Sta da radi tinejdzer koji ne zna sta ce sa sobom ?

Cvetic :)

Početnik
Poruka
13
Da li ste nekada imali taj problem da jednostavno ne znate sta cete od sebe? :D Tj da vas sve nervira, i da postoji razlog za to...Naime, idem u gimnaziju i to je stvarno ok skola sa jedne strane, a sa druge...Toliko tupavih ljudi na jednom mestu. Znaci, 2 normalna lika i milion retarda...Iskompleksirane 'ribe' i 'frajeri' sa dva grama mozga u glavi... A, stvarno sam ocekivala ness drugo, vise normalnih ljudi koja imaju drugih interesovanja sem fejsa -.- Zivim u malom gradu, pa me nervira sto je i van skole situacija takva :S I stvarno bih zelela da pocnem necim da se bavim, van svog grada i skole, naravno, ovde se bukvalno osecam kao zarobljena, ali ne znam cime konkretno. Interesuje me dosta stvari, razmisljala sam i o Petnici, ali ne znam koliko je to pametna ideja..:/ I da li neko moze da mi predlozi nesto normalno, mislim da pocinjem da ludim? :'DD:dash:

Nadji par slicnih sebi, 'ebiga i da zivis u selu od tries ljudi naci ces barem 2-3 slicnih sebi...nabavi psa, pisi pesme, vezbaj crtanje, idi jasi konje, idi na plivanje, nauci da sviras nesto, posalji meni hot PP, nadji decka, iseckaj nokte, produvaj nos, okupaj se 'ladnom vodom, dizi dasku kad piskis za svaki slucaj, pusti vodu nakon zavrsenog posla, seckaj luk i slusaj ljubavne balade, zezaj ljude laserom sa prozora, napravi pracku i gadjaj golubove ili nabavi macku, susi tange na zici da ih svi vide, bele gace umrljaj blatom da svi pomisle da jos kakis u iste...i ne zaboravi da izvedes psa u setnju...toliko je stvari koje mozes da radis... :zaljubljena:

Da li ste nekada imali taj problem da jednostavno ne znate sta cete od sebe? :D Tj da vas sve nervira, i da postoji razlog za to...Naime, idem u gimnaziju i to je stvarno ok skola sa jedne strane, a sa druge...Toliko tupavih ljudi na jednom mestu. Znaci, 2 normalna lika i milion retarda...Iskompleksirane 'ribe' i 'frajeri' sa dva grama mozga u glavi... A, stvarno sam ocekivala ness drugo, vise normalnih ljudi koja imaju drugih interesovanja sem fejsa -.- Zivim u malom gradu, pa me nervira sto je i van skole situacija takva :S I stvarno bih zelela da pocnem necim da se bavim, van svog grada i skole, naravno, ovde se bukvalno osecam kao zarobljena, ali ne znam cime konkretno. Interesuje me dosta stvari, razmisljala sam i o Petnici, ali ne znam koliko je to pametna ideja..:/ I da li neko moze da mi predlozi nesto normalno, mislim da pocinjem da ludim? :'DD:dash:

Zanimljiva tema . Pa ne znam . Petnica je definitivno cool ali to bas i ne bih svrstao u hobi . Potpuno razumem tvoje emocije , ljudi iz malih sredina teze da dostignu one iz vecih sredina po svemu , i ta mrtva trka nikako da stane . U tom pokusaju ovi iz manjih sredna ispadaju smesni i tako ukrug . Elem, kao hobi bih preporucio bavljenje umetnoscu, naukom, nekim istrazivanjem na svoju ruku , nesto sto je kreativno i po mogucstvu da stvaras nesto novo .

petnica ce ti samo resiti probleme koji su sminkerske prirode. Dok sustinske logicno da sranje poput toga ne moze da ti resi :lol:
Da resis sustinske probleme moras da mnogo krvaris xD

Naslov teme preimenovan ;)

@tema

Zaboravio sam nesto da kazem .

Uzmi citaj, sada barem mozes naci knjige svuda po netu , pa i ako nemas net, imas biblioteku . Trk u biblioteku citaj nesto inspirativno , al de se mani onih grabljivica , sponzorusa i slicno . Citaj nesto sto je stvarno inspirativno i sto te moze nadahnuti da mislis o nekim novim stvarima . Kada se zadene misao sve je posle lagano , siris sebi vidike i kolicinu tema za razgovor sa drugima , a samim tim se jelte , obrazujes :D

Pff, ja se ovde bas i ne snalazim, nisam do sad znala da je moguce da mi neko promeni naziv teme o.O :D Btv, citaaam sve sto mi padne pod ruku ^^ naravno, bez tih grabljivica i tako toga :D

