Šta će nama Kosovo

• Začetnik teme Začetnik teme Stoyo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
O čemu vi šiptari,krvati i LDP-ovci više ovde pišete?
To su sulude vaše ideje o kojima netreba više trošiti ni jedno slovo.
Biće ono što biti mora.
Svojevremeno bila vam (šiptarima) je pružena ruka pomirenja koju ste ždušno iskoristili u svoje lične svrhe te stoga o nekim vašim pustim željama nema šta da se više piše.
Onaj što postavi ovu temu sa "zvučnim" nazivom,prvi će morati da od svih vas da svoj lični doprinos u vidu onog poklona o kojem sam već pisao a vi svi što ste odmah to zatim zdušno podržali,dozvolite sebi isto takvu sreću da usrećite nekog prognanika sa Kosova i Metohije.
U protivnom sve ovo što pišete nema nikakvog smisla osim što sami sebi skačete u reči.
Ne zamarjte više ni sebe ni nas takvim glupostima.
Od Kosova i Metohije kao samostalne države nema ništa.

.....i udari patriJota nogom po ekranu,okrenu se i ode da se olaksa...kako bi Kosovo vrati tamo gde nikada nije ni bilo.

Što se tiče imovine, Državu Srbiju treba obeštetiti,kao i sve vlasnike kojima je nasilno oduzeta i to je to....

Što set iče one teze o stogodišnjem genocidu Albanaca nad Srbima....valjda je i tebi jasno da je to glupost.

Prvo: Genocida na Kosovu nije bilo ni sa čije strane.
Drugo: Etničkog čišćenja je bilo sa obe strane. Kad su Albanci imali vlast onda su oni proterivali - za vreme drugog svetskog rata, u periodu posle pada Rankovića do 89-te. Kad smo mi imali vlast, mi smo proterivali - od 1913 do 1939, pa od 1989 do 19999. itd....

Nema tu nevinih.

Podela je jedino rešenje.

Čekaj. Ako je Badenterova komisija donela zaključke o nepovredivosti AVNOJ-evskih granica, što je najmanje odgovaralo Srbima, koji su ih ipak prihvatili, zašto sada primenjivati neki drugi princip, opet na štetu Srba? Ali, nebitno... Nema problema, podela. I ja mislim da je to najbolje rešenje, jer Šipci ne žele da žive sa nama, a priznajmo, ni mi sa njima. Samo, prvo rešiti pitanje privatne svojine i metoha, pa onda pričati o podeli. Ako je ta EULEX, koliko god je mi priznavali/nepriznavali, garant poštovanja opštepriznatih demokratskih prava, onda treba da obezbedi primenu tih prava u praksi, da obezbedi da se vrati 'Bogu božje, a caru carevo'. Ništa više, samo prava koja garantuju svojim građanima, ili bolje rečeno, kompanijama. Ne možeš da baziraš podelu na tome što će nešto nasilno da se oduzme, a onda, kad proterane etničke zajednice na oduzetim teritorijama više nema, kao fol naknado daš obeštećenje. To je legalizacija kriminalnog čina. Prvo jasno utvrditi imovinska prava, pa onda pričati o podeli. Granice na Kosovu nisu ni etničke ni istorijske, pa je i po meni podela pravedno rešenje, samo, 'ne može tek tako da se uđe, da se gazi tuđe'...
Ovaj 'argument' o 'urednom isplaćivanju kupljene zemlje' Srbima od strane Albanaca je nedotupavan, i kao takvog ga ne vredi komentarisati... Verujem da zakoni svih zemalja poznaju nešto što se zove 'prisila' i da je tretiraju kao protivzakonito delo.

Ma nosio gajbe...tamo...kum mi tamo zhivi...arhitekta...bash cu traziti od njega da nadje sva srpska prezimena koja su poslednjih 20 leta zavrshila UofT...

Ma daj :D da ti se kum slucajno Shindler ne preziva pa da ti napravi listu ;) :P LOL stvarno ne znam kakav je arhitekta, ali tesko da ce dzamiju moci da projektuje, skupljate se po fiskulturnim salama i kojekakvim podrumima, bila bas emisija na TV-u ;) :P LMAO

Voleo bih da mi neko smisleno odgovori na pitanje: a šta će nama, uopšte, Kosovo?

Dva miliona ljudi koji žive tamo su odlučili da neće sa nama, realno ni mi nećemo sa njima i ne vidim šta je tu problem. Neka idu Albanci svojim putem, a mi svojim.

Valjda je svima jasno da je jedini način da Kosovo zaista bude "naše" taj da proteramo ili pobijemo par miliona Albanaca i rešimo problem.

Nekome je pala neka ideja na pamet da ja imam puno pravo da proizvoljno izaberem neku kuću na Kosovu, udjem kod čoveka u kuću, izbacim ga napolje sa sve ženom i decom, kuću mu spalim da ne može da se vrati, i sve to zato jer je car Lazar 1389. godine bla, bla, bla, bla......

Ako ćemo po zdravoj logici - na ovoj planeti imamo 2000 nacionalnosti i jedva 200 država.
Kada se to bude rešilo, Kosovo ćemo rado ostaviti onima kojima isto treba samo da bi bili bliži Rusiji.
Dotle, teme o secesionizmu neće biti dozvoljene, pročitajte krivični zakonik.
Bole Amerikance i za Srbe i za Albance.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back