N Novljanka Gost 01.05.2004. u 20:50 - ŠTA DA RADIM #1 Kad otvorim racunar pojavi mi se Power Scan 1.1. šta je to i šta da radim.
M milos12345 Zainteresovan član Poruka 118 02.05.2004. u 18:20 - ŠTA DA RADIM #2 Novljanka: Kad otvorim racunar pojavi mi se Power Scan 1.1. šta je to i šta da radim. Kliknite za proširenje... onda se nakachish na net, pa otvorish krstaricin forum, ali odesh na forum Softver ili nesto slicno i onda ponovish ovo pitanje
Novljanka: Kad otvorim racunar pojavi mi se Power Scan 1.1. šta je to i šta da radim. Kliknite za proširenje... onda se nakachish na net, pa otvorish krstaricin forum, ali odesh na forum Softver ili nesto slicno i onda ponovish ovo pitanje
M miloshjan Zainteresovan član Poruka 131 04.05.2004. u 16:35 - ŠTA DA RADIM #3 Ajde nadam se da cu ti pomoci :? ! Neznam koji je to program, ali mislim da bi trebalo da uradis sledece: odes na Start > Programs > Start Up Programs i izbrises taj program odatle. Mislim da je to :wink: ! Aj' srecno !
Ajde nadam se da cu ti pomoci :? ! Neznam koji je to program, ali mislim da bi trebalo da uradis sledece: odes na Start > Programs > Start Up Programs i izbrises taj program odatle. Mislim da je to :wink: ! Aj' srecno !
P Proka Pronalazac Gost 05.05.2004. u 00:13 - ŠTA DA RADIM #4 Novljanka: Kad otvorim racunar pojavi mi se Power Scan 1.1. Kliknite za proširenje...
M Me, Myself & I Gost 05.05.2004. u 16:14 - ŠTA DA RADIM #5 Mala napomena: ako imas Windows 2000 onda ne postoji msconfig.