esperanca137
Iskusan
- Poruka
- 6.368
sinnke:Secam se ja tebe, viedo sam te u luci kad sam jednom dosao.
moguce,izvini idem da gledam Smolvil,pa kad se zavrsi da malo caskamo,nedostajao si mi sinoc da se malo zezamo
sinnke nema smajlije

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sinnke:Secam se ja tebe, viedo sam te u luci kad sam jednom dosao.
Jest pa da navucem ceo copor macaka na vrat i mamino kuvanje usput. Bas mi to treba.esperanca137:Peki,toliko si nekad dubokouman da se uplasim da cu se zaljubiti u tebe![]()
![]()
![]()
etotako:pa ne znam zašto pokušavaš da izromantizuješ tu svoju priču sa oženjenim čovekom... on ima dete i tu nema ništa romantično
lagao te je
vara ženu
ne poštuje svoju ženu
mislim... kakav dripac!
ja više ne bih razmenila nijedno slovo sa njim!
izbrisala bih ga gumicom za sva vremena
esperanca137:moguce,izvini idem da gledam Smolvil,pa kad se zavrsi da malo caskamo,nedostajao si mi sinoc da se malo zezamo
sinnke nema smajlije![]()
![]()
![]()
Nina2:Aha! Znala sam da si ti ukrala gumicu..i evo, otkrila si se konacno.
etotako:pa ne znam zašto pokušavaš da izromantizuješ tu svoju priču sa oženjenim čovekom... on ima dete i tu nema ništa romantično
lagao te je
vara ženu
ne poštuje svoju ženu
mislim... kakav dripac!
ja više ne bih razmenila nijedno slovo sa njim!
izbrisala bih ga gumicom za sva vremena
esperanca137:moguce,izvini idem da gledam Smolvil,pa kad se zavrsi da malo caskamo,nedostajao si mi sinoc da se malo zezamo
sinnke nema smajlije![]()
![]()
![]()
Pera_Zdera:Jest pa da navucem ceo copor macaka na vrat i mamino kuvanje usput. Bas mi to treba.![]()
Samo pazi.
sinnke:Morske ljubavi su sjajne,strasne i "letece" -cim se spustis na zemlju videces koliko gresis.
A sta more nije na zemlji?
sinnke:Kako to mislis da sam ti nedostajao? Sta si se pocela zaljubljivati u mene... pa ajde mozda nesta i sredimo da ne budes sama.
Samo ti cekaj....esperanca137:ha,ha,ha,ahahaaaaaaaa,sreca tvoja pa ja volim pse.
Ona macka terorista u profilu je samo telohranitelj.
Ne sekiraj se,moja najveca zelja je da zivim sama.I dobro kuvam - nije se niko bunio do sada - i svi su preziveli bez trajnih posledica po sistem organa za varenje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
esperanca137:To sto sam sama stvar je licnog izbora, i veruj mi mnogo mi je lepo.Nemam nameru da budem nisakim dok ne naidje neko s kojim cu se uklopiti bar 77%.Zivot je isuvise kratak da bih ga trosila na pogresne ljude.![]()
![]()
Gazdarica:Vas dvoje budite ljubazni i na pp-u nastavite da cvrkutate!!!
Gazdarica:Esperanca, molim te, nekome drugome glumi ludilo!
?????Lana_83:nije u pianju njegova zena, stvarno nije mu stalo do nje, preko tel-a prica samnom a mju kulira...
sta da radim...
ona zna za nas sto je najgore..1