Šta da radiš kad tvoj petogodišnji sin počne da oblači suknje i igra se sa lutkicama?

Megan Fox ima tri "sina"

1728069908794.png

neee, jednostavno mislim da je to znatiželja koja prođe, niti se treba previše oduševljavati niti braniti
Slazem se al recimo https://mondo.rs/Zabava/Zvezde-i-tr...s-tera-sinove-da-se-oblace-kao-devojcice.html
https://www.republika.rs/lifestyle/zena/442823/megan-foks-oblaci-decake-u-zensku-odecu
- Ovo su sinovi Megan Foks, ranije smo živeli u istoj ograđenoj zajednici i deca su nam se igrala u parku. Video sam dvojicu njih kako doživljavaju slom, jer ih mama tera da nose odeću za devojčice, a dadilja pokušava da ih uteši. Čisto zlostavljanje dece. Molite se za njih -, napisao je Starbak, kandidat za kongresmena.

Šta da radiš kad tvoj petogodišnji sin počne da oblači suknje i igra se sa lutkicama?

Pitam vas. Nemam pametan odgovor
faza i upoznavanje suprotnog pola. Samo nemoj da tripujes i da tripujes da on tripuje ili da bilo sta radis, niti da ga podstices niti da mu lupas traume u tome. Mozes jednu stvar doduse da se upitas, a to je da li je mama dominantnija u porodici i da li ne postuje muza na neki nacin. Deca to osete. Ako je tako- resavaj.

faza i upoznavanje suprotnog pola. Samo nemoj da tripujes i da tripujes da on tripuje ili da bilo sta radis, niti da ga podstices niti da mu lupas traume u tome. Mozes jednu stvar doduse da se upitas, a to je da li je mama dominantnija u porodici i da li ne postuje muza na neki nacin. Deca to osete. Ako je tako- resavaj.
ako je mama dominantna jel onda da rješava kako

Џорџи sugerira ili :think:

S nekih 11 godina sam se sa sestričnama igrao oblačenja Barbika na dva-tri dana, onda mi je dosadilo.

To bi nazvao znatiželjom.

S druge strane, rođeni bratić je evo gotovo desetu godinu u vezi s N.Y. Židovčinom.

I oduvijek se vidjelo da je pederčina, čak prije nego što je ušao u pubertet.
Takve stvari se jednostavno vide.

Ne želim ni zamisliti što mu taj židovdski Antikrist radi, pogotovo s tom ogromnom, grbavom nosinom... a imam fotografiju kako ga kao bebu držim u naručju i smijem se, možda sam tada bio treći osnovne.

Oslobodi, ne zavedi.

A ja... pa što ću s njim, volim ga, čak i s tom židovskom spermom u guzici, ali zeta ne želim upoznati, pogotovo ne pružiti ruku i rukovati se ne s ljudskom rukom, već sa sotonskim, židovskim papkom.

Eto, valjda je toliko dozvoljeno... odbiti rukovanje.

razmisli realno koje su šanse da ne prođe :ceka:
Dovoljno velike, eto ore neki dan sam sreo osobu koja je rodjena kao zensko a sad je musko. Ima toga sve vise, i vise se slobode daje deci da odlicuju da li se dobro osecaju u svom telu. Cesto imam rasprave na tu temu sa mladjom sestrom, ja koji ne oriznajem to sam staromodan i zatucan.

Dovoljno velike, eto ore neki dan sam sreo osobu koja je rodjena kao zensko a sad je musko. Ima toga sve vise, i vise se slobode daje deci da odlicuju da li se dobro osecaju u svom telu. Cesto imam rasprave na tu temu sa mladjom sestrom, ja koji ne oriznajem to sam staromodan i zatucan.

po mojoj logici šanse su jednake kao da obuće kostim supermena i pomisli da će moći letjeti :manikir:

vav.JPG
:zkez:

Back