Атомик™
Srebrna tastatura
- Poruka
- 258.829
Ono što sigurno znam je da ne bih prisvojio novac.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iskustvo govori.Први корак, нагазиш новчаницу ногом, то ће најпре спречити да је ветар однесе, а онда је и сакрити од радозналих погледа.
Други корак, нехајно се сагнеш, да наместиш језичак ципеле или пертлу, елегантно покупиш новчаницу у шаку и то тако да еј што мање изложена погледима, и ставиш је џеп.
A sta bi s njim prosledio prosjaku ili isao od prolaznika do prolaznika i pito izvinte jel vama ispaloOno što sigurno znam je da ne bih prisvojio novac.
Ulozio bih u siromasnu decu, jer deca su nase najvece blagoA sta bi s njim prosledio prosjaku ili isao od prolaznika do prolaznika i pito izvinte jel vama ispalo
Kupio bi kilo pecenja
Pa sorry ali to nisi uradio vec od svojih 1000 dinUlozio bih u siromasnu decu, jer deca su nase najvece blago
Први корак, нагазиш новчаницу ногом, то ће најпре спречити да је ветар однесе, а онда је и сакрити од радозналих погледа и евентуалних конкурената који такође претендују на исту
Други корак, нехајно се сагнеш, да наместиш језичак ципеле или пертлу, елегантно покупиш новчаницу у шаку и то тако да еј што мање изложена погледима, и ставиш је џеп.
Уплати мени кад будеш нашао, само јави, и ја ти пошаљем број рачуна да ми пребациш пареDao bi nekom hebes pare
Pa ovako, kad tako naletim na novac prvo izvedem tu gore metodu. Onda pogledam da vidim jel ima nekog u blizini, da nije njemu ispao. Nikad nije nikoga bilo, pa onda prsvojim novac taj, nikad ga ne unesem u kucu, vec ga odmah potrosim.Ono što sigurno znam je da ne bih prisvojio novac.
brate ajde ti nadji kojoj to deci zaista trebaPa sorry ali to nisi uradio vec od svojih 1000 din
Dao bi nekom hebes pare
Ulozio bih u siromasnu decu, jer deca su nase najvece blago
Mojoj....brate ajde ti nadji kojoj to deci zaista treba
To ce ti svi reci but sazaljevam slucajMojoj....
samo se salim jer si dvolican na svim temama....kao zena koja hoce, ali da ne izgubi ono sto ima....To ce ti svi reci but sazaljevam slucaj
Brate ti si klonsamo se salim jer si dvolican na svim temama....kao zena koja hoce, ali da ne izgubi ono sto ima....
Reci mi, nego sta.....po sistemu spina, ti klon i sve druge zoves klonovima ...unapred...a zaista si zensko koje se predstavlja kao musko....Brate ti si klon
Ivane odoh malo tamo... Aj ca'Reci mi, nego sta.....po sistemu spina, ti klon i sve druge zoves klonovima ...unapred...a zaista si zensko koje se predstavlja kao musko....
Kupila bih nesto od hrane, ili namirnice ili dodala pa uzela nesto sto mi se svidja, ima dosta mogucnostiOno što sigurno znam je da ne bih prisvojio novac.