Sta da radim?

AMAN COVECE - devojka ima zdravstveni problem! Jel Ti to mozesh da razumesh? MI ovde ne pricamo o "obicnoj" vezi u kojoj devojka hoce da ima bebu sa njim jer joj je tako doshlo, a on nece...Ovo sto ona ima je ozbiljan problem, koji moze debelo da plati! Kako ti je to toliko tesko da shvatish? Nije mi jasno...

Vise voleti..ko ce po tebi izdrzavati to dete..ona je student!!!Znaci dvoje ljudi su zajedno..ne pita se jedna osoba..sta da ima decka od 18 godina..deca nisu za decu..nece ga vaspitati i izdrzavati baba i deda.

AMAN COVECE - devojka ima zdravstveni problem! Jel Ti to mozesh da razumesh? MI ovde ne pricamo o "obicnoj" vezi u kojoj devojka hoce da ima bebu sa njim jer joj je tako doshlo, a on nece...Ovo sto ona ima je ozbiljan problem, koji moze debelo da plati! Kako ti je to toliko tesko da shvatish? Nije mi jasno...

Nije ona jedina sa zdravstvenim problemima..postavio sam ti pitanje sta bi bilo da su jos mladji..ko ce zaraditi novac za to dete.?.samo potvrdjujes moje misljenje da trazi donatora i da ne voli osobu pored sebe vec joj nije bitno s kim ce imati dete..ako je to njena odluka njena stvar.

DEJADEJKA - kad donosih ovako krupnu odluku pomisli na to da li zelish da se jednog dana probudish sama i zapitash sebe je li taj kolebljivi nazovi muskarac vredan toga da se radi njega dobrovoljno odreknesh nekih stvari...Bolje reshi sad, preseci koliko god bolno bilo..Bolje to nego da se jednog dana kajesh...
A svet je pun muskaraca...I to boljih nego taj tvoj...Nije problem naci momka uopste...

I nije me briga...Imam ja sta da odgovorim kao sto vidis...Ali ti ne treba da pises neke stvari iz ugla Srpskog macko kvazi muskarca...
Pazi da te vidim uzivo - mogla bih da te vodam kao malu bebu. Mogu da potpisem!

Alo..sta tebe briga sta ja trazim..nemas sta odgovoriti pa pises nesto licno o meni jel..da li ja pisem sta ti trazis..smaras.

DEJADEJKA - kad donosih ovako krupnu odluku pomisli na to da li zelish da se jednog dana probudish sama i zapitash sebe je li taj kolebljivi nazovi muskarac vredan toga da se radi njega dobrovoljno odreknesh nekih stvari...Bolje reshi sad, preseci koliko god bolno bilo..Bolje to nego da se jednog dana kajesh...
A svet je pun muskaraca...I to boljih nego taj tvoj...Nije problem naci momka uopste...I nije me briga...Imam ja sta da odgovorim kao sto vidis...Ali ti ne treba da pises neke stvari iz ugla Srpskog macko kvazi muskarca...
Pazi da te vidim uzivo - mogla bih da te vodam kao malu bebu. Mogu da potpisem!
A gde ti vidis da je njoj problem naci muskarca..nemaju svi taj problem..i da vidim da ne mozes odgovoriti na pitanje..ja pisem iz zdravog razuma gde se ceo svet ne vrti oko deteta koje ne moze izvesti dete na pravi put i odgajiti ..kad odgovoris na to pitanje mozemo dalje razgovarati.

Poslednja izmena:
Znam! Pomalo mi je krivo sto svi ovde govore o zrelosti i ne znam o cemu! Ja sam svesna situacije, zabrinuta sam! Postala sam veoma nervozna, to mi se vrzma po glavi! Cesto ne mogu da zaspim! Oci mi zasuze kada vidim zene sa kolicima i malom decom! Samo se zapitam: da li cu i ja jednoga dana ponosno setati sa svojim detetom ili ce mi to biti uskraceno! Treba li da napomenem da je moja buduca profesija vezana za decu. Padne mi na pamet, sta ako jednoga dana budem vaspitavala tudju decu a moje nemam! I moja majka je veoma zabrinuta, cesto poteze tu temu, zaplace se a meni bude jos gore!!!!:dash:

Cico,mnogo mi je zao sto prolazis kroz to. I meni je jedan doktor rekao u 26 da ako ne rodim do 30 necu moci da imam decu.Nikolu sam rodila u 32 ;). Ja ti peporucujem da tog decaka lepo ostavis jer od njega nema leba i nadjes nekog starijeg koji hoce da se zeni i zeli decu.Veruj mi da ima takvih.Ti si mlada,zivot je pred tobom i trebas da imas decu,ali ne sa nekim ko ih ne zeli (trenutno) i nije spreman za njih. Stabilan muskarac je jako vazan u periodu dok je zena trudna.On ce ti pomagati,uigadjati,voditi brigu o tebi.Zeleti jako to dete.A tako nesto je trudnoj zeni veoma potrebno.Zamisli da kojim slucajem moras da odrzavas trudnocu pu,pu. Sta bi onda uradila? Pa posle,kad se beba rodi - sama bi ga odgajala - to nije resenje. Za to treba puno,puno para a ti ne mozes da radis jer cuvas bebu. U svakom slucaju ti predlazem da ga ipak ostavis i nadjes nekog ko ce sa tobom zeleti decu ;) Zelim ti svu srecu ovog sveta

Odakle Ti ideja da ja ne mogu da nadjem?:kiss:
Ti pishes iz sebe samog, a ne iz zdravog razuma...Jer birash sebi devojku na osnovu njenog dupeta...Verujem da ces tako odabrati jednog dana i majku svoje dece...Po dupetu...Ako je guza OK onda moze da ima decu sa tobom...:rotf:
Ti uopste ne razumesh ovaj problem...

