Šta čitate?

po tvojoj logici,ja bi trebalo d smatram da ti gubis vreme.........
sto je glupost.
sve je relativno.
msm,buduci da si ti postavio taj prag...............ne mora da znaci da je on merodavan............

Nikakav prag nisam ja postavio, pomenuti autori su svojom umetnošću pripovedanja to uradili. Ja sam samo izabrao njihov kvalitet. A što se tiče tvog Aristotela ja sam mogao da navedem Platona ili Sokrata pa da se sporimo ko je veći, neko će reći za Bibliju i šta tada? Voli ti tvog Aristotetela ali čitaj i Kiša, recimo:)

Nikakav prag nisam ja postavio, pomenuti autori su svojom umetnošću pripovedanja to uradili. Ja sam samo izabrao njihov kvalitet. A što se tiče tvog Aristotela ja sam mogao da navedem Platona ili Sokrata pa da se sporimo ko je veći, neko će reći za Bibliju i šta tada? Voli ti tvog Aristotetela ali čitaj i Kiša, recimo:)

ne kontas poentu,ili jednostavno ne zelis da priznas......nbt.........
ne zelim vise da trosim reci.
:bye:

Poslednja izmena:
Pročitala sam novu knjigu od Trejsi Ševalije, Izuzetna stvorenja, tako nešto. U poređenju sa drugim njenim knjigama, ova je dosta lošija.

Počela sam Trijumfalnu kapiju od Remarka, valjda ću je završiti dok ne počne škola.

Ne znam zašto, ali imam naviku da čitam 3-4 knjige istovremeno. I to mi oduzme puno vremena, koje bih trebala iskoristiti za učenje školskih predmeta.

Je li,hator?
Kako pogledaš?
Pročitaš prvih 20 strana ili ono što piše na zadnjoj korici...?

Хвала ти што си поједноставила. Читај и отвориће ти се. Али мораш некако да знаш шта читаш !. Негде сам прочитао да је Крлежа изјавио: Треба прочитати 100 књига али фундаменталних, које наравно треба имати у својој библиотеци.Он је навео неких 75% а осталих чине неки твој унутрашњи избор.

Poslednja izmena:

Back