- Poruka
- 91.508
Šta da radiš kad tvoj petogodišnji sin počne da oblači suknje i igra se sa lutkicama?
Pitam vas. Nemam pametan odgovor
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dok se nenormalni roditelji time oduseve i pokusavaju da uticu na dete da ostane u toj fazi.shvatiš to kao jednu fazu u odrastanju i ne radiš dramu, proći će ga
Dok se nenormalni roditelji time oduseve i pokusavaju da uticu na dete da ostane u toj fazi.
Mnogi i uspeju u tome.
Slazem se al recimo https://mondo.rs/Zabava/Zvezde-i-tr...s-tera-sinove-da-se-oblace-kao-devojcice.htmlneee, jednostavno mislim da je to znatiželja koja prođe, niti se treba previše oduševljavati niti braniti
Imam ja:Šta da radiš kad tvoj petogodišnji sin počne da oblači suknje i igra se sa lutkicama?
Ne znam baš mic, znam za primjer iz prve ruke i točno kamo to vodi.shvatiš to kao jednu fazu u odrastanju i ne radiš dramu, proći će ga
slažem se ima izuzetaka ali mislim da je to kod većine djece samo prolazna faza znatiželje.Ne znam baš mic, znam za primjer iz prve ruke i točno kamo to vodi.
Ne mora da znaci da ce procishvatiš to kao jednu fazu u odrastanju i ne radiš dramu, proći će ga
razmisli realno koje su šanse da ne prođeNe mora da znaci da ce proci
Ništa, pustiš da počne da kopira tebe, a prestane da kopira mamu...razvedeš se....normalnoŠta da radiš kad tvoj petogodišnji sin počne da oblači suknje i igra se sa lutkicama?
a jel imas sina?Šta da radiš kad tvoj petogodišnji sin počne da oblači suknje i igra se sa lutkicama?
faza i upoznavanje suprotnog pola. Samo nemoj da tripujes i da tripujes da on tripuje ili da bilo sta radis, niti da ga podstices niti da mu lupas traume u tome. Mozes jednu stvar doduse da se upitas, a to je da li je mama dominantnija u porodici i da li ne postuje muza na neki nacin. Deca to osete. Ako je tako- resavaj.Šta da radiš kad tvoj petogodišnji sin počne da oblači suknje i igra se sa lutkicama?
ako je mama dominantna jel onda da rješava kakofaza i upoznavanje suprotnog pola. Samo nemoj da tripujes i da tripujes da on tripuje ili da bilo sta radis, niti da ga podstices niti da mu lupas traume u tome. Mozes jednu stvar doduse da se upitas, a to je da li je mama dominantnija u porodici i da li ne postuje muza na neki nacin. Deca to osete. Ako je tako- resavaj.
pa objasni joj lepo da ce poceti stvari da pucaju ubrzano po savovima ako ne spusti loptu.ako je mama dominantna jel onda da rješava kako
Џорџи sugerira ili
Dovoljno velike, eto ore neki dan sam sreo osobu koja je rodjena kao zensko a sad je musko. Ima toga sve vise, i vise se slobode daje deci da odlicuju da li se dobro osecaju u svom telu. Cesto imam rasprave na tu temu sa mladjom sestrom, ja koji ne oriznajem to sam staromodan i zatucan.razmisli realno koje su šanse da ne prođe![]()
Dovoljno velike, eto ore neki dan sam sreo osobu koja je rodjena kao zensko a sad je musko. Ima toga sve vise, i vise se slobode daje deci da odlicuju da li se dobro osecaju u svom telu. Cesto imam rasprave na tu temu sa mladjom sestrom, ja koji ne oriznajem to sam staromodan i zatucan.
po mojoj logici šanse su jednake kao da obuće kostim supermena i pomisli da će moći letjeti
![]()
ne računa se ako nisi jahao metlu bar pola godine u nadi da poletiš
A dobro svi smo ko deca glumili padobran sa kisobranom