Sta da radim...???

Dzoni.M

Zainteresovan član
Poruka
163
Pozzz svima...Vidite imam 1 problem,svidja mi se jedna devojka,al ne znam kako da je smuvam..probao sam sve i po zurkama i po kaficima,na kejevima na sve moguce fore...cak sam i skupio muda i sve joj lepo reko kako mi se svidja i kako bi zeleo da bude samnom...al nista...e ima neko jos neku ideju...?? :D ...hvala unapred...

Čini mi se da, kako si sam rekao, ni mooda neće pomoći u ovom slučaju jer ona ni pored onog što si napisao da si uradio, ne pokazuje interesovanje za tebe.
Sa druge strane, nemoj ni odustati jer žene ne vole kada se ne trudiš oko njih i odustaneš tek tako lako. Uradi nešto što ona voli, što sigurno znaš da će joj privući pažnju.
Obrati pažnju na sitnice, njene pokrete i gestikulaciju, slušaj je šta priča i upijaj šta voli, šta joj se sviđa i slično... i onda je iznenadi nekom sitnicom koju si upamtio, koju je ona rekla a znaći će joj puno.
Ako ni pored toga ne bude ništa, udalji se malo, daj joj prostora pa ćeš videti da li će biti neke reakcije kada joj više ne poklanjaš pažnju...

... ja to sada sve onako, iz glave i napamet kako bih ja uradio :)

kome je teze ko trazi savet ,ili onaj ko daje
Iskreno ako nisi uspeo povuci se , odslusaj neku pesmu ,napisi neki stih da tebi bude lakse
netrosi energiju na one koji to neprimecuju,netrosi svoje srce zbog nekih koji vole da gaze i da nas povrede
Ja bi tako uradila........

Pozzz svima...Vidite imam 1 problem,svidja mi se jedna devojka,al ne znam kako da je smuvam..probao sam sve i po zurkama i po kaficima,na kejevima na sve moguce fore...cak sam i skupio muda i sve joj lepo reko kako mi se svidja i kako bi zeleo da bude samnom...al nista...e ima neko jos neku ideju...?? :D ...hvala unapred...

E moj dzoni sta nas sad pitas kad si uprsko stvar..to se bre nikad ne izjavljuje narocito kad niceg nije ni bilo..sad jedino da te vidi s nekom mnogo jakom ribom..nadji neku ortakinju da je napravi ljubomornom..i nemoj pos opet isto nego joj reci ako joj ne smeta da bude druga moze..posto nije tela bude prva

Back