E vidis to je mozda problem . Probaj da budes malo selektivnija . Citaj nesto sto je stvarno kvalitetno . Naravno citaj i iz zabave ali ne verujem da te grabljivica moze nadahnuti kao knjiga npr :lol:
Citaj npr Dostojevskog, on ima lepe misli po mom misljenju . Tolstoj takodje . Svasta mozes da nadjes . Prelistaj skolsku lektiru za srednjoskolce i time se rukovodi ;)

Nemoj joj to savetovati bre, ljudi pucaju u samoci, experimentisao sam na sebi...primetili ste valjda... :rumenko:

Bas naprotiv, moras da se sredis prvo, mislim samoca je ok, naravno ne zauvek da bude sama, ali dok se ne sredis ne trebas da mnogo zalazis u neprijateljske zone... Devojka ocigledno ima problem, treba da pokusa da ga resi sama sa sobom prvo.. Ako ne uspe e onda vec moze alternative

mozes qratz da se druzis u selendri nekoj ako si drugaciji... Sve ti je isti qratz, olos i retardi. Koji qratz da se druzi, nek se sabere i pronadje novo drustvo a skolu nek odyebe ionako je pametna dovoljno, pa nek se sacuva za faks

Who's a good boy? aww, buci buci buci... n_n

:lol: Nemoj je tripovati bre, neka se druzi sa svima, ja se kladim u levo rame da je ona veoma slicna ostalima, ali eto razlikuje ih po neka sitnica i sad ona misli da je niko ne razume. Svi smo prosli to...i ako sam nesto shvatio na ovom forumu onda je to da i najveci fenser moze imati za prijatelja neku rokerku koja je u granicama normale...

Who's a good boy? aww, buci buci buci... n_n

:lol: Nemoj je tripovati bre, neka se druzi sa svima, ja se kladim u levo rame da je ona veoma slicna ostalima, ali eto razlikuje ih po neka sitnica i sad ona misli da je niko ne razume. Svi smo prosli to...i ako sam nesto shvatio na ovom forumu onda je to da i najveci fenser moze imati za prijatelja neku rokerku koja je u granicama normale...

Pa ne, vidi to ej tacno sto ti pricas, ali ona mora da skapira da je isto sranje kao i svi ostali i da su svi sranje, i da joj je bolje da se odmah ubije naravno slazemo se. Ali za to treba da se presabere.. Zasto da srljas u sopstvenu propast ako vec kaze da mrzi ljude..

Bas naprotiv, moras da se sredis prvo, mislim samoca je ok, naravno ne zauvek da bude sama, ali dok se ne sredis ne trebas da mnogo zalazis u neprijateljske zone... Devojka ocigledno ima problem, treba da pokusa da ga resi sama sa sobom prvo.. Ako ne uspe e onda vec moze alternative

Ne znam brate, ako ima problem sa sobom onda bih joj preporucio da ide kod psihologa/psihijatra, a ako ima problem sa okolinom onda bih joj preporucio da izdvoji sli(c)ne sebi i sa njima da se druzi aktivno, a sa ostalima samo po potrebi...

Samoca retko kome dobro donese, znam to...samo otupi ljude...

Ja imam problem sa ljudima, i sa sobom :D Ne sa knjigama :D O:)

You got that right, girl... :mazi:

Realno, moj najveci problem su ljudi, msm glupi ljudi, koji me okruzuju... Ne znam koliko bi mi samoca pomogla :D

Pa ne, vidi to ej tacno sto ti pricas, ali ona mora da skapira da je isto sranje kao i svi ostali i da su svi sranje, i da joj je bolje da se odmah ubije naravno slazemo se. Ali za to treba da se presabere.. Zasto da srljas u sopstvenu propast ako vec kaze da mrzi ljude..

Hahaha, Overova skola... :mrgreen:

Ma radite sta hocete, ja cu svejedno sutra biti drugog raspolozenja i dati totalno drugaciji odgovor, mozda slican tvom...

"danas necu, sutra ko zna gde cu"

Realno, moj najveci problem su ljudi, msm glupi ljudi, koji me okruzuju... Ne znam koliko bi mi samoca pomogla :D

A jesi li se nekad zapitala da si ti mozda ta koja je glupa? Ako nisi, zapitaj se...

Pa fora je da ti ljudi nisu glupi, nego si i ti ista kao i oni samo inferiornija pa se pozivas na nepostojece superirnosti, pamet je oduvek bila najvece sranje koje mozes ceniti jer je glupa sustinski. E sada fora je da se ti sto posto razlikujes u necemu, ne mora da znaci da si glupa,debela sta god, razlikujes se u pogledu na zivot recimo.. Ljubav sta god.. E zato trebas da nadjes novo durstvo i izbegnes drustvo koje mrzis. Odyebi samo ove sto te nerviraju i nadji neke nove

Back