Šta ćemo sa Crnogorkama?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sto je kuvana ovcetina u kazanu, prste da polizes, pa tek krtola pride
prsut da ne spominjemo
pijani krap na jezeru
sveze dagnje na kako oces nacin
od ribe svasta, ja volim igle na zaru
domaci leba od vda kila i domace krofne najvece i najbolje na svijet
crnogorska kujna moze se videti u nekoliko exkluzivnih restorana , kod krsta na primer, ili catovica mline
kacamak i skorup da ne spominjem, to mi je specijalka

Nemoj, molim te, voda mi ide na usta:lol::lol:

http://www.datoteka.com/serbia-zute-stranice/c/Crnogorka.html

v91988p0.jpg

:hahaha:Citam komentare na racun ove ribe, i inace crnogorki.
Na osnovu istih dobijam utisak da bi vecina bila srecna da ih pokupi neko ko izgleda kao Olja,a ne ovakva usta.:hahaha:Sa ovom nebiste smeli pod upaljenim svetlom,da vas ne vidi kako crvenite kad posle jednog minuta bude svrsh:hahaha:
Kakve muskarcine

Kuvana ovcetina u kazanu????? To cak i zvuci ogavno, a mogu da mislim kako smrdi.

Prsut se ne kuva, sveze dagnje se ne kuvaju. Baciti ribu na zar, krompir u vodu i brasno u mleko, ako ga na vodi ne kuvaju - e, to vec verujem da znaju. Al' vise ne.

Pa kad nijesi probao, onda se suzdrzi od komentara :)

Sad da te pitam, jesi li kad probao meso od zabe? Ozbiljno te pitam.

sta da ti radim, probaj,
kuvana ovcetina izgleda bolje nego pecena jagnjetina, lepsi je ukus i miris
dagnje se i kuvaju, a spominjem sveze jer su iz uzgajalista iz boke kod radovica
na raftingu, raspitaj se, mozda i najfinija i najbolja kuhinja, u sred nedodjije u prirodi, neocekivano, bio moj rodjak kuvar iz amst
ko voli da krka, a krene po cg, trebace mu dosta vremena

cuje se koziji francuski sir, pa ga svi vole, sto gore to bolje

med sa planine (ima medjed, pa ga brane puskom) da ne spominjem

sto je ona zlo?

da zanemarimo ideologiju, svako nesto voli ili ima interes.
ali ista je bila godinama primer nevaspitanja, iskljucivosti, ideoloske iskljucivosti, uobrazenosti (neosnovane pokazalo se), neargumentovanosti (partijski obojeno), pa i bezobrzluka odnosno nedostatka domaceg vaspitanja u boljem slucaju, cak i kao novinar odnosno voditeljka bez sarma i opsteg obrazovanja, elokvencije, brze pameti, samo brzog i zlog jezika.

sto se mene tice, mozda me tako vidis. pa. ja se i ne obracam strankama na vlasti ni njihovim pristalicama, vi imate vlast pa se pokazite, ali oces!

to sto je navedena crnogorka dobilo je novo svetlo odvajanjem cg iz zajednicke drzave, a zaslugom i naseg rezima. logicno sledi da se ta voditeljka preispita i da malo u `nezavisnoj` cg njima objasni kako treba da zive. nama je ovde dosta iste (odavno). sta ima ona vise da kaze osim zluradog sprdanja sa opiozicijom a danas opozicija predstavlja vecinu u srbiji, naroda i glasaca, naravno.

a udaja, nije prvi put da se o jadu zabavimo matorim devojkama dok se ne udaju i ne posvete svojoj porodici, deci, egzistenciji. tema je pocela kao polu saljiva, ali ne znate za salu kad su vasi stihovi na tapetu. ko gubi ima pravo da se ljuti, a tek kad se promeni vlada gde ce vam biti kraj tako neuroznim

E sad bih ti svašta rekla ali neću da se spuštam na tvoj nivo. U kratkim crtama, dotična nije Crnogorka (niti joj se iko u porodici tako izjašnjavao osim pradede koji je zapalio u USA negde početkom XX veka), što ja vrlo dobro znam za razliku od tebe koji pričaš napamet ... a to lupetanje bez osnova može i vrlo loše da se završi po tebe jer se to zove kleveta.

I ne znam o kojim matorim devojkama pričamo pošto se dotična udavala 2 puta i ima dete.

:hahaha:Citam komentare na racun ove ribe, i inace crnogorki.
Na osnovu istih dobijam utisak da bi vecina bila srecna da ih pokupi neko ko izgleda kao Olja,a ne ovakva usta.:hahaha:Sa ovom nebiste smeli pod upaljenim svetlom,da vas ne vidi kako crvenite kad posle jednog minuta bude svrsh:hahaha:
Kakve muskarcine
pa kada bude kretala treci put da blajvi trajace i po pola sata,sat , ono malo upalis tv , pogledas vesti i seriju .otvoris pivo i to , ne mora to sve odmah na brzinu ko napaljeni srednjoskolci

Nisam sigurna šta je postavljač teme hteo da kaže i kakve veze ima ova tema sa politikom, ali vam izgleda nedostaju izbori, hapšenja, drastičan skoka ili pad €, ludilo u Srbiji, pa u nedostatku takvih događaja otvarate teme koje nisu ni za jedan pdf.

Dajte, nemojte da me razočarate, umete vi to i bolje. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back