sta da radim?_dajte mi savet

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa ne znam zašto pokušavaš da izromantizuješ tu svoju priču sa oženjenim čovekom... on ima dete i tu nema ništa romantično
lagao te je
vara ženu
ne poštuje svoju ženu
mislim... kakav dripac!
ja više ne bih razmenila nijedno slovo sa njim!
izbrisala bih ga gumicom za sva vremena

etotako:
pa ne znam zašto pokušavaš da izromantizuješ tu svoju priču sa oženjenim čovekom... on ima dete i tu nema ništa romantično
lagao te je
vara ženu
ne poštuje svoju ženu
mislim... kakav dripac!
ja više ne bih razmenila nijedno slovo sa njim!
izbrisala bih ga gumicom za sva vremena

Aha! Znala sam da si ti ukrala gumicu..i evo, otkrila si se konacno.

Pera_Zdera:
Jest pa da navucem ceo copor macaka na vrat i mamino kuvanje usput. Bas mi to treba. :lol:
Samo pazi.

ha,ha,ha,ahahaaaaaaaa,sreca tvoja pa ja volim pse.
Ona macka terorista u profilu je samo telohranitelj.
Ne sekiraj se,moja najveca zelja je da zivim sama.I dobro kuvam - nije se niko bunio do sada - i svi su preziveli bez trajnih posledica po sistem organa za varenje ;) :lol: :lol: :lol: :lol:

esperanca137:
ha,ha,ha,ahahaaaaaaaa,sreca tvoja pa ja volim pse.
Ona macka terorista u profilu je samo telohranitelj.
Ne sekiraj se,moja najveca zelja je da zivim sama.I dobro kuvam - nije se niko bunio do sada - i svi su preziveli bez trajnih posledica po sistem organa za varenje ;) :lol: :lol: :lol: :lol:
Samo ti cekaj....
Kreno sam i ja da treniram svoju armiju, a kad ti je posaljem ima tvoja maca da izgleda ovako:

notcute1cl.jpg

:lol:

Lana_83:
nije u pianju njegova zena, stvarno nije mu stalo do nje, preko tel-a prica samnom a mju kulira...
sta da radim...
ona zna za nas sto je najgore..1
?????
Izvini.... ali...mislim...? Ma... zasluzujete jedno drugo...za bolje i niste. Toliko o tome!
p.s. (bilo njemu stalno ili ne, ONA je MAJKA NJEGOVOG deteta. UzaS kakav nedostatak poshtovanja i obzira i prema njoj i prema tom muchenom detetu...ma u krajnjem sluchaju i prema samome sebi... Shta ti mislish, sobzirom da ne poshtuje ni sebe, a ni nju (bar u vec pomenutoj ulozi) da ce poshtovati tebe? 'Oce ****. Do dushe, ochigledno da ni ti ne poshtuje sebe i da ti nishta nije sveto... a ni ona chim sve to trpi. Tako da imate neshto zajednichko: obe ste curke.
Svashta!

Stvarno.
Ljubav je nesto sto te tera na ludosti,ali treba malo ukljuciti i mozak.
Iz preljuba nikad ne izadje nesto novo,a i ako izadje vecito ce ostati da ce verovatno i tebi isto da ucini.
A to sto ona kao zna za vas,..cisto sumnjam.
Boze,..nisam znala da jos postoje ljudi koji veruju u drugacije zavrsetke,narucito price koja je vec TOLIKO puta predjena.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back