Šta da uradim sa programom Catalyst Control Center?

ppeecca

Zainteresovan član
Poruka
128
Nosio sam komp na popravku i kada sam ga doneo kući i uključio primetio sam da je ubačen jedan novi softver, a to je Catalyst Control Center. To je program za podešavanje desktopa. Međutim on umesto da je poboljšao sliku na monitoru on ju je pogoršao, to jest sve na desktopu je veće nego što treba (ikonice, slova, prozori...). Probao sam da promenim rezoluciju kao što je bila pre nego što sam odneo sa servis, ali je slika još gora. Pitanje: Da li je to zbog tog programa i da li da ga izbrišem?

Pomenuti program je u stvari skupina alata za grafiku koja se nalazi zajedno sa drajverima za istu na CD-u..

Problem vjerovatno postoji i desava se iz razloga sto upravo drajveri za tvoju graficku karticu nisu odradjeni da valja ili je doslo do nekih problema..

Pogledaj da li su drajveri za tvoju graficku uredni i da li su u stvari instalirani..
Ako je to OK, ona bi normalno mogao da odradis rezoluciju po mogucnostima i zelji kao i primjenu broja boja za iste..
Prije nego ista uradis nek drugar dodje da to sredi, jer da si upucen, ne bi postavljao pitanje..
Ako zatreba jos nesto napisi..

Back