Šta čitate?

zavrsila vektor trido
juri jurjevic
nista spektakularno,ali drzi paznju
i nisam dopisala,pre ove,dobroi pre biblije-igra prestola,predobra,uzela bih nastavak,ali neki pacenik drzi knjigu vec ohohoh
saznacu mu broj socijalnog:evil:

Upravo pocela Pesmu Oskara Davica.

"Nisam ni ja zivot trazio. Ali kad sam se pre pedeset i sest godina,ni od koga upitan,obreo na zemlji,za mene se posle petnaestak godina postavilo pitanje pronalazenja nekog relativno inteligentnog zanimanja pomocu kog bih ubijajuci vreme,ubijao u vremenu sebe,tu ogromnu suvisnu snagu.Ne recite:anarhisticka patetika."

Upravo pocela Pesmu Oskara Davica.

"Nisam ni ja zivot trazio. Ali kad sam se pre pedeset i sest godina,ni od koga upitan,obreo na zemlji,za mene se posle petnaestak godina postavilo pitanje pronalazenja nekog relativno inteligentnog zanimanja pomocu kog bih ubijajuci vreme,ubijao u vremenu sebe,tu ogromnu suvisnu snagu.Ne recite:anarhisticka patetika."

suonds familiar

Ja sam uzeo da citam Nocnu strazu i procito za 2,3dana.Kupio sam i dnevnu strazu,jao boze kako sam se zajebo,pa ja ne verujem.Nemojte kupovati ovu knjigu po pitanje zivota i smrti.Nikada nisam voleo kako zene pisu,ali sam sada utvrdio da ne znaju da prevode,jednostavno imaju taj defekt,i sta ces.Sta je tu je.Nocna straza je bila ocajno prevedena,ali citljiva,ali ovo,ovo je ispod svkog nivoa.Apelujem na osobe zenskog pola da prestanu sa bilo kakvom umesanoscu u pisanje ili prevodjenje knjiga,za njih bi knjige trebale da budu vise hobi.
msm evo vam primeri

"kud se dedose univerzalne zapovesti?"-jao bozez;)
"Bila je stroga,ali nezlobiva sefica."-sta znaci nezlobivo jbtz;)
"To znaci da se ne mozete izgovarati na neznanje"-ako neko nadje smisao ove z;)recenice,neka mi posalje pp,bio bih mu zahvalan.

neko istraživanje o smrti Branka Miljkovića
deluje nekako naivno,ko ja da sam pisala
dosta nabacano

i + Pavićev Veštački Mladež
pa,nije loše za sad,mada znala bih da je on pisao i da ne stoji na knjizi,liči mi inače na njegov stil
malo se ponavlja

Back