Abell
Iskusan
- Poruka
- 5.757
Upravo zavrsila sam knjigom Poslednji ruski car... Super knjiga, preporucujem...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma kakve knjige ........... ajde bogati ........
zadnja knjiga koju sam procitao je bila ,,tim lavlje srce,,![]()
..... i citao sam malo Romea i cezara , ovaj romea i juliju .....
i to je sve ..........
Ne vidim u njegovom postu da je napisao : "da se pohvalim"...
pa zvuci kao da se hvali...............neke stvari se lako citaju izmedju redova..........
treba da pocnem vrecu kostiju.........citao neko,da znam da li da pocinjem ili ne?
Treba da pocnem "Na Drini cuprija". A mrzi me.![]()
Ja pocheo preksinoc. Svaka chast Andricu, ali kad neko chitavih 30 strana pishe o jbnom mostu, e onda a u ku*ac. Smorio sam se kao crnac u solarijumu. Tek posle sam se zainteresovao, kad pochelo nabijanje na kolac...![]()
E, bas lepo... Sad si me bas zainteresovao za knjigu...![]()
Pa ne klonjuj duhom, u stvari chuo sam da kad se razvije fabula, govori se o primercima vanzemaljaca koje Amerikanci drze u "Area 51", a malo posle toga Isus Hrist silazi na zemlju da trenira kosharkashku reprezentaciju Srbije, dok za to vreme Gansi okupljaju staru ekipu.
![]()
Evo odma' pocinjem!
Pa ne klonjuj duhom, u stvari chuo sam da kad se razvije fabula, govori se o primercima vanzemaljaca koje Amerikanci drze u "Area 51", a malo posle toga Isus Hrist silazi na zemlju da trenira kosharkashku reprezentaciju Srbije, dok za to vreme Gansi okupljaju staru ekipu.