Шта ћете "демократи" ако све се испоручи, а уцене не престану?

• Začetnik teme Začetnik teme Kushi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Требало би да је тако. Нажалост, човек је у последњих 100 година себе уназадио јер је изабрао ретроградне идеје: демократију и комунизам.

al se danas izvadio pa se fala bogu vraca u feudalizam di se zna koj je rob a koj gazda.

Шта ћете "демократи" ако све се испоручи, а уцене не престану од крволочно антисрпског и антируског запада?

Шта да радимно са вама тада? Квизлинзи антисрпски од којих Србија има само штете.

Zamolicemo gradonacelnika Vucica za pomoc :lol:

Требало би да је тако. Нажалост, човек је у последњих 100 година себе уназадио јер је изабрао ретроградне идеје: демократију и комунизам.

Po chemu su to retrogradne ideje, shta bi ti apsolutnu monarhiju i robovlasnichko drushtvo.
Po meni je samo problem shto do sad nije postojala ni jedna demokratska komunistichka zemlja. Demokratija (vishepartiijski sistem) sa radnicima kao vlasnicima sredstva za proizvodnju, sa dozvoljenom religijom je sistem buducnosti. I mislim da ce se prvo pojaviti u Kini.

Po chemu su to retrogradne ideje, shta bi ti apsolutnu monarhiju i robovlasnichko drushtvo.
Po meni je samo problem shto do sad nije postojala ni jedna demokratska komunistichka zemlja. Demokratija (vishepartiijski sistem) sa radnicima kao vlasnicima sredstva za proizvodnju, sa dozvoljenom religijom je sistem buducnosti. I mislim da ce se prvo pojaviti u Kini.
Већ сам ти о овоме одговарао раније.... Против сам апсолутне монархије и робовласништва.
Научи прво шта су демократија и комунизам па онда тек можеш да видиш колико је то ретроградно.

Већ сам ти о овоме одговарао раније.... Против сам апсолутне монархије и робовласништва.
Научи прво шта су демократија и комунизам па онда тек можеш да видиш колико је то ретроградно.

Au... Ovo je neka sekta garant... Ae ish odavde, ovde ima i naivnih radikala :hahaha:

Au... Ovo je neka sekta garant... Ae ish odavde, ovde ima i naivnih radikala :hahaha:
Ако је теби "секта" неко ко се залаже за православну монархију или неки други облик теократије из времена кад је Србија била Држава, онда ти немаш појма ни где живиш.
Рецидиви Осме седнице: поражене и победничке снаге, свеједно, су једини твоји преци. Јел тако? Признај.

Ако је теби "секта" неко ко се залаже за православну монархију или неки други облик теократије из времена кад је Србија била Држава, онда ти немаш појма ни где живиш.
Рецидиви Осме седнице: поражене и победничке снаге, свеједно, су једини твоји преци. Јел тако? Признај.

Shta ti to znachi pravoslavna monarhija. Imash sistem monarhiju, apsolutnu i parlamentarnu, imash teokratiju (gde je verski vodja i vodja drzhave ). Za shta se od ovo troje zalazhesh?

Shta ti to znachi pravoslavna monarhija. Imash sistem monarhiju, apsolutnu i parlamentarnu, imash teokratiju (gde je verski vodja i vodja drzhave ). Za shta se od ovo troje zalazhesh?
Није тако. Опет се враћамо на почетак јер сам ти већ о овоме одговарао.
Прво: теократија је општи модел и нема то везе са твојим објашњењем: "верски вођа и вођа државе"). То твоје је: цезаропапизам.
Друго: постоји модел "сталешке монархије" поред апсолутне и парламентарне.
Треће: не ја само, већ и организација "Све за Отаџбину!" се залажемо за: сталешку монархију, али претходно мора да прође кроз фазу "вођене државе".
Зашто? Зато што се будући кнез (краљ или цар) мора доказати као прави народни вођа и домаћин.
Значи, та монархија је изнад вођства. Јел у реду сада?

Прво: теократија је општи модел и нема то везе са твојим објашњењем: "верски вођа и вођа државе"). То твоје је: цезаропапизам.
Треће: не ја само, већ и организација "Све за Отаџбину!" се залажемо за: сталешку монархију, али претходно мора да прође кроз фазу "вођене државе".
Зашто? Зато што се будући кнез (краљ или цар) мора доказати као прави народни вођа и домаћин.

Mozhesh mi pojasniti shta znachi staleshka monarhija? Koliko shvatam to je neka vrsta oligarhije.

Ma ajte molim vas, ne dolazi u obzir... Ovde ima mnogo naivnih radikala koji veruju u svakakve price i bajke...

Treba da pobije neki narod u blizini? Istrebi? Ne sluti mi ovo na dobro... oho? Tu je i neka organizacija! Sektaaaaa... :whistling:

Mozhesh mi pojasniti shta znachi staleshka monarhija? Koliko shvatam to je neka vrsta oligarhije.
Није. Веома је просто. За разлику од парламентарне (у којој се питају представници разних политичких странака) у сталешкој се одабирају представници разних сталежа. То су људи из разних струковних делова друштва, тј. бранши.
То је елита људи квалитетних по моралу и струци, који представљају интересе својих струка (занимања) или привредних грана. Они седе у доњем дому Сабора, док у горњем дому седи Врховни савет народног вође и најужи круг власти.
Та два дома функционално су повезана.
Србија је углавном била сталешка монархија (осим за време Карађорђевића) само што ми треба да исправимо неке идеолошке грешке: да одбацимо рани феудализам (из средњег века) и утицај демократије (из времена Обреновића и Карађорђевића).
Апсолутна монархија је била више на Западу присутна (нпр. Француска) него код нас (делимично код Цара Душана).

Treba da pobije neki narod u blizini? Istrebi? Ne sluti mi ovo na dobro... oho? Tu je i neka organizacija! Sektaaaaa... :whistling:
А ко каже да "треба да побије неки народ и истреби" ?!! Ти си, бре, у параноји.
И зашто не "организација"? Јел теби све што је "организовано" звучи на секту?!

То је елита људи квалитетних по моралу и струци, који представљају интересе својих струка (занимања) или привредних грана.

Imali smo mi već takve elite... Bravare, klozetoperače, šustere... Da nije i ona organizacija "Obraz" ukljucena u organizaciju? :hahaha:

Back