tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
Ti svoje misli izrazavas na veoma cudan nacin! Mislim da vise ni sam sebe ne razumes!
mojne da se nerviras oko njega,samo zaobidjes njegov post,bar na ovoj tvojoj temi i bice ti lakse : )
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti svoje misli izrazavas na veoma cudan nacin! Mislim da vise ni sam sebe ne razumes!
Ne bih postavila ovu temu da ne zelim da cujem misljenja! To sto cu ja uraditi je moja stvar! I po stoti put, iako raskinem sa njim NECU PO SVAKU CENU TRAZITI MUZA! AKO SE DESI,DESI SE!Aha..ti si skapirala da ti zele dobro oni koji ti savetuju da ga ostavis i nadjes pod hitno muskarca koji zeli dete?u redu sve najbolje.
mojne da se nerviras oko njega,samo zaobidjes njegov post,bar na ovoj tvojoj temi i bice ti lakse : )

sad definitivno mogu da kazem
jadan decko![]()
Možda ti je ovo najbolji savet. Treba se opustiti tj. ne paničiti, imati optimizam. Dobrim organizovanjem misli sve se može poboljšati, pa i zdravstvene prilike, kako je navedeno u citatu. I sve drugo u životu može se postići pravilnim razmišljanjem, jer naš život nije ništa drugo nego materijalizovane misli.Nema nista ni od materijalnog,ako dvoje ne funkcionisu kao jedno,jer smo svi svesni da je u ovom vremenu ljubav povrsna i da ljudi postaju navika jedni drugima.I to vrlo brzo,nazalost.moramo naci nacin kako da osobe suprotnog pola skapiramo i da ih naucimo da oni ukapiraju nas.Tolerancija,razumevanje i iskrenost treba da nam budu na prvom mestu.
aj ne lupetaj Tita ti...
dejadejka - tebi je vrijeme da obavis kompletne pretrage...
tj. Hannibal77 je u pravu; imas samo 21 godinu - u toj dobi mnoge djevojke imaju izrazenije probleme s policisticnim jajnicima...znaci, ne panici toliko i idi po "drugo misljenje"...![]()
To je poenta. Samo treba biti iskren u namerama i ne misliti i ne činiti zlo nikome.Vragana, divna si! U pravu si potpuno. Moju dobru drugaricu je jedan ginekolog otpisivao, rekao joj je da bi svoju ženu da ima takav problem sutra operisao... Otišla je po drugo mišljenje, završila na konzilijumu (prilično neprijata situacija kad ti jedn ginekolog nabije i raširi spekulum a još troje zevaju i razmatraju te kao "interesantan slučaj" (ni kod infektologa sa nejasnom slikom o lajmskoj bolesti nije sjajno, mogu misliti kako je tek njoj bilo!)... Otišla je i po... ko zna koje po redu mišljenje, čovek joj je prepisao terapiju i problem je počeo polako da se smanjuje. I ja sam imala problema sa jajnicima, odbila sam da pijem endometril, zatrudnela sam sa pravim čovekom iz prve i posle nekog vremena od porođaja su mi se vratile dismenoreje ali ni izbliza strašne kao pre-nemam više proliv, ne onesvešćujem se od hemoragične anemije i ne moram 3x da se predoziram analgeticima, dovoljno je 2x.Sačekaj, sredi se finansijski, psihički, nađi novog dečka koji će da te voli i kog ćeš da voliš iskreno... i sve će doći na svoje. Nemaš predstavu koliko sve potiče "iz glave"! Kad se najmanje nadaš i pustiš stvari svojim tokom, sve se neklako samo od sebe sredi. Koleginica mog muža godinama nije mogla da zatrudni, spremali su se da po treći put puknu kintu na vantelesnu oplodnju (prva 2 puta su bila neuspešna) pa da odustanu i zatrudnela je prirodno.
Sad, valjda nisam anahrona, nisam proveravala datum.

Cizmice ti super objasnjava....ali mlada si previse za tako veliku obavezu...nije pravilo, ali izivi se, ne vezuj se narocito za tipa koji postavlja uslove, a i on je premlad za brak..Sve najbolje ti zelim...najteze je tebi, lako nama filozofirati kad ga volis??????Da budes samohrana majka to isto nije bas najbolja varijanta, ali sto da ne....opet kazem, mlada si...ali i razmisli o tipu...teska situacija.?![]()
А бар да си уводни пост прочитала....него ни то...
О, Боже...![]()
A šta ako je prvo ispravno a drugo bude pozitivnno ali netačno?...znaci, ne panici toliko i idi po "drugo misljenje"...![]()
А бар да си уводни пост прочитала....него ни то...
О, Боже...![]()
mozes da prosetas do crkve i da se pomolis, ovde to nemoj da radis, procitala sam i uvodni post i vasa misljenja...O..Boze...
To ne znaju! Ceste upale i ciste! Virusnih infekcija nema, koliko su mi rekli!
Cak mi je proslo kroz glavu i ovo: mi se razidjemo, ja ne budem mogla da rodim i sretnem ga sa njegovom decom! Ovo je jako mali grad, bilo bi mi uzasno!
Zalosno! Student sam, i to dobar, svesna sam svega!!! Ali frka mi je!!!
Kraljice, pazi kako pričaš sa modovima!

ovako ja mislim: ti njega volis i ne mozes bez njega i on voli tebe. on odbija da ima decu jer misli da za to ima premalo godina (sto je i tacno). uglavnom uzivaj u zivotu studiraj nesto, nadji neki hobi, putuj provodi se, usvoji dete, ako ne nadjes osobu koja zeli dete u tim godinama![]()