Зоки
Legenda
- Poruka
- 51.694
...rođendan?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi. Voljena osoba se ne DOBIJA.Ona se ostvaruje svojim trudom,ljubavlju,velikom seksualnom umesnoscu.Ako si profesorica u seksualnimja želim za rođendan da dobijem voljenu osobu
jel sam promašila temu?
Cao,cao ljubavi......dobro brate, usro si temu, aj ćao sad
BAMBI - Ti si uvek znala,da das pravu sliku,da kazes pravu rec.Ovo sa Dr.Alchajmerom ti je pravi pogodak.!
Pa ako je tuki bio dobar,ti onda nisi lose prosla.Zar mozes nesto vise da ocekujes od muskarca,nego d dobijes dobar tuki.?Bilo i proslo..a i dobio sam tuki da isteram oci..
Kartu za put oko sveta....rođendan?
Manastirka,nisi rekla dali bi isla sama,na put oko sveta,ili sa nekim likom.To je vazno zbog toga,sto ljudi nece znati,dali da ti posalju dve karte ili jednu,za taj famozni put oko sveta.Moj ti je savet da sednes u gradski autobus 95 i imaces utisak,po duzini voznje,kao da si isla na put oko sveta.!!!Kartu za put oko sveta.
Si ti lud ? Oces da ja tebi dam Tuki ali onaj pravi ha? Shabanski! Ajd citaj malo!Pa ako je tuki bio dobar,ti onda nisi lose prosla.Zar mozes nesto vise da ocekujes od muskarca,nego d dobijes dobar tuki.?
Hvala, bežim od gradskog prevoza k'o đavo od krsta!Manastirka,nisi rekla dali bi isla sama,na put oko sveta,ili sa nekim likom.To je vazno zbog toga,sto ljudi nece znati,dali da ti posalju dve karte ili jednu,za taj famozni put oko sveta.Moj ti je savet da sednes u gradski autobus 95 i imaces utisak,po duzini voznje,kao da si isla na put oko sveta.!!!
Manastirka,nisi rekla dali bi isla sama,na put oko sveta,ili sa nekim likom.To je vazno zbog toga,sto ljudi nece znati,dali da ti posalju dve karte ili jednu,za taj famozni put oko sveta.Moj ti je savet da sednes u gradski autobus 95 i imaces utisak,po duzini voznje,kao da si isla na put oko sveta.!!!
Tuki je poklon za zene,zato si ga i dobila.Sta ce meni,ja to imam.!Si ti lud ? Oces da ja tebi dam Tuki ali onaj pravi ha? Shabanski! Ajd citaj malo!