Ma nemoj, da su recimo to napisali Gazdarica ili Incognito bilo bi u jeeee sigurno je strava moram odmah to da probam.. a ovako kada ja napisem to onda vam se povraca.. :?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Steffan:Ma nemoj, da su recimo to napisali Gazdarica ili Incognito bilo bi u jeeee sigurno je strava moram odmah to da probam.. a ovako kada ja napisem to onda vam se povraca.. :?
NatasaNatasa:Steffan:Ma nemoj, da su recimo to napisali Gazdarica ili Incognito bilo bi u jeeee sigurno je strava moram odmah to da probam.. a ovako kada ja napisem to onda vam se povraca.. :?
Ne ne Steffi, samo si ti tako slikovit ...zato je reakcija takva
Suzy:Hmmm....nesto nisam kod njih procitala neki slican -citat-.....a inace....oni (kao i nas vecina) govore stvari iz iskustva.....a ne samo bla, bla- grok, grok....i umeju svoj stav ili sud o necemu malo -ozbiljnije - da izloze....Inace , gotivni su jer umeju i da se zezaju....a (sto kaze Nata)...da ne moras pri tom da imas u ruci kesu za povracanje....inace na mene tako ne delujes....tj.ne delujes nikako.....Mozda i mislis da si originalan....sa onim- niko mene ne shvata...ocajni ste.....Ali, niti si originalan , niti si zanimljiv...pored svog tvog truda.....
antihrista:cim tu pocne sumnja i price tipa strava riba bla bla nema tu iskrene ljubavi.jer sto bi neko ko te voli i kome je stalo do toga kako si, radio ili pricao stvari zbog kojih ti nije dobro?kada nekoga volis i postujes ne zelis da ga provociras.a ako on ne moze da prevazidje tvoj iskreni komentar nije vredan ovolikog pisanja i saveta....
antihrista:vidis stefi kako mozes kad hoces da kazes i nesto sto u sebi ima neke zanimljive elemente.![]()
Steffan:hahahahahaha dobro Suzi dokle ces me blatiti po forumu!?!?!Nemoj vise molim te preeeeeklinjeeeeem teeeeeee!!!! hahahahaha
![]()