Šta čitate?

nemam obicaj da citam jednu knjigu vec par istovremeno... ali ajd da pobrojim:

Trenutno nekoliko knjiga (ne racunajuci strucnu literaturu)

1. R. Fajman - "Sigurno se šalite gospodine Fajman" (ostalo jos malo)
2. Stanislav Lem - "Glas gospodara" (takodje, jos malo pa kraj)
3. H.P.Lavkraft - "Nekronomikon, najbolje priče Hauarda Filipsa Lavkrafta" (ovo se i ne čita u cugu već pomalo)

A cekaju me u polici:

1. Tomas Man - "Ispovesti varalice Feliksa Krula"
2. T. Man - "Lota u Vajmaru"
3. R. Zelazny - "Ostrvo mrtvih"
4. Isak Asimov - "Zaduzbina"
5. Frank Herbert - "Hronike Dine" (procitao prve tri)

a mozda jos nesto pazarim u medjuvremenu, vec sam ušmekao "Fukoovo Klatno" od Umberta Eka...

e to nikada nisam radila..nekako mi je kao nepostovanje prema knjigama........:confused:

Ja ocu da znam sto sve tinejdzerke citaju Kisa, a kad ste vec tu napisite je l citate jos nesto sem toga, na primer marti misteriju il ckaljin skec
posto svi preporucuju, ja cu da ne preporucim
nemoj da citate Limeni dobos jedan, boli

Po naređenju. Profesorka srpskog mi je još početkom septembra rekla da joj napišem mišljenje o delu, pa eto...sa zakanjšenjem doduše.
I knjiga je odlična.
Imaš problem sa Kišom?! :lol:

a moze li npr..?
Sidney Sheldon
Erik V. Lustbader
Agata Kristi... :zper:

U, Sidni Seldon, od njega mi omiljena ona Golo lice, onaj doca mi se bas cini hot
Smetalo mi je to sto je knjiga prevedena na hrvatski, mucila sam se sa nekim terminima.
Agatu ne volim, ipak taken by the flood mi nije losa,svarila sam pricu , al ja nisam Poarov fan.
Lustbadera nisam citala.
Al ocu ajde, ako se setim njega duzmem.
A ti procitaj Gorilla I i II od Dusana Savkovica, svidece ti se, nema sile. Drugi deo mozda nadjes pod nazivom zagrljaj Pariza, moja knjiga se sastoji od oba dela spojena u jednu koricu. Radi se o alendelonskoj aferi i Delonovom telohranitelju Stefanu, Srbinu.
Koju jos da ti preporucim. uzmi Djavo i gospodjica prim , ako dosad nisi
i tako, sve lepo :]

U, Sidni Seldon, od njega mi omiljena ona Golo lice, onaj doca mi se bas cini hot
Smetalo mi je to sto je knjiga prevedena na hrvatski, mucila sam se sa nekim terminima.
Agatu ne volim, ipak taken by the flood mi nije losa,svarila sam pricu , al ja nisam Poarov fan.
Lustbadera nisam citala.
Al ocu ajde, ako se setim njega duzmem.
A ti procitaj Gorilla I i II od Dusana Savkovica, svidece ti se, nema sile. Drugi deo mozda nadjes pod nazivom zagrljaj Pariza, moja knjiga se sastoji od oba dela spojena u jednu koricu. Radi se o alendelonskoj aferi i Delonovom telohranitelju Stefanu, Srbinu.
Koju jos da ti preporucim. uzmi Djavo i gospodjica prim , ako dosad nisi
i tako, sve lepo :]

Da, nije ni Golo lice losa, ali meni se najvise svidela Gnev andjela......
Djavo i gospodjica prim sam vec procitala... Super je... Ali mogla bih ponovo da je citam jer je davno to bilo, pa bih sigurno i drugacije shvatila... ipak sam starija!

Ja sam dobila na poklon obelezivac. Zelena trakica i na vrhu drveni cvetic a sa donje strane tri perlice drvene.
Ne citam sad nista.
Treba da pocnem za skolu, Cekajuci Godoa.
A kupila sam i Kolibu, no, nikako da pocnem.
Poslednje sam citala Vidojkovica, Ples sitnih demona. Ok je, ima pricu, ali mi je nesto prazno.
Sto ce reci, ne dopada mi se. Samo prica o pijanstvima i kljukanju apaurinima. Zajebi.

Back