X
xpajamacax
Gost
16. godina.objašnjava sve.
ma sve će proći čim joj namigne neki zgdni dasa
ma sve će proći čim joj namigne neki zgdni dasa

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prije svega, ni kako klinka nisam mogla da se zaljubim u osobu sa kojom nisam bila intimna, kako u fizickom, tako i u emotivnom smislu...HeBePoBaTaH_:Cenim da ne bi mogla da budeš u dugoj vezi, i da istovremeno maštaš neprestano, da imaš fikciju ljubavi u realnoj osobi koja nije sa tobom, a on ima devojku i ženi se?
PLESsitnihDEMONA:Pa sad moze da mu bude svalerka! Eto reshenjaaaaaa!!!![]()
OOO BOZE! Grozno! :| Kad malo bolje razmislim.. i meni se svidja jedan od najboljih drugova mog brata.. I kad vratim film, to traje vec godinama..The_411:Iz dana u dan kod mene dolazi moja dobra drugarica tuzna,zamisljena,unistena.......nije vise ona stara.
Bila je zaljubljena u jednog decka godinama,cak mi se cini da je i on nesto prema njoj osecao,ali problem je bio u tome sto je on bio najbolji drug njenog dosta starijeg brata.
Ona nije htela da pokvari to drugarstvo i nije nista ni pokusavala da ima sa tim deckom.
Pre par meseci on je se ozenio,a ona je od tada kao ziv mrtvak.......
Cak je imala i decka skojim je bila prilicno dugo,ali dan pre nego sto se ovaj ozenio ona je raskinula sa deckom.....
Iskreno neznam kako da joj pomognem,kazem joj da sve zaboravi i da nastavi dalje,ali ona ne ide dalje...
Meni bas tesenje i ne ide od ruke (a i nisam imala slicne probleme tako da nemogu da je sasvim razumem)pa bi mi pomoglo vase misljenje o tome.........
hanibaI77:e sad bas razmisljam i shvatam da se nijedan bivsi nije ozenio :shock: sem italijana za koje ne znam sta je s njima jeeee mora da pogubno delujemdobro zezam se sta sad,svako voli malo da veruje da su naredni potezi zbog njega
![]()
Ali to nije isto! To što se tebi dešava je dopuštena doza ljudske sujete, svi pomalo imamo želju da neko negde večito ostane sam nakon što ode od nas!_sanjalica_:Meni se zeni bivsi pa sam i ja tuzna po malo. Nisam ga videla jako jako dugo i imam decka isto toliko dugo, a opet mi je krivo. Nekako mi je neprezaljen. Tinejdzerska ljubav bez sexa sa kraja osnovne i pocetka srednje. Neka devojka tuguje slobodno. Prihvatice to vremenom. Cao
The_411:Iz dana u dan kod mene dolazi moja dobra drugarica tuzna,zamisljena,unistena.......nije vise ona stara.
Bila je zaljubljena u jednog decka godinama,cak mi se cini da je i on nesto prema njoj osecao,ali problem je bio u tome sto je on bio najbolji drug njenog dosta starijeg brata.
Ona nije htela da pokvari to drugarstvo i nije nista ni pokusavala da ima sa tim deckom.
Pre par meseci on je se ozenio,a ona je od tada kao ziv mrtvak.......
Cak je imala i decka skojim je bila prilicno dugo,ali dan pre nego sto se ovaj ozenio ona je raskinula sa deckom.....
Iskreno neznam kako da joj pomognem,kazem joj da sve zaboravi i da nastavi dalje,ali ona ne ide dalje...
Meni bas tesenje i ne ide od ruke (a i nisam imala slicne probleme tako da nemogu da je sasvim razumem)pa bi mi pomoglo vase misljenje o tome.........