- Poruka
- 7.009
Nemam sedlo izmedju nogune računa se ako nisi jahao metlu bar pola godine u nadi da poletiš![]()

Al salu na stranu, zapalio sam metlu misleci poletece kad sam je jahao kao dete … ono ko raketa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam sedlo izmedju nogune računa se ako nisi jahao metlu bar pola godine u nadi da poletiš![]()
Da će biti trandža kada poraste i napraviš još jednog.Mislim, ono iz čista mira, ne zato što se igra sa devojčicama pa da se ne razlikuje
Ono kao ovaj propo, ajmo novogDa će biti trandža kada poraste i napraviš još jednog.
Nije to ništa strašno. Ja sam obožavao da se igram da sam baba. Čak su se i uplašili da sam pe.der. Pa od toga ne beše ništa.Šta da radiš kad tvoj petogodišnji sin počne da oblači suknje i igra se sa lutkicama?
Pitam vas. Nemam pametan odgovor
Nemaš ti pojma. Ovi fini i obrazovani stručnjaci sa foruma znaju da si gej, ma šta ti rekao ili mislio.Nije to ništa strašno. Ja sam obožavao da se igram da sam baba. Čak su se i uplašili da sam pe.der. Pa od toga ne beše ništa.
Gorak je to i racionalni lebaOni su naloženi botovi jbg.
saviti preko kolena na balkanski nacin ili na nacin De Sad-a ?Saviti preko kolena
A kako Nemac ili Englez nauče decu da ćute?saviti preko kolena na balkanski nacin ili na nacin De Sad-a ?
Nemam sedlo izmedju nogu
Al salu na stranu, zapalio sam metlu misleci poletece kad sam je jahao kao dete … ono ko raketa
žene su živele duže jer su trudnoćama odmarale jajnikeZnaš šta, tako je nekad bilo. Krljaju kolko god mogu dece sa nadom da će jedno, dvoje, da ispadnu kako valja
Sa 11 dece Predsednik MORA da ti bude kumPa tako je kako je jbg. Ionako treba imati što više dece jer živimo u zaostaloj zemlji gde otpadaju točkovi sa autobusa, voze drogirani i pijani itd. Najbolje je imati barem petoro dece.
Ne znam u koji procenat spadaju, dal u ovih 80 ili u 20 ali imaš roditelje kojima milije dete "koje liči na njih" makar ovo drugo dubilo na trepavici i imalo najbolje ocene u školiA i vidiš kakvi su srbi, svest ima možda 80% ostatak ide na odbitak...
U pravu ste. Duboko se izvinjavam. Potrudiću se da se ovako nešto ne dogodi više nikada. Slava Ukrajini, Fri Kosova, DemokrasiNemaš ti pojma. Ovi fini i obrazovani stručnjaci sa foruma znaju da si gej, ma šta ti rekao ili mislio.
Slazem se al recimo https://mondo.rs/Zabava/Zvezde-i-tr...s-tera-sinove-da-se-oblace-kao-devojcice.html
https://www.republika.rs/lifestyle/zena/442823/megan-foks-oblaci-decake-u-zensku-odecu
- Ovo su sinovi Megan Foks, ranije smo živeli u istoj ograđenoj zajednici i deca su nam se igrala u parku. Video sam dvojicu njih kako doživljavaju slom, jer ih mama tera da nose odeću za devojčice, a dadilja pokušava da ih uteši. Čisto zlostavljanje dece. Molite se za njih -, napisao je Starbak, kandidat za kongresmena.
Ipak, kako su sada počele da kruže priče kako Foksova "namerno sinovima oblači odeću za devojčice“, nakon čega se oglasio njen bivši suprug.
- To je čista glupost. Malo je onih koji su uopšte upućeni u sve to. Ja jesam i te kako i, kažem vam, da u tome nema istine - rekao je Brajan za "TMZ“.
- Tako nešto može da tvrdi samo neko kome ‘trebaju poeni’, a koga je baš briga kako će to da utiče na odnos roditelja i deteta - istakao je on.
Ko priča o tome?Tad je bila normalnija, pogledaj je sad