- Poruka
- 50.011
..mleko i med...jedan dcl mleka i jedna kasicica meda na litru vode..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ga velepozednik iz nabrojanih krajeva ...Ima trik, da ih posadiš u Kaliforniji, Floridi ili Italiji, gde ima puno sunca, a zemlja je plodna i blago kisela.
Рафинисани шећер је највеће зло што човек уноси у себе. Прекомерно уношење рафинисаног шећер узрокује многе болести. Треба га што мање трошити или никако ако је могуће. Ја годинака не шећерим јагоде, а од пре пар месеци ни кафу.Очисти их од петељки, опери, стави у чинију и добро зашећери а потом у фрижидер бар 2 сата.Конзумирај кафеном кашичицом јер ће јагоде пустити сок.
Пријатно!
Znate li koja ?Рафинисани шећер је највеће зло што човек уноси у себе. Прекомерно уношење рафинисаног шећер узрокује многе болести. Треба га што мање трошити или никако ако је могуће. Ја годинака не шећерим јагоде, а од пре пар месеци ни кафу.
је л Ј.Јорга?E, pa jedna Jagoda se ne bi saglasila sa svim ovim:
Da, odgovor je skriven u istom postu gde je i pitanje ( na ono sivo, klikniје л Ј.Јорга?![]()
кликнула али се није отворило.Da, odgovor je skriven u istom postu gde je i pitanje ( na ono sivo, klikni![]()
Jagode ne jedem ima vec 5 godina.Imam dve viseće saksije sa jagodama, dobra zemlja, zalivam, ali jagode baš kisele. Šta da radim da budu slađe?
I plus, pola su kvrgave.
пре некако си само размишљао о јагодама, а сад већ имаш зреле а киселе.Imam dve viseće saksije sa jagodama, dobra zemlja, zalivam, ali jagode baš kisele. Šta da radim da budu slađe?
I plus, pola su kvrgave.
to sam pričao šta da sadim na terasu, ovo već imam napoljuпре некако си само размишљао о јагодама, а сад већ имаш зреле а киселе.
Мито, шта муваш?
шећери јагоде, нећеш д'умреш. организаму треба и шећера.![]()
ништа онда.to sam pričao šta da sadim na terasu, ovo već imam napolju