Šta da radim/mislim?

• Začetnik teme Začetnik teme Cups
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hmmm....nesto nisam kod njih procitala neki slican -citat-.....a inace....oni (kao i nas vecina) govore stvari iz iskustva.....a ne samo bla, bla- grok, grok....i umeju svoj stav ili sud o necemu malo -ozbiljnije - da izloze....Inace , gotivni su jer umeju i da se zezaju....a (sto kaze Nata)...da ne moras pri tom da imas u ruci kesu za povracanje....inace na mene tako ne delujes....tj.ne delujes nikako.....Mozda i mislis da si originalan....sa onim- niko mene ne shvata...ocajni ste.....Ali, niti si originalan , niti si zanimljiv...pored svog tvog truda.....

E pa ovako. Sudeci da si mu rekla da je los u krevetu, mislim da te je vec prevario. Sto da ne, pa kada tebe ne moze da zadovolji, moze neku drugu, jel? Uostalom, ko te sisa kada ne mozes da mu kazes sta ti se dopada a sta ne!!! Verovatno sada dok citas postove, on vec planira da izadje i da te prevari sa tom istom devojkom. Pretrkeljisi mu dzepove, kosulje, pantalone i probaj da nadjes neki trag. Ako ne podje za rukom, pridji mu i direktno ga pogledaj u oci i pitaj ga "A sto ti mene varas?" Igras na tu kartu kao da znas za njegovu preljubu. Popustice i reci ce ti kako je kresnuo drugu, kako mu je zao i kako nije hteo. A ako ne kaze, sutni ga. Laze 100%. Mada ako hoces i dalje da budes sa njim, moraces da ga spijuniras. Poverenje!?!? Fuj, to ne postoji.
Ej bre, prvo moras da predjes preko jedne cinjenice. On je zveket'o neku drugu i sada pokusava da te otkaci na foru "ma djubre jedno, kresno si tamo neku, a ja?" Onda on iz te veze izlazi kao yebac svetskog glasa. Ako nije to, onda planira i interesuju ga tvoje reakcije. Hmm, mozda zeli da te uvuce u jednu trojku?!?! Sto da ne!
Americki naucnici su uspeli da dokazu da u toj situaciji najbolje da ti njega preduhitris i prevaris sa nekim tipom. Mozes sa komsijom, drugom. Ako si neki stidljiv tip devojke, dobro razmisli da li u blizini ima neka prodavnica, pekara, butik. Tu valja varati. Ja kresno jednom jednu u C Marketu u magacinu, tacno izmedju gajbi luka i sveze salate. Zamisli, seks pa klopa u krevetu. Nista bolje. A onda sam se vratio svojoj devojci. Nista nije provalila. Ma i da jeste, ko je sisa!!!
Elem, da skartimo celu pricu. On te vara i to je to. Pa sad ti vidi, jel lakse izigravati budalu ili biti prevarena.
Eto, draga devojko, nadam se da sam uspeo da ti pokazem pravi put. Ljubav je mrtva, poverenje izigrano, strast osakacena. Ti vidi sta ti je ciniti. Jer postoje samo dva pravca. Jedan - ostavi ga. Drugi - prevari ga. Treceg nema.
Sa srecom....

Suzy:
Hmmm....nesto nisam kod njih procitala neki slican -citat-.....a inace....oni (kao i nas vecina) govore stvari iz iskustva.....a ne samo bla, bla- grok, grok....i umeju svoj stav ili sud o necemu malo -ozbiljnije - da izloze....Inace , gotivni su jer umeju i da se zezaju....a (sto kaze Nata)...da ne moras pri tom da imas u ruci kesu za povracanje....inace na mene tako ne delujes....tj.ne delujes nikako.....Mozda i mislis da si originalan....sa onim- niko mene ne shvata...ocajni ste.....Ali, niti si originalan , niti si zanimljiv...pored svog tvog truda.....

Ali ja jesam i originalan i zanimljiv, zaista ne znam o cemu to pricas.. :roll: razmisli jos jedanput o svemu, nemoj da gresis dusu.. :D

cim tu pocne sumnja i price tipa strava riba bla bla nema tu iskrene ljubavi.jer sto bi neko ko te voli i kome je stalo do toga kako si, radio ili pricao stvari zbog kojih ti nije dobro?kada nekoga volis i postujes ne zelis da ga provociras.a ako on ne moze da prevazidje tvoj iskreni komentar nije vredan ovolikog pisanja i saveta....

antihrista:
cim tu pocne sumnja i price tipa strava riba bla bla nema tu iskrene ljubavi.jer sto bi neko ko te voli i kome je stalo do toga kako si, radio ili pricao stvari zbog kojih ti nije dobro?kada nekoga volis i postujes ne zelis da ga provociras.a ako on ne moze da prevazidje tvoj iskreni komentar nije vredan ovolikog pisanja i saveta....

U pravu si apsolutno.

Ma nije u pravu sta pricas bre?! Ljudi se ponasaju kao kreteni, rade i mnogo gore stvari od tih pa i dalje vole svog decka/devojku.. problem je jedino u tome sto ih vole na njima poseban nacin.. mada, pitanje je da li neki ljudi mogu uopste da vole ili da pokazu svoja osecanja onako kako bi mi to zeleli.. :wink:

Previse je bre ovo osetljiva tema i ipak mi malo znamo o njihovoj vezi i odnosima.. ne bi trebalo tek tako olako da izvlacimo zakljucke.. neka devojka sama proceni zbog cega radi te stvari sto radi i da li je voli ili ne voli.. otvoren razgovor sa njim o tome zvuci mi kao dobar pocetak.. :wink:

Back