Sta ce vasoj deci "doneti" Deda Mraz?

da pojednostavim pa mozda i dobijem neki savet :)
moja curica ima 4 godine i od dede mraza zeli da dobije sve sto joj u tom trenutku padne na pamet.
mi imamo vaucer na 6500 din kojim mozemo naruciti paketic po izboru samo u OFY-ju. na sajtu prodavnice izbor igracaka je jako veliki, ali su proizvodi sturo, ili nikako opisani, pa ne znamo funkcije, velicinu i sl.
prva na spisku zelja nam je lutka bambolina, ali je u ofi radnjama nema... dvorac za filly konjice - nema, barbikin jednorog - nema... a od onoga sto ima skoro sve nam je nepoznato.
ako imate savet, predlog, iskustva sa pomenutom prodavnicom... pisite

A zašto je u tom uzrastu toliko opsednuta brendovima? Kupite joj neku sličnu lutku, jednoroga i kućicu, i igraće se sa njima na isti način kao i sa tim brendiranim igračkama.
Ili joj kupite neke autiće, vojnike i lego kocke, što mora da dobije sve što vidi na televiziji, pola tih igračaka iz reklama uopšte ne služe da se dete sa njima igra nego "sakupite ih sve"

da pojednostavim pa mozda i dobijem neki savet :)
moja curica ima 4 godine i od dede mraza zeli da dobije sve sto joj u tom trenutku padne na pamet.
mi imamo vaucer na 6500 din kojim mozemo naruciti paketic po izboru samo u OFY-ju. na sajtu prodavnice izbor igracaka je jako veliki, ali su proizvodi sturo, ili nikako opisani, pa ne znamo funkcije, velicinu i sl.
prva na spisku zelja nam je lutka bambolina, ali je u ofi radnjama nema... dvorac za filly konjice - nema, barbikin jednorog - nema... a od onoga sto ima skoro sve nam je nepoznato.
ako imate savet, predlog, iskustva sa pomenutom prodavnicom... pisite
Između ostalog i neku od društvenih igara, recimo domine.
Imam sina(7) i bliznakinje(4) i svi su sa svojih malo preko 3 godine naučili da igraju domine, a docnije i ne ljuti se čoveče, sada ove male učim šahu uz sat, što se često izrodi u najžučnije svađe, ali ipak vredi!

A zašto je u tom uzrastu toliko opsednuta brendovima? Kupite joj neku sličnu lutku, jednoroga i kućicu, i igraće se sa njima na isti način kao i sa tim brendiranim igračkama.
Ili joj kupite neke autiće, vojnike i lego kocke, što mora da dobije sve što vidi na televiziji, pola tih igračaka iz reklama uopšte ne služe da se dete sa njima igra nego "sakupite ih sve"

e zbog ovog "neku slicnu lutku" sam i trazila savete na forumu
prosle godine smo za ng isto dobili vaucer... kupovina preko interneta... bla bla, da ne duzim
lutka beba "sa funkcijama" nije nimala ni jednu funkciju a lice joj je izgledalo blago receno zastrasujuce. napravljena od lose plastike groznog mirisa...
kucica za lutke se raspala pri vadjenju iz kutije... zaboravila sam koja prodavnica je bila u pitanju, a sigurno nije ofi :)
naravno da dete nije optereceno brendovima, a moje iskustvo mi govori da se igracke poznatih proizvodjaca ipak ne raspadaju tako brzo.
u svakom slucaju hvala.

Moja matora deca dobice jednan produzen vikend u jednoj lepoj, maloj banji. To nam je dugo bio najdrazi odmor u toku godine a onda ja zbog posla nisam vise mogla ici...Sad cemo opet sebi to priustiti. Tih par dana tamo obicno su najlepsi dani u godini provedeni sa decom. Volimo plivanje, lepu hranu, setnje i sto je najlepse od svega svaki put budemo jedini gosti u hotelu. Izgotive nas pravo!

Ja imam problem sa poklonom za NG za klinca.
Njemu je rodj. 30og decembra i tada dobija poklone, pa mi nekako izgleda mnogo da mu u dva dana izrucim punu hrpu poklona.. Posebno sto nama vise taj docek nove nije bitan jer nam je primaran rodjus..
Al sam ipak danas pocela da kupjem kamioncice za paketic :rumenko: i pikirala jos kiper i buldozer... Videla sam neke puzle drvene..
U stvari najveci mi je problem da odvojim ta dva dana.. :dash:

Onaj Deda Mraz sa kojim se slikamo ce nam doneti lego kocke - kucica sa dvoristem. Ustedeli smo "dva dana jahanja po putevima Srbije", pa smo iz ofija to narucili. Nadam se da nismo puno pogresili. A za Dedu koji se usunja u kucu i kog niko ne vidi, a donosi bas ono sto treba :) imamo poduzi spisak. Naravno, crvena kutija sa slatkisima se podrazumeva :)

Danas nam dolazi Deda Mraz. Po prilicno smo uzbudjeni... Naravno najvise je uzbudjena mama koja brine zbog novogodisnje pozorisne predstave koju cemo odgledati pre podele paketica. Mi spadamo u one koji jasno i glasno komuniciraju sa glumcima. Uglavnom ispadne dobro, ali ko zna?... Videcemo

Back