Šta biste vratili od tradicionalnih vrednosti'

Mnogo toga bi trebalo, al' nazalost ne moze, vratiti.
Slazem se sa svima koji su rekli cast i postenje. Naravno. Dodati dostojanstvo coveka odgovornost prema poslu i obavezama i odgovornost onih da postuju radnika, cene njegov trud i nagrade ga prema radu i zaslugama (deluje Titovski!!!!).
...brigu o deci, roditeljima, postovanje hijerarhije, ucenje i usavrsavanje a ne placanje "znanja"...!!!!!!!!!

Odličan opis!
Gledam pre neki dan (kako se zove kad sebe ne čuvamo od sebe samih : ) na Pinku "Istina" ili ne znam kako se zove imbecilna emisija koju vodi Tatjana Vojtehovska. Gledam jer sam dan pre toga čula za emisiju i verovala sam da je narod sklon hiperbolisanju pa ko velim, da se uverim. Tatjana je propitivala izvesnog tipa iz ne znam odakle koji radi u zlatari rođene sestre. U jednom trenutku ide pitanje: Da li ste nekad prisvojili deo pazara a da to niste prijavili sesti. Mladji covek, zeljan tih 250.000 dinara, pogleda u voditeljku i kaže: JESAM.
E to je sve samo ne čojstvo. U jednoj sekundi imamo sav gnoj ovog društva. Iskrenost, odnosno spremnost na sve (uvijenu u iskrenost) zarad para... a onda, naravno da takva osoba špotkrada rođenu sestru. Ovon je pred smak sveta, garant.

Ej, ne verujem ja bas u sve sto se prica u medijima,jer, prosto je vrlo moguce da su se , recimo, taj tip i sestra dogovorili da on nastupi tako pa ce posle da, recimo podele pare...ma, moguce je svasta, al kapiram na sta mislis..Inace, mislim da se ljudi svakodnevno prodaju na razlicite nacine i za mnogo manju lovu no sto je ta u toj emisiji, samo sto to rade diskretnije i niko ne zaradjuje dodatno od toga..

Mnogo toga bi trebalo, al' nazalost ne moze, vratiti.
Slazem se sa svima koji su rekli cast i postenje. Naravno. Dodati dostojanstvo coveka odgovornost prema poslu i obavezama i odgovornost onih da postuju radnika, cene njegov trud i nagrade ga prema radu i zaslugama (deluje Titovski!!!!).
...brigu o deci, roditeljima, postovanje hijerarhije, ucenje i usavrsavanje a ne placanje "znanja"...!!!!!!!!!

koji je to zvot?
:dontunderstand:
na zalost....

Back