Šta ce dalje Vučić?

Sta ce vucic sledece da uradi?

• Ostace uz Seselja

• Pridruzice se Tomi

• Preci ce u neku stranku "narodnjackog" bloka (DSS, NS...)

• Osnovace svoju stranku

• Dici ce ruke od politike i bavice se biznisom

• nestace u tami istorije - u prevodu, koga briga?

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
23832A3BDB5F64F31E4CB0.jpg
sledeca tacka dnevnog reda . . .

kad je vidoviti Milan bio na palmi kod nas mislim da niko nije propustao te emisije,kakve je provale pravio svaka mu cast

"Ја, Томислав Николић, заклињем се као народни посланик, заклињем се Свемогућим Богом, заклињем се својом православном вером, заклињем се својим именом и чашћу, заклињем се славом својих предака и будућношћу својих потомака, мојим посланичким мандатом у сваком тренутку ће располагати Централна отаџбинска управа Српске радикалне странке и њеној вољи ћу се безусловно покоравати. Како ја ову заклетву поштовао и испуњавао, тако и мени Бог помогао".

Ово је заклетва посланика Српске радикалне странке коју посланици СРС полажу сваки пут кад улазе са листе СРС у Скупштину Србије, људима који имају част ово је доста. Николић не спада у такве.
......:sad2:

ako je tako mladom aci zelim srecan put, za racun dosadasnje doslednosti i minulog rada, ali da zna da je ubuduce na drugom, novom radnom mestu i bolje da ne staje na put pravoj opoziciji

a cenzus, videcemo, ako mu ga daju oni koji inace rasporedjuju i odlucuju po sluzbenoj duznosti ko ce preci cenzus

ako je tako mladom aci zelim srecan put, za racun dosadasnje doslednosti i minulog rada, ali da zna da je ubuduce na drugom, novom radnom mestu i bolje da ne staje na put pravoj opoziciji

a cenzus, videcemo, ako mu ga daju oni koji inace rasporedjuju i odlucuju po sluzbenoj duznosti ko ce preci cenzus

mecka - musko li je, zensko li je?

mislim, obzirom na recnik, projektuje licne frustacije na mladog acu kao na krivca za sopstvenu nesrecnu sudbinu, a recnik ga/je locira..

e frojde ima li te.

za musko vazi - komplex impotencije
za zensko vazi - prikriveni promiskuitetni homosexualizam

Joj, dete, 'leba ti, nemoj da lupaš glavu oko mene :dash:
Nego, ajd ti jedan krugić 27-om, osvežilo napolju, a možda ti se i posreći ;)

NACIONALISTA 9.9.2008. 23:08
Изјашњавање на ОО СРС Нови Београд

28 чланова ОО за Тому
6 за фол СРС
1 за Александра Вучића

На ОО СРС Звездара ЈЕДНОГЛАСНО су чланови ОО гласали за ванредни конгрес и листом су за Тому.
Ово вам ваљда нешто говори!

:klap::klap::klap::klap:
Evopsko-Tomovsko-radikalski Novi Beograd! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ako i *******i predje kod Tome "grobara" bice to definitivni kraj ovih Seseljevih kradikala (borice se za cenzus na sledecim izborima,nesto poput Vjekinog prijatelja Le Pena u Francuskoj),a ta nova stranka ce vrlo verovatno prebaciti 15-20% ,cak verujem da ce i mnogi DSS preci bas kod njih,bar je to moja procena.

Sve zavisi sta ti ljudi zeleli i kakvu politiku ce voditi,ali da nenagadjamo ,cekajmo prve politicke poteze Tome "grobara" i njegovih novih-starih pajtasa.:idea:

Maksime, i ja sam razmisljao o prelasku dss-ovaca u tabore nove stranke Tome Nikolica. Mislim da ce doci do urusavanja rejtinga kako DSS-a tako i srs-a dok ce tomino krilo preuzeti 80-90 % snage srs-a. Mislim da je to najrealnije gledajuci na populatnost kako tomislava nikolica tako i Aleksandra Vucica. Njima dvojici je mesto u jednoj stranci, posto su se super pokazali kao tandem i misli da bi bilo prirodno da nastave da saradjuju. Medjutim, videcemo sta ce se desavati narednih dana.....

Poslednja izmena:
Citat:
"Ја, Томислав Николић, заклињем се као народни посланик, заклињем се Свемогућим Богом, заклињем се својом православном вером, заклињем се својим именом и чашћу, заклињем се славом својих предака и будућношћу својих потомака, мојим посланичким мандатом у сваком тренутку ће располагати Централна отаџбинска управа Српске радикалне странке и њеној вољи ћу се безусловно покоравати. Како ја ову заклетву поштовао и испуњавао, тако и мени Бог помогао".

Ово је заклетва посланика Српске радикалне странке коју посланици СРС полажу сваки пут кад улазе са листе СРС у Скупштину Србије, људима који имају част ово је доста. Николић не спада у такве.

Pazi ti ove ludake radikale......................I u zakletvi imaju kletvu..................E ovo sve govori o tome na kom stadijumu je njihov mozak i način razmišljanja.......................Katastrofa...............

Back