Шта ће се сматрати добитком а шта губитком за Русију и Украјину (или Запад) у преговорима?

Počelo je. Uspaničeni Rusi navalili na bankomate: ‘U šoku sam, deviza nigdje, što će mi ova hrpa papira!‘​

Blokada zračnog prometa znači dodatno otežan dotok gotovog novca u stranoj valuti, a nervoza građane hvata i zbog suspenzije servisa kao što je ApplePay
Pogledajte prilog 1111175

Koja vam je to zemlja, sa tom vasom propagandom, "pala" u zadnjih 8 godina ? ........da nije mozda Venecuela, Kuba, Bolivija, Sirija, Kazahstan, ................
Smislite nesto drugo,........... na ovom polju ste "penzionisani".

"vic" je bio i americko bezanje iz avganistana.

e, a zapad zabrani preletanje ruskih aviona preko svoje teritorije.................A RUSIJA SE PRUZA OD JEDNOG KRAJA DO DRUGOG KRAJA PLANETE.
Da vidimo kako izgleda kada tolika zemlja zatvori svoje nebo za zapadne avione.
Neverovatno kakve politicare ima zapad................stogod urade , urade na svoju stetu a na korist Rusije.
Izgleda da je zapadna politika puna ruskih "spavaca".

Не разумем како САД може ујединити ЕУ, када су је они и направили за овакве геостратешке потребе.

Немачки робови морају да слушају Американце
Koliko ja znam svi pametni Srbi su otišli na Zapad u USA, Kanada ili EU, a ne u Rusiju. Zna se za koga je Rusija za porodicu Milošević, za Kadijevića koji su ukrali srpski novac i pobjegli u Rusiju. Za tebe je Rusija, ali ti nemaš para. ne možeš doći u Rusiju kao goljo i obogatiti se. To je moguće samo na zapadu.

Poslednja izmena od moderatora:
Русија ће бити на губитку, било да добију или изгубе рат.
Све док је Путин на власти, и држава се буде кретала у овом правцу, Русија ће бити нова верзија нацистичке Немачке у светској јавности.
Nacisti su na drugoj strani. Oni su vec pobegli iz Ukrajine i oni koji su sa njima saradjivali. Rusija je oslobodilac a Putin heroj slobodnog sveta. Smrt globalizmu

Donbas i Lugansk nista, a?

Sta sam napisao u prvom postu, a...a...a?

Demilitarizaciju nece dobiti. Neutralnost i Krim da.
Donbas je nezavisan i bice integrisan u Rusiju kao i krim. Ukrajina ce mozda cak i prestati da postoji i cela njena teritorija ce biti progutana. Zauvek. Mogu da rokaju sankcije koliko hoce. Ta prica je zavrsena

Koliko ja znam svi pametni Srbi su otišli na Zapad u USA, Kanada ili EU, a ne u Rusiju. Zna se za koga je Rusija za porodicu Milošević, za Kadijevića koji su ukrali srpski novac i pobjegli u Rusiju. Za tebe je Rusija, ali ti nemaš para. ne možeš doći u Rusiju kao goljo i obogatiti se. To je moguće samo na zapadu.

није више. некада било. западне економије су сада у паду (ако посматрамо средњу класу) која је осиромашила 2х за 30 год. да исплати се овде завшити фак. и отићи тамо, али не и тамо завршити под неким кредитима. средња класа у азији је у порасту...

бела раса због таквих као ти пропада, питај и русе и амере... робове немце немој. роб нема своје мишљење већ мињљење свог господара, итд...

све си испромашивао, судбина је карактер... лоша судбина...

Back