Sta ce se desiti na politickoj sceni u Srbiji ako pobedi Toma Nikolic?

I ja mislim.Mislim da je Kostunici cilj da pobedi Toma da bi oslabio DS i da bi mogao jos vise sa DS-om da manipulise narednih 2-3 godine.
Toma ce postati predsednik podici ce rejting SRS-a na sigurno 40% ako ne i vise i opusteno ce dobiti naredne parlamentarne izbore mozda ne samostalno ali uz podrsku nekog manjeg partnera mozda upravo Kostunice.
Moguca je promena partnera samo u slucaju da Kostunica odluci da radikalizuje svoju politiku.

Само ЛДПовце неће бити нигде на видику, а камо ли у Влади! Можда на Космету да са Тачијем дилују и и слободно време шмрчу?

Угасиће се сунце, настаће катаклизма, нестаће леба и воде, а Новак Ђоковић више никада неће играти у свету због санкција. Глас ѕа Тадића!

Одведи га на Дрињачу на печеног вола. Нека стави минђуши, као његов идол, или нека оде у виноград оног нишлијског муцавца, екс-премијера, од којег Србија никада није имала тупавијег!

Ovo o Tadicu pricas? :D A sta kao losa mu kampanja :D

Ма, какви лоша? Сиротан, не схвата да су му је осмислили радикали! Глумата, млатара, урла... и НАВРЋЕ ВОДУ НА ТОМИНУ ВОДЕНИЦУ! Има ту и чедикиних прстију. Освета ЛДПоваца!

Ма, какви лоша? Сиротан, не схвата да су му је осмислили радикали! Глумата, млатара, урла... и НАВРЋЕ ВОДУ НА ТОМИНУ ВОДЕНИЦУ! Има ту и чедикиних прстију. Освета ЛДПоваца!

Samo salu na stranu i ja sam nekako stekao takav utisak.

Samo salu na stranu i ja sam nekako stekao takav utisak.

Сваки мислећи човек то види, само не и он, јадничак. Жртвовали су га и уништиће га! Жао мо га је као људсог бића, али, то је тражио - то је и добио. Намештао је себи, а наместио Томи устав да може да влада дуже!

Sta ce uslediti nakon pobede Tomislava Nikolica:
1. Srbija ce biti u mraku, sunca videti nece
2. Vojni rok se produzava na 12 meseci... nad Srbijom ce padati nuklearne bombe
3. Od akcija koje slede gradjanima nakon privatizacije javnih preduzeca... nema nista... vrednost dinara..vrtoglavo pada
4. Brat Aleksandra Vucica, postaje novi Al Kapone u Srbiji..., Nikolic abolira i pusta sve ubice, narkomane i silovatelje iz zatvora i na taj nacin resava pitanje kapaciteta kaznenih ustanova
5. Kolone gladnih i iznemoglih tumaraju ulicama Srbije... kilometarske kolone gradjana, koji cekaju u red za gorivo, hleba...
6. Reprezantativci Srbije u Vaterpolu, Odbojci, Tenisu...zavrsavaju svoje karijere... Jedan broj gradjana 3 feb. ...odmah, nakon prvih preliminarnih rezultata i poraza Tadica, odnosno pobede Nikolica ...izvrsava samoubistvo....a drugi beze u trece zemlje....Novak Djokovic zbog sankcija onemogucen da putuje po svetu i ide rano u penziju. :)

Da li ce opstati vlada DSS-DS ili ce doci do nekih promena partnera?
Sta ce biti sa strankama u Srbiji tj. kome ce rejting rasti a kome ce padati?

1.Не верујем да ће Влада пасти.ДСС има разлога да одржи ту владу.

2.Вероватно би рејтинг СРС-а јачао,за остале нисам сигуран.Али,ако победи Тадић,сигуран сам да ће рејтинг ДСС-а опадати.

:shock::shock::shock::shock:Kradikali vec ostre "zardjale kasike" po upustvu janicara Vjeke iz Haga ,samo ovaj put nece biti namenjene "ustasama" preko Drine ,nego nama sa ove druge obale reke.

Malo crnog humora,jer i tako slusamo nesto slicno na mitinzima kradikala, a desice se tihe sankcije ,inflacija,politicka ubistva ,oslobadjanje Legije,glad i siromastvo ce uzeti velikog maha,Siptari iz Presevske doline ce trzaiti autonomiju ,to vazi iza Madjare iz Vojvodine i Bosnjake iz Raske oblasti.....sve u svemu,nesto slicno sto se desavalo tih "prelepih" `90.god.:sad2::sad2::sad2:

Ništa. Biće nekih promena u unutrašnjoj i spoljnoj politici, i bolje bi im bilo da ne budu samo "kozmetičke". Mi imamo suviše prirodnih resursa ( za mnoge od njih šire mase i ne znaju), ali dovoljno je što znaju za onaj novi mineral, valjda na Kopaoniku, i da Vojvodina leži na vodi, a o lekovitim vodama po Srbiji da i ne pričamo. "Progutaće" zapad i pobedu SRS, samo da se toga domogne. Ali im ne godi što će to onda skuplje da košta (nadam se), jer su im ovi dosadašnji davali "za tepsiju ribe". Ali "bumo videli" prvo ko će dobiti najviše glasova na izborima. Ne misle svi isto i nemaju svi iste informacije, a, bogami, ni interese.

Back