvoj broj, ili je putem sluchajnog uzorka gore pomenuti ludjak nashao inspirativnu sestrichinu il neshto ( ne mogu da skrolujem )

u svakom sl ako je ozb situacija u policiji ce ti reci da te neko zamlacuje i teshko da ce mrdnuti dupe zbog takvih poziva... pokushaj..

Da ova drzava ima institucije,i ja bih ti savetovala prijavu.Ali od toga nema nista.Ispred osnovne skole moje cerke onanisao je tip u vreme velikog odmora ili u vreme zabrsetka casova.Prijavili smo,grupa roditelja i odgovorili su nam da oni nista ne mogu jer nije nikog povredio!Dakle,sve dok nema zlocina,nema ni reakcije.Tako ti je kod nas.
A ti promeni broj i teraj dalje.A ako bas ne mozes da se smiris,prijavi ga policiji,pismeno,ali ne nadaj se necem epohalnom.

Zato i propadamo kao nacija i drustvo.

Колико пута сам људима доносила на врата њихова нађена документа и новчанике, копала по именику да им нађем телефоне...

Када сам ја бивала оџепарена или кад бих негде нешто заборавила - ништа. Никад ништа.

Прилично сам огорчена по том питању и баш зато и кажем оно што кажем - ГСП (гледај своја посла).

Колико пута сам људима доносила на врата њихова нађена документа и новчанике, копала по именику да им нађем телефоне...

Када сам ја бивала оџепарена или кад бих негде нешто заборавила - ништа. Никад ништа.

Прилично сам огорчена по том питању и баш зато и кажем оно што кажем - ГСП (гледај своја посла).

Ma sve si ti u pravu,ali i ja sam,jer kolektivno razmisljamo upravo GSP,tako da pojedinci koji i urade nesto normalno ispadaju ovce.Ali,koliko god se ti trudila da nam se predstavis kao neko koga je briga u realu,cec opet kopati po imeniku da vratis izgubljeno,tako i postavljacica teme je uzrujana i ne moze protiv sebe.

Ma sve si ti u pravu,ali i ja sam,jer kolektivno razmisljamo upravo GSP,tako da pojedinci koji i urade nesto normalno ispadaju ovce.Ali,koliko god se ti trudila da nam se predstavis kao neko koga je briga u realu,cec opet kopati po imeniku da vratis izgubljeno,tako i postavljacica teme je uzrujana i ne moze protiv sebe.

Полиција ваљда може да лоцира тај телефон са кога стижу поруке. Питање је само да ли хоће то да ураде.

Полиција ваљда може да лоцира тај телефон са кога стижу поруке. Питање је само да ли хоће то да ураде.

Vec napisah da coveka koji onanise NISU sklonili ispred skole panduri.Sklonio se kad mu je jedan tata dobro zapretio da ce mu odseci onu stvar ako ga zatekne ispred skole!
A konkretan slucaj nista ne dokazuje da je uopste tip ujak ili nije,i da li je ista uradio protiv zakona.

Mog supruga je neka dementna babetina maltretirala mesecima. Prijavili smo operateru i odreagovali su (jedva), ali da nisu ja bih alarmirala policiju i centre za socijalni rad, ako treba objavila bih i u novinama. Promena broja kod nas nije dolazila u obzir jer je to broj za poslovni kontakt.
Tvoj slučaj bi verovatno bio zanimljiv policiji jer se radi o porukama upućenim detetu, a oni često imaju akcije u kojima love pedofile.

Mog supruga je neka dementna babetina maltretirala mesecima. Prijavili smo operateru i odreagovali su (jedva), ali da nisu ja bih alarmirala policiju i centre za socijalni rad, ako treba objavila bih i u novinama. Promena broja kod nas nije dolazila u obzir jer je to broj za poslovni kontakt.
Tvoj slučaj bi verovatno bio zanimljiv policiji jer se radi o porukama upućenim detetu, a oni često imaju akcije u kojima love pedofile.

a što centar za socijalni rad?

poredis vracanje dokumenata sa mogucom pedofilijom...misim ono...bravo za tebe :roll:

A u skolu ne idu deca,pa onanisanje nije bilo policiji zanimljivo?

- - - - - - - - - -

a što centar za socijalni rad?

Zato jer joj je Kaja dala dijagnozu demencije.

Back