Шта ће бити са железничком станицом у Новом Саду?

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
81.874
Како сам разумео грађевинске инжињере по Х-у и осталим друштвеним мрежама,

настрешница је била контратег крову, а сада, када нема настрешнице, цела зграда је у опасности од рушења.

Да ли ће морати да се руши цела зграда у коју је пре неколико месеци завршена реконструкција у износу од 60 милиона или ће требати за нову реконструкцију још 60 милиона?

Како сам разумео грађевинске инжињере по Х-у и осталим друштвеним мрежама,

настрешница је била контратег крову, а сада, када нема настрешнице, цела зграда је у опасности од рушења.

Да ли ће морати да се руши цела зграда у коју је пре неколико месеци завршена реконструкција у износу од 60 милиона или ће требати за нову реконструкцију још 60 милиона?
Sama zgrada odnosno njena rekonstrukcija je kostala 16 miliona evra a ne 60 i nesto, to je ukupno za sve ostalo.

Pa dobro srusiti i napraviti jednospratnu kao sto je u BG od drveta, , fruskogorskog , cujem da se masovno sece...taman...

1730714293636.png

Samo sto sam ja glup pa ne smete nista uzimati u obzir ozbiljno...

Poslednja izmena:
Kažu da je na žalost sva dokumentacija i projekat povučen je sa sajta APR CEOP odmah nakon tragedije i više nijedan inženjer ne može da izvrši uvid u istu.

Ništa se ne može povući ni obrisati. Kako vam nije jasno da jednom kada se nešto postavi na internet to ostaje kao pečat.

Podizvođač radova, imaš snimak na kojem se vide radovi na samoj nadstrešnici i nema nigdje Kineza.

Njihov Kineski zid još uvijek stoji a nama ni jedna nadstrešnica ne može.
Pa dobro, zezam se ja malo. Realno, ovo je spomenik nečijoj aljkavosti i opštem javašluku. Kinezi su dokazali da umeju da grade, od 10 najdužih mostova na svetu, njihovih je recimo 8.

Međutim, ne vidim realno opravdanje da troškovi obnove i ugovor budu tajni za bilo koji javni projekat.

Podizvođač radova, imaš snimak na kojem se vide radovi na samoj nadstrešnici i nema nigdje Kineza.

Njihov Kineski zid još uvijek stoji a nama ni jedna nadstrešnica ne može.

Не мисли се, босански геније, на то да су буквални Кинези из Вухана радили надстрешницу,

него да је кинеска фирма радила реконструкцију.

Back