Sta da radim?

Vidi se Helen da si odavno bila u drugom stanju.Danas ti treba citavo malo bogatstvo da bi izgurao trudnocu kako treba,a da ne pricamo ako je trudnoca problematicna. E onda tu dolaze sve potrebstine koje kad se skupe na gomilu kostaju suma sumarum oko 60.000 din. A gde je renoviranje sobe,tj moleraj i kojesta. Pa ko nema nek skace u Dunav ili nek se zaduzuje u banci pa posle robija mesecima a mozda i godinama:dash:

Ja mislim da se pauze moraju praviti...Pilule izazivaju visok pritisak, mucnine, bolove u grudima, mogu izazvati tromb, migrenozne glavobolje - sto su najblazi nezeljeni efekti..A tezi su problemi sa jetrom od kojih je nagori tumor jetre, izazivaju i tumore dojki, materice...Hormoni su hormoni....

Mnoge zene ne osecaju navedene simptome dok koriste iste..

Da, ne razmisljam da je on buduci otac moje dece jer ne zelim da se zanesem previshe bash zato sto znam da sam zaljubljena...Necu da uljuljkam samu sebe...Ovde se govori o zdravstvenom problemu, a ne o ljubavi - o kojoj sam ja govorila kad sam pisala to sto citirash...A zdravlje je prece od svega..

Inace gazelo ti ulazis u vezu iskljucivo kad se zaljubis..takodje kad si u vezi ne razmisljas da je to buduci otac tvoje dece..to su tvoje reci..bravo za odgovore na ovu temu.:ok:

Da, ne razmisljam da je on buduci otac moje dece jer ne zelim da se zanesem previshe bash zato sto znam da sam zaljubljena...Necu da uljuljkam samu sebe...Ovde se govori o zdravstvenom problemu, a ne o ljubavi - o kojoj sam ja govorila kad sam pisala to sto citirash...A zdravlje je prece od svega..

Da tema je za zdravlje..a u tvom postu ne navodis dete..koje nije slovo na ekranu..ono nastaje iz ljubavi..ne iz zdravstvenih problema..a ti ovde pricas o svojoj ljubavi..kao da imas 15 godina.:thumbdown:

Mnoge zene odbijaju hormonsku terapiju kada im ginekolog prepishe...Mnoge zene se radije odlucuju za kontraceptivne flastere, na primer, nego za tablete...

Ma daj bre...flasteri su isto sto i pilule...razlika je u tome sto su flasteri skuplji i sto ne moras da pijes pilule svaki dan i sl..al opet moras da lepis flaster i da se zahebavas...isto s*anje samo drugo pakovanje..

Nego off topic smo...

GEORGE - Ti koji gledash samo u dupeta meni pricas da ja pricam kao da imam 15 godina?

A ti si po mojoj prici to zakljucila..mogu ti ja svasta servirati..rekao sam ti vec da ne znas gde je levo..ovo nije tema o nama..procitaj malo sta govore ljudi koji su prosli nesto..deca jos uvek studiraju..nije samo problem naci donatora.

Aman devojke,nemojte biti toliko opterecene ni pilulama niti ostalom kontracepcijom.Opustite se,zivot je samo jedan i svi imamo slicne muke,zato treba da uzivamo,a ne da kukamo.Sve dok smo zivi,zdravi,nemamo rak i ne poginemo u saobracajci,treba da smo srecni sto smo zivi i da nabacimo osmeh na lice koliko god da nam je tesko.:super:

ne znam samo na osnovu cega je zakljucila da si zrela?
ali da ne smaram vise, necu se ukljucivati u temu
a tebi zelim da budes pametna

Pa na osnovu toga što je kao dete razvedenih roditelja odlucila da skoro sama (tako je barem napisala) odgoji mladjeg brata i pomogne majci u takvoj situaciji razume je i podrzi iako je i sama bila dete.Morala je prilicno sazreti i kad se u tim godinama suocavala sa bolestima i operacijom i opasnostima da ce ostati neplodna.Uvek je bila primeran djak a sad i student ( i to pise) i pored svih obaveza i zdravstvenih problema.Pa i ova njena odluka da se posavetuje sa iskusnijim pre nego odluci govori mnogo toga o njoj.E sad ako su tvoji kriteriji za zrelost stroziji oprosti na nezrelom mom komplimentu koji uputih mladoj gospodjici.

:!:Kako mozete atakovati samo muskarce,kao da su samo oni krivi sto bulje u grudi i dupeta.To sto smo mi glupe guske i sto svasta dozvoljavamo,a pri tom nemamo svoje JA,a trabunjamo kako smo jake i zrele to je problem zenskog roda,a ne muskaraca.

Vidi se Helen da si odavno bila u drugom stanju.Danas ti treba citavo malo bogatstvo da bi izgurao trudnocu kako treba,a da ne pricamo ako je trudnoca problematicna. E onda tu dolaze sve potrebstine koje kad se skupe na gomilu kostaju suma sumarum oko 60.000 din. A gde je renoviranje sobe,tj moleraj i kojesta. Pa ko nema nek skace u Dunav ili nek se zaduzuje u banci pa posle robija mesecima a mozda i godinama:dash:

Хехе, у време када сам ја била трудна је било само једно 246 пута теже и горе него данас. ;) Али, финансијска страна је променљива категорија, а дете је нешто за цео живот...

У овој ситуацији када је њој то питање ''сад или никад'' глупо је материјални статус узимати као разлоге ''за'' или ''против''...

Хехе, у време када сам ја била трудна је било само једно 246 пута теже и горе него данас. ;) Али, финансијска страна је променљива категорија, а дете је нешто за цео живот...
У овој ситуацији када је њој то питање ''сад или никад'' глупо је материјални статус узимати као разлоге ''за'' или ''против''...
Pa dobro da zamenarimo materijalno..na sta ce to liciti kad bude trazila muskarca..oca deteta:dontunderstand:

Back