- Poruka
- 392.670
Na ovu temu navelo me je misljenje osnivaca Penthausa Boba Guccionea:
"Kada bih morao odgovoriti na pitanje:
"Šta čini ženu dobrom u krevetu?" odgovorio bih: "Muškarac koji je dobar u krevetu"."
Koliko je covek u pravu ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U pravu je, zato što žene imaju bolju maštu od muškaraca.Na ovu temu navelo me je misljenje osnivaca Penthausa Boba Guccionea:
"Šta čini ženu dobrom u krevetu?" odgovorio bih: "Muškarac koji je dobar u krevetu"."
Одакле ти то?U pravu je, zato što žene imaju bolju maštu od muškaraca.
Шарм и могућност да заведеNa ovu temu navelo me je misljenje osnivaca Penthausa Boba Guccionea:
Слажем сеMuškarac, da, jer on treba da vodi sex
Ali. Žena treba da ga prati u stopu i tako malo on malo ona da pomeraju granice..
E sad, žena da bi bila dobra u krevetu mora da se prepusti. A to ide od emocija intime, predanja, želje da bude njegova itd.. Ne može se očekivati da bude naj ako je rezervisana ili ako nije napaljena na njega.
a može da bude i dobra u krevetu jer je d o b r a u krevetu.
Nimalo nije u pravu,neke su prosto frigidne neke talentovane,neke svima dobre neke samo meni
Kod mene ne mora da bude tako.krevet je najmanji deo svega. ženu dobrom u krevetu čini kad je muškarac kvalitetan van kreveta
Pa kratko traje to osvajanje. Brzo se oslododiš.Kod mene ne mora da bude tako.
Neko može baš u krevetu da me "osvoji". Znači, ne prvi put, ali već drugo, treći, kad vidim kako sve ide.. ne mora što se mene tiče ništa osim toga ..
Mada kapiram da najveći broj žena tako reaguje, ali ne znam.. ja se osvajam preko kreveta. Ne jednom potvrđeno.
E jebg, posle odu. Muški vole da osvajaju, a posle im nije zanimljivo.Pa kratko traje to osvajanje. Brzo se oslododiš.
Или су добили то што су хтели врло брзо па им после више није занимљиво?E jebg, posle odu. Muški vole da osvajaju, a posle im nije zanimljivo.
Zato se treba prilagoditi
Paulinja, moraš i ti njega da osvojiš. Dvosmerna ulicaE jebg, posle odu. Muški vole da osvajaju, a posle im nije zanimljivo.
Zato se treba prilagoditi
znači po toj logici treba da ih šetaš mesecima i da ne daš?Или су добили то што су хтели врло брзо па им после више није занимљиво?
A što odu kada može da te šiba kada god poželi jer te već osvojio? Ja sam gledao slike što izbacuješ baš si dobra ti riba. Što bi te menjao neko?to ja onako kažem odu