A gde ti vidis da je njoj problem naci muskarca..nemaju svi taj problem..i da vidim da ne mozes odgovoriti na pitanje..ja pisem iz zdravog razuma gde se ceo svet ne vrti oko deteta koje ne moze izvesti dete na pravi put i odgajiti ..kad odgovoris na to pitanje mozemo dalje razgovarati.

Ti si pravi muski sovinista..A da budem iskrena bila sam uverena da si ti od onih savremenih, pametnih i doteranih momaka...
Najlakse je naci momka danas, ako si pritom zgodna - lepe se ko muve...Tesko je naci normalnog i finog...A takvi kojima je najbitnija moja guza - dobri su samo za zajeba...NJih naravno.

Ti si pravi muski sovinista..A da budem iskrena bila sam uverena da si ti od onih savremenih, pametnih i doteranih momaka...
Najlakse je naci momka danas, ako si pritom zgodna - lepe se ko muve...Tesko je naci normalnog i finog...A takvi kojima je najbitnija moja guza - dobri su samo za zajeba...NJih naravno.

E ako si mi odbrusila..samo jos se nije takva rodila:klap:mozda je ovaj dejadejkin normalan i fin..samo nije spreman za decu..da li ga treba opet ostaviti?

E to ja kazem Esperanca...I ovde se ne radi samo o tome da ona zeli dete, nego da su velike sanse da ga nikad nece imati ako ostane sa njim...Za nju je "Biti il ne biti"..I cak i da ostane sa njim, pa opet ima problem i defitnitivno ne moze da ima decu, on ce je ostaviti i napraviti decu nekoj drugoj...
Sto dalje od kolebljivih muskaraca!

Ako on ne moze,mogu se dogovoriti da ga ona rodi (da nadju donatora) ili da ga usvoje - pod uslovom da se vole i da ne zele da se rastanu.
A ako je on krivac sto ona ne moze da ima decu (uzmimo ovaj primer) i potom je zbog istog ostavi nakon nekog vremena rekla bih da je djubre neovejano

Iskreno Esperanca - taj momak mi deluje kao neko ko ce je ostaviti pri prvom sledecem problemu...Cim on pita taticu...
Znam zenu koja se udala u 20 jer je ostala trudna i imala je taj problem...U braku su vec 15 godina i imaju dvoje dece...

Ja u ovoj prici nista ne kontam...puna je rupa...zbog upala neces moci imati decu...mora da bude nesto bas bas ozbiljno da ti svi doktori u toj dobi potvrde da je 100% tako...
Ne znaci da te decko ne voli ako trenutno ne zeli decu,ipak je mlad jos...i jos ti mnogi savetuju da ga ostavis zbog toga..pa se odma pitam koliko ti njega uopste volis? ZAr zelis dete po svaku cenu? Pa makar i zivela sa osobom koju ne volis? Pretpostavljam da ces lako naci drugog muskarca...ali opet ne mozes tek tako da se zaljubis...valjda ti je bitno s kim ces imati decu?

Uostalom uvek mozes da usvojis jedno ako se (ne daj Boze) desi ono cega se mnoge zene plase...

Ja u ovoj prici nista ne kontam...puna je rupa...zbog upala neces moci imati decu...mora da bude nesto bas bas ozbiljno da ti svi doktori u toj dobi potvrde da je 100% tako...
Ne znaci da te decko ne voli ako trenutno ne zeli decu,ipak je mlad jos...i jos ti mnogi savetuju da ga ostavis zbog toga..pa se odma pitam koliko ti njega uopste volis? ZAr zelis dete po svaku cenu? Pa makar i zivela sa osobom koju ne volis? Pretpostavljam da ces lako naci drugog muskarca...ali opet ne mozes tek tako da se zaljubis...valjda ti je bitno s kim ces imati decu?

Uostalom uvek mozes da usvojis jedno ako se (ne daj Boze) desi ono cega se mnoge zene plase...

Da usvoji dete a moze da ima svoje:roll: to nije isto.
Pitanje je: da zivi sa tim klincem i da ne rodi svoje dete jer mali nije spreman pa da usvaja - mozda on to nece hteti,mozda ce zeleti svoju decu,a ona mu to TADA nece moci dati
Ili da nadje nekog drugog mladica - kojeg ce mozda i vise voleti od ovog - ili manje - ali opet ima svoje dete - a to joj je najveca zelja u zivotu

Ako on ne moze,mogu se dogovoriti da ga ona rodi (da nadju donatora) ili da ga usvoje - pod uslovom da se vole i da ne zele da se rastanu.
A ako je on krivac sto ona ne moze da ima decu (uzmimo ovaj primer) i potom je zbog istog ostavi nakon nekog vremena rekla bih da je djubre neovejano

Pa kako mi znamo da li je ona razgovarala s njim..bio bi djubre..ali zasto mislite da bi je on ostavio da ona ne moze roditi..znam par koji godinama pokusava imati decu i normalno zive u braku..to nisu znali dok nisu probali posle 10ak godina zabavljanja..nije bilo price o razvodu zbog jednog 'krivca'...totalno mi je besmisleno kako svi kazete da ga ostavi..oboje su nezreli.

Back