Sta da radim :( UPOMOC

Jednom palo jaje goluba i zakačilo mi se u kosu. Ja mislila da me pokenjala ptica pa ga otresla i ono bućnu na beton :(
Ne znam što sam sad ovo napisala, ali podsetio me onaj ggolub na događaj, svojim avatarom.

Lexa:
Njaaaaa od nas zavisi šta? Hoćemol' das' ebemo sa vama pre braka ili ne? Pa hajde da bojkotujemo, ako od nas zavisi, da vidim kako bi vam se to dopalo... :mrgreen: Brate.
Od vas zavisi dali će biti sexa ili ne,šta sam ja sad novo rekao jbt .Pa bojkotujte više bre baš me briga ja ionako nisam atraktivan i ne bi me pogodilo puno :roll: sestro

IjU Sinmb, brate, nemo' tako, nekom nisi, nekom jesi :p
Bajdvej, ne zavisi samo od nas hoće li biti seksa i to nema veze sa mojom vepvikom.
Ja sam razumela da od nas zavisi kako ćete nas kategorisati, jel'te... Ali, opet, valjda vam nisu kriterijumi identični :mrgreen:
Aco, oženi se.

AcaBg82:
Danas mi ceo dan vrti dupetom pred nosom, skine gornju majcu pa ostane u donjj da joj vidim atribute. A ja ko budala ne znam sta da radim i kako da se postavim. A razvalio bi je od ***** a ne znam kako.

metoda KICK ATTACK :lol:

zaletish se i udarish je nogom jedno 3cm ispod kolena i kazesh joj ... lezi dole , skidaj gace i rashiri noge ..pomocice ti da savladash svoj strah :wink:

Lexa:
IjU Sinmb, brate, nemo' tako, nekom nisi, nekom jesi :p
Bajdvej, ne zavisi samo od nas hoće li biti seksa i to nema veze sa mojom vepvikom.
Ja sam razumela da od nas zavisi kako ćete nas kategorisati, jel'te... Ali, opet, valjda vam nisu kriterijumi identični :mrgreen:
Aco, oženi se.
Vidi, zvaću te po imenu samo reci ime :shock: ovo ime što gi imaš ne mož da se vrlja po padeži :shock: .A što se sexa tiče nisi u pravu,ako muškarac želi sex a devojka neće i on na silu to ipak uradi ,to se zove "silovanje".E sad nisam još čuo da je neki muškarac podneo krivičnu prijavu protiv devojke za to krivično delo :roll: .A što se tiče kriterijuma ,prilikom odabira partnera za duže veze, i to je stvar ukusa, neko voli jedno a neko drugo :roll: a o ukusima ne vredi raspravljati 8-) sestro :wink:

Back