V
viona 75
Gost
iiiii:.................................................mislim da ti je momak skroz neozbiljanaz77:Imam ozbiljnu vezu od dve godine. Ove godine sam upisala fax u Beogradu. Moj de?ko se baš i ne slaže sa tim. Neznam šta da odlu?im, da budem s njim ili da krenem u Beograd ?
Pomozite još malo mi je vremena ostalo.![]()
I ja sam imala ozbiljnu vezu oko 2,5 godine(sada i brak sa istom osobom) kada je doslo vreme ada donesem odluku ON ili Univerzitet
On je malo(dosta )lubomoran i nije mogao da podnese da cu ja ici u Pristini za studije jer je to" drugi grad pa u pitanju je daljina sta znam ja sta ces ti raditi preko dana ako vec planiras da ides i zivis tamo u domu ja ne znam sta ce da bude zato ili ostavi Pristinu i upisi nesto u Mitrovici gde zivimo ili ja ne mog da garantujem da ce nasa veza trajati" to je bila njegova zadnja rec u vezi mog skolovanja
Ja sam znala da ce sigurno nasa veza puci i zbog naseg mentaliteta nisam smela tada da rizikujem jer sam se uplasila da cu da ostanem bez muza ( to znaci da sam bila toliko glupa u to vreme -18-god) pa sam odlucila da upisem Teknologiju u Mit.koja mi uopste nije odgovarala jer sam ja uvek bila ljubitelj prirodnih nauka pa posle polozenog prijemnog ispita moja noga nikad nije krocila u taj fax.
Posle toga sam se udala za njega rodila blizance koji sad imaju 6,5 god.imam dobar zivot zdravu i lepu decu ali necu da vas lazem uvek mislim na moju najvecu zelju stud