gost 4554
Buduća legenda
- Poruka
- 39.135
hahahaha kako si vickast
jel to neka analiza ili sta
Patke su tako dosadna stvorenja...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hahahaha kako si vickast
jel to neka analiza ili sta
sledeca tacka dnevnog reda . . .![]()
......"Ја, Томислав Николић, заклињем се као народни посланик, заклињем се Свемогућим Богом, заклињем се својом православном вером, заклињем се својим именом и чашћу, заклињем се славом својих предака и будућношћу својих потомака, мојим посланичким мандатом у сваком тренутку ће располагати Централна отаџбинска управа Српске радикалне странке и њеној вољи ћу се безусловно покоравати. Како ја ову заклетву поштовао и испуњавао, тако и мени Бог помогао".
Ово је заклетва посланика Српске радикалне странке коју посланици СРС полажу сваки пут кад улазе са листе СРС у Скупштину Србије, људима који имају част ово је доста. Николић не спада у такве.
a gle ovo :
toma nikolic's emotion card
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ruzan, tuzan,bedan,jadan,.....
bolje patka nego grobPatke su tako dosadna stvorenja...![]()
bolje patka nego grob
mecka - musko li je, zensko li je?
mislim, obzirom na recnik, projektuje licne frustacije na mladog acu kao na krivca za sopstvenu nesrecnu sudbinu, a recnik ga/je locira..
e frojde ima li te.
za musko vazi - komplex impotencije
za zensko vazi - prikriveni promiskuitetni homosexualizam
NACIONALISTA 9.9.2008. 23:08
Изјашњавање на ОО СРС Нови Београд
28 чланова ОО за Тому
6 за фол СРС
1 за Александра Вучића
На ОО СРС Звездара ЈЕДНОГЛАСНО су чланови ОО гласали за ванредни конгрес и листом су за Тому.
Ово вам ваљда нешто говори!
nemash onu na kojoj sa ponosom u ochima gledi u daljinu?
Ako ih pritisnu za sazivanje vanrednog kongresa....uh,uh,uh, ne smem ni da mislim![]()
Aj vas dvoje prestanite sa spamom svega vam!
da iskomentarisem sada i ja,toma je povukao dosta clanstva za sobom tako da su radikali ispusili ali ovom potezom je podigao sebi rejting pa ZES+Uck da se plasi sledecih izbora...dakle rezultat bi mogao da bude da sheki izgubi gomilu nosacha bedzeva i majci sa njegovim likom..i pa-pa- sheki..
Ako i *******i predje kod Tome "grobara" bice to definitivni kraj ovih Seseljevih kradikala (borice se za cenzus na sledecim izborima,nesto poput Vjekinog prijatelja Le Pena u Francuskoj),a ta nova stranka ce vrlo verovatno prebaciti 15-20% ,cak verujem da ce i mnogi DSS preci bas kod njih,bar je to moja procena.
Sve zavisi sta ti ljudi zeleli i kakvu politiku ce voditi,ali da nenagadjamo ,cekajmo prve politicke poteze Tome "grobara" i njegovih novih-starih pajtasa.![]()
pa jebale ga patke