- Poruka
- 22.632
Da, da.pisao mi je dotični,znaš li do čega smo došli,moju drugaricu najbolju je prevario njen momak,i kad sam rekla da moja drugarica hoce iz osvete da legne sa bilo kim,on je rekao preporuči joj mene,dakle definitivno hoce seks
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, da.pisao mi je dotični,znaš li do čega smo došli,moju drugaricu najbolju je prevario njen momak,i kad sam rekla da moja drugarica hoce iz osvete da legne sa bilo kim,on je rekao preporuči joj mene,dakle definitivno hoce seks
Koji gad treba da budes,da pises nekoj devojci,i da kad čuješ vesti o njenoj drugarici odmah sebe ponudiš,bez stida i srama.Ne vredi se truditi oko njega,pa je okrenuo priču kako mi nismo jedno za drugo,pa i nismo kad hoce kres logično.Da, da.
Sad se otkrio definitivno kakav je.Realno da li to moze da kaze osoba koja zaista zeli nesto ozbiljno sa nekim?
logično,još uz reči kao da pomogne mojoj drugarici da i ona sprovede osvetu,kao ja cu biti srecna zbog toga,jer moja najbolja drugarica onda nece biti tuzna sto se uspela osvetiti,i on ce biti srecan.On je sve,samo nije nevin i jedva ceka koju ce da Iskoristi.Ne mogu da verujem kakav čovek.Sad se otkrio definitivno kakav je.
moze...kad zagori kao tiganj musko ima 28937 verzija kakonse "salio" a svi znamo u svakoj sali samo je pola salesad pise sam i priča pričicu da se šalio,da li moze čovek na takav nacin da se šali?Ajoj,kakvi su ljudi.
slažem se,deluje kao da ne zna šta hoce,u jednom trenutku prica da me ne želi za para,i da kao u meni vidi divnu osobu i prijatelja,a kad ja kazem da necu vise da pisem sa njim,on pise idalje.On je odredio da budemo prijatelji,a ja necu da gubim svoje vreme.Pogotovo i posle ovog danas,sa tim činom da bi otišao da legne sa mojom drugaricom rekao je sve.moze...kad zagori kao tiganj musko ima 28937 verzija kakonse "salio" a svi znamo u svakoj sali samo je pola sale![]()
Upotrebi magicnu reč blok.opet mi pisao,ahahahahaha,sad tvrdi iznova da nema devojku,a lajkovao nekom liku sliku na kojoj pise I love you,na toj slici,nacrtan je par koji se ljubi u usta,ispod slike pise koga vi volite-love?Zasto bi takvu sliku lajkovao neko ko nije u vezi?Neki ljudi su stvarno muški gadovi.
jesam,ali napravio je novi profilUpotrebi magicnu reč blok.
Covek pravi lazne profile i smara je sa svakog. Opsesivni pacenik.Jos se bakces s istim likom,zamisli da ste u vezi