sto je ona zlo?
da zanemarimo ideologiju, svako nesto voli ili ima interes.
ali ista je bila godinama primer nevaspitanja, iskljucivosti, ideoloske iskljucivosti, uobrazenosti (neosnovane pokazalo se), neargumentovanosti (partijski obojeno), pa i bezobrzluka odnosno nedostatka domaceg vaspitanja u boljem slucaju, cak i kao novinar odnosno voditeljka bez sarma i opsteg obrazovanja, elokvencije, brze pameti, samo brzog i zlog jezika.
sto se mene tice, mozda me tako vidis. pa. ja se i ne obracam strankama na vlasti ni njihovim pristalicama, vi imate vlast pa se pokazite, ali oces!
to sto je navedena crnogorka dobilo je novo svetlo odvajanjem cg iz zajednicke drzave, a zaslugom i naseg rezima. logicno sledi da se ta voditeljka preispita i da malo u `nezavisnoj` cg njima objasni kako treba da zive. nama je ovde dosta iste (odavno). sta ima ona vise da kaze osim zluradog sprdanja sa opiozicijom a danas opozicija predstavlja vecinu u srbiji, naroda i glasaca, naravno.
a udaja, nije prvi put da se o jadu zabavimo matorim devojkama dok se ne udaju i ne posvete svojoj porodici, deci, egzistenciji. tema je pocela kao polu saljiva, ali ne znate za salu kad su vasi stihovi na tapetu. ko gubi ima pravo da se ljuti, a tek kad se promeni vlada gde ce vam biti kraj tako neuroznim