Šta da radim sa njim?

spanking-1.jpg

Čitam odgovore i ne znam da li se šalite, ili ste ozbiljni?! A i u opšte ovde nailazim na malo potrebnih odgovora (generalno na forum u celosti mislim) - ali to je sad druga priča...
Probaj da mu objasniš da baš i nije preporučljivo da "leži" na računaru previše vremena. Ima mnogo zanimljivih stvari koje može da radi, a da pri tome ne sedi ispred ekrana. A ako hoćeš na ovaj način da mu preotmeš komp, to baš i nije fer. Neka ide negde sa društvom, neka se igra nečim drugim, igraj se s njim, brat si mu. Neka nauči da pravi origaimi, na primer, mnogo je zanimljivo. Ako već ne može tako, razgovaraj sa roditeljima, pa neka oni uvedu sankciju koja će biti konstruktivna.
Bilo kako bilo, loše je što previše vremena provodi za računarom, a ima toliko mnogo zanimljivih stvari koje može da radi.

Moj brat igra previše kopijuter....da li će morati da nosi naočare ako tako nastavi?Kako da ga odmaknem od kompijutera?

Наочаре су најмањи проблем: искривиће му се кичма, биће дебео, тром, неће моћи да потрчи нити да чучне, мишићи ће му атрофирати, добиће поремећај пажње, неће моћи да се сконцентрише ни на шта, очи ће му пливати лево-десно као на зејтину, пашће у тешку зависност, изгубиће контакт са стварношћу, постаће асоцијалан, бежаће само у игрицу која ће му бити главни смисао живота и једина преокупација, попустиће у школи, неће умети да се квалитетно дружи са вршњацима....

То су само неке ствари које могу да му се десе од пречестог и предугог играња игрица...

А место одговора на питање морам да поставим контрапитање: А где су вам родитељи у свему томе????

Ja ne igram igrice na kompijuteru,vec ga koristim zbog fb i da bih pravio referate za školu!I ne igram toliko puno kao on!!!

pa dobro, i na fejsu ima igrice :mrgreen.
..

А место одговора на питање морам да поставим контрапитање: А где су вам родитељи у свему томе????

Hellen, mnogo pitaš
pa na fejsu su :mrgreen:
doduše, možda grešim
možda su na forumu :mrgreen:

Back