- Poruka
- 70.231
I bre. Zaboravi.i ja da platim kafu...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I bre. Zaboravi.i ja da platim kafu...![]()
neverI bre. Zaboravi.
znaci da hoce da isproba sve i da se potrudi a ne da lezi ko daska u krevetu.znači da ima Only fans?
Može lako da se dokaže da to nije istina.moze da bude svetski dobra u krevetu ako je muskarac smotan i metiljav džabe sve
pored muskarca koji je dobar dobar ljubavnik svaka zena postaje dobra
to potvrdjuje i ona narodna koje se sada setih : u vuka mandusica svake je puska ubojita![]()
pa netačno...džabe on dobar ako je ona ko daska...legla i krajPogledajte prilog 1358783
Na ovu temu navelo me je misljenje osnivaca Penthausa Boba Guccionea:
"Kada bih morao odgovoriti na pitanje:
"Šta čini ženu dobrom u krevetu?" odgovorio bih: "Muškarac koji je dobar u krevetu"."
Koliko je covek u pravu ?
Pogledajte prilog 1358783
Na ovu temu navelo me je misljenje osnivaca Penthausa Boba Guccionea:
"Kada bih morao odgovoriti na pitanje:
"Šta čini ženu dobrom u krevetu?" odgovorio bih: "Muškarac koji je dobar u krevetu"."
Koliko je covek u pravu ?
lajk..Чини је добром кад уме да прати свог мушкарца и има и она неке своје идеје.
Pogledajte prilog 1358783 Na ovu temu navelo me je misljenje osnivaca Penthausa Boba Guccionea: "Kada bih morao odgovoriti na pitanje: "Šta čini ženu dobrom u krevetu?" odgovorio bih: "Muškarac koji je dobar u krevetu"." Koliko je covek u pravu ?
Muškarac bez žene.Znaci zena bez muskarca nista duplo golo
Što, ako je non monogamist, onda joj tako odgovara...Muskarac ima zena koko oce,al ako zena ima vise od jednog no good