ŠTA ČEKA CRNOGORCE?

• Začetnik teme Začetnik teme paola
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma te pare koje je Srbija izdvajala za Crnu Goru posle zemljotresa obican narod nije ni video dobili su neke barake po starom baru i to je sve al su se zato okoristili guzicari koji danas i hoce otcepljenje.
Oni su dobro finansijski potkovani tako da njima nepreti nikakva opasnost a o narodu i nerazmisljaju

paola:
Ја лично не размишљам много о самопрокламованим и новокомпонованим Црногорцима шиптарске и муслиманске провинијенције, па ни о Миловим, Филиповим и Мишковим Црногорцима. Мене интересују српска добра по целој Црној Гори, о оним силним издвајањима после земљотреса, о нашом кућама дуж обале, о војним објектима које смо градили српским парама, о имовини поштених Срба у Црној Гори које ће некакви Растодери приватизовати и распродати. И на крају, о проблему деце која су рођена у мешовитим браковима Срба и Срба из Црне Горе, које неће имати никаква права на својој дедовини. Језа ме хвата, иако немам никаквих додирних тачака са Црном Гором. Да је било памети па да су у скраћеној Југи остали БиХ, ЦГ, Србија и Македонија, тада би сви Срби, сви Црногорци, муслимани, Македонци, па и Шиптари живели у једној држави. Оно Што се десило Македонији, то чека и Црну Гору! Боже, да ли то они виде? И на крају ће опет Србија бити крива и "вадиће кестење из ватре" уместо Црногораца. А све због глупавог сентимента према угроженом мањем брату!
Aj ne preteruj, dosad smo mogli ostaviti sve i svasta po celoj bivsoj YU, a sad te jeza hvata od crne gore.

Pa kad pogledas sve te kamencine.....ufff i mene bi uhvatila jeza da moram nji' da orem.....

O kom sentimentu Paola prica? Ja nemam nikakvog sentimenta prema njima (kao i dobar deo naroda kome je preko glave kojekakvih gluposti). Haj'te braco, polagano zatvorite kofercice pa zaplovite put nezavisnosti... OJHA vam bilo!

Čeka ih jako težak put. Ekonomski najviše. Znam da su jaki u švercu,navodno sve cigarete idu preko njih, a sad hoče li im to biti dovoljno, NE, zato traže strateške partnere i ne bih se iznenadio ako to bude Hrvatska, zbog isprika radi sudjelovanja u ratu,što radi ponuđene odštete,za Cavtat i Dubrovnik.
Mislim da sam u pravu, a sad kojim putem će ta strategija ići-------MOŽDA ćemo skupa švercati cigarete.

HRVAT(cekac):
Čeka ih jako težak put. Ekonomski najviše. Znam da su jaki u švercu,navodno sve cigarete idu preko njih, a sad hoče li im to biti dovoljno, NE, zato traže strateške partnere i ne bih se iznenadio ako to bude Hrvatska, zbog isprika radi sudjelovanja u ratu,što radi ponuđene odštete,za Cavtat i Dubrovnik.
Mislim da sam u pravu, a sad kojim putem će ta strategija ići-------MOŽDA ćemo skupa švercati cigarete.
I Srbija i Hrvatska su ozbiljne države i mislim da je svako poređenje ove dve suverene države sa pomenutom banana-republikom potpuno izlišno.... :roll:

HRVAT(cekac):
A mozda ces brate iz Zagreba za jedno desetak godina dovodit decu u Dubrovnik da se penju na Minchetu... naravno ako dobijes vizu ..:D:D:D

HRVAT(cekac):
MOŽDA, a možda će Dubrovnik biti moj. Inače neki dan prodan u Dubrovniku najskuplji kvadrat stambenog prostora 17000 EUR-a, zato pričam.
Ma jok bice nezavisan sa Cavtatom kao Monako... cudo ce da bude... a jel znas da u Istri 80 % stanovnistva parla italijanski... ne mozes na pijaci da se sporazumes na novohrvatskom... :D

eremita:
Схватите да је то што се догађа у Црној Гори само наставак РАЗБИЈАЊА И УСИТЊАВАЊА СРПСКОГ НАЦИОНАЛНОГ КОРПУСА.

Окупаторске обавештајне службе ЋЕ ИЗМИСЛИТИ И НАПРАВИТИ ОНОЛИКО "ДРЖАВИЦА" КОЛИКО ЈЕ ПОТРЕБНО ДА БИ ПОТПУНО ПОНИШТИЛИ БИЛО КАКАВ УТИЦАЈ СРБА НА БАЛКАНУ.
Tako je eremita,Ali cim to tako kazes odmah si protiv europskih integracij,odmah si za rat i ostale gluposti. Jednom recju SRBSKI NACIONALISTA.

marlon:
Ajde videces, za 7 godina najkasnije Istra je deo Italije.

Pa koja sam ja onda budala, uzimam kofere i idemo i žena i djeca i ja u Istru. Samo čemo kvizove gledati, voziti FIATA i gledati F 1. Ženu moram jedino voditi na onaj San Remo, al dobro bit će i plača veća(u LIRAMA) I onda mi niko neće ništa moći, čuvače me Talijani.JOJ.

Back