Šta čitate?

Alexxandar:
Jel citao neko knjigu "Paralelni Svet" od Benedikta (ne secam se kako se zove ili inicijala). Ali sam cuo da su price u knjizi izuzetno strasne... kad mi ljudi od 30 godina kazhu kao... niposhto ne chitati pred spavanje...
Chitala ja...pre nekih nedelju dana...lepsi ti je zivot dok ne procitas...pogotovo zato sto su to kao istinite price...

Sad sa po 20i put prochitala Dnewnik Dzordzije Nikolson ne zna ni ja koji deo,waljda onaj da me sada Neko wid,to je waljda 5 deo...I to za pola sata...Knjiga je smooorillaaa...

A jel neko prochitao Trejsi Lords-Ispod Svega?
O onoj bivshoj ***** zvezdi>???Mnogo mi se svidja knjiiga...Super je...
A jedna od omiljenih mi je Mi deca sa Stanice Zoo...

Joj, malo je uska anketa. Ja chitam bukvalno sve i svashta...
sad sam pri kraju 2. knjige ˝Rat i Mir˝, a posto sam je izgubila negde, dok je ne kupim chitam ˝Zovem se Crveno˝ Orhana Pamuka. U pochetku je nisam neshto preterano razumela, ali mi je sada mnogo dobra. Dobio lik Nobela za ovu knjigu. Najvishe knjiga imam od Vilbura Smita, a mnogo gotivim Hesea, pogotovu ˝Demijana˝. A chitam i shitty stvari...

citam 4 razlicite knjige(trenutno)pojas deltore ,,POSMUKLI PESAK``(po drugi put svaku knjigu od cetiri dela sad sam 4. deo po drugi put)hari poter 5 deo (sve sam citala delove od 6 da 9 puta peti sam cini mi se 8 puta nisam sigurna) nina 2.deo(nju sam samo jednom citala ima 4 dela) i citam
smrt harola trombija (ti si detektiv na tebi je da resis ovaj slucaj)ovo sam citala 5 puta(jer nikad ne zvrsim isti kraj)

inace ja sam mnogo izbrbljiva(to mozete da vidite po broju puta koliko sam koju knjigu citala)tako da ako ja nesto nadjem (ali citala sam alhemicara,narniju,...)

Citam istorijske romane, npr. Imperator, Ognjena kapija...

Trenutno citam 3 knjige: Tocak vremena-zenica sveta, Prvi covek rima-put pobede, Plime rata.

Volim i knjige epske fantastike.

Sledeca knjiga je neki horor, preporucujete li sta ?

Nemam bukvalno nista omiljeno,volim sve(sem horora).Mada,zbog obaveza odavno nista nisam procitao,mada volim ovako da citam (doduse,procitao sam samo jedan roman) Sidnija Seldona.Mada,odnedavno sam se zainteresovao za "DaVincijev kod",Dena Brauna,deluje mi jako interesantno(volim tako te stvari).

